- Konu Sahibi sekerciiik
-
Kizlar birsey sorucam benim kizim uyurken ikinma ve bogazini temizleme gibi sesler cikariyor..bu normalmi?sizin bebislerde de boyle oluyormu?
benimki resmen horluyo sanırım babasına çekmişbenim kızımda o sesleri çıkarıyor hatta kapı gıcırtısı gibi:) ben ıkınmasını gaz diye düşünüyorum hatta kıpkırmızı oluyor bazen sanınrım normal...
kızlar benim göğüslerim hala berbat yarık içinde kimse bununla ilgili bişi yazmamış sadece bendemi var bu sıkıntı yaben elimle sağıp veriyorum ve mama takviyesi yapıyorum denemediğim krem kalmadı aranızda göğüs kalkanı kullanan varmı? silikon meme ucu kullandım işe yaramadı. bu silikon meme ucuyla göğüs kalkanı aynımı? kullananlar varmı faydası oluyor mu? biz 28 günlük olduk bizim gibi mama ve sütü beraber verenler kaç saatte kaç cc veriyor? ben 2 saatte ikisi toplam 90 cc vermeye çalışıyorum doğrumu yapıyorum cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar....
canım nekadarlıksınız bilmiyorum ama göğüs yarası çook zor bende yaşadım allah sabır versin sana ama sabret geçiyo ..kızlar benim göğüslerim hala berbat yarık içinde kimse bununla ilgili bişi yazmamış sadece bendemi var bu sıkıntı yaben elimle sağıp veriyorum ve mama takviyesi yapıyorum denemediğim krem kalmadı aranızda göğüs kalkanı kullanan varmı? silikon meme ucu kullandım işe yaramadı. bu silikon meme ucuyla göğüs kalkanı aynımı? kullananlar varmı faydası oluyor mu? biz 28 günlük olduk bizim gibi mama ve sütü beraber verenler kaç saatte kaç cc veriyor? ben 2 saatte ikisi toplam 90 cc vermeye çalışıyorum doğrumu yapıyorum cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar....
canım canım canım cok sagol tavsiyen sayesinde cok rahat ettim gögüs kalkanı gercekten cok ise yarıyormus delikler olmasa daha iyi ama su chiconun gögüs kalkanı nı getirttirdim eczaneye diger markaları bilmiyorum ama memnun kaldım ben bunda kabus gibiydi sürekli kıyafet degistirme derdi hergün camasır süper oldu artan sütleride dolapta muhafaza ediyodum ama gecende kontrole gittigimiz doktor kaynanamın yanında verdi veristirdi yok süt bekletilmezmis yok mikrop kaparmıs vıdı vıdı vıdı simdi cokken cocuga fazla geliyoken biriktirmek istiyodum aslında kafam karıstı burdan bi cok arkadas biriktiyo halbuki anlamadım gitti nedir bu isin aslı biriktiriliyomu biriktirilmiyomu:26:
silikon göğüs ucu benim işime yaramıştı canım diğerlerini kullanmadım, bide elle değil, göğüs yarayken elle müthiş zor ve acılı oluyor, pompayla sağıyordum sütümü halada öyle yapıyorum. diğerleri hakkında bilgim yok kullanmadım. benim kız 33 günlük oldu, önceleri (süt ya da mama) 2-2:30 saatte bi 60 cc veriyordum. şimdi 3-3:30 saatte bi 80 cc hüp diye götürüyor. mama takviyeside yapıyormuşsun, kutusunun üzerinde günde kaç kere ve kaç cc vermem gerektiği bebeğin haftalık gelişimine göre yazar
40 i cikana kadar bebekler yalniz odada birakilmaz deniyor. Bunu uygulayan var mi?
canım senin sütün az olabilir belki bbekte bu yüzden çok kalıyodur memede çünkü 20 dkda 25 cc bayağ az bence ..maşallahınız varrr şekercikkkk
benim kafam hala çok karışık..
hiç öyle kıyafetlerimin batması, süt sızması vs şeyler yaşamıyorum.
hatta bazılarınızın yazdıklaarını okudum. emzirirken diğer memeden süt akıyomus vs. ben de hiç yok bu.
22 gunluk olduk.
hala mememde yaşıyo çocuk. 15 dk emip, 10 dk uyuyo sürekli gündüzleri bu moddayız. gecelerimiz düzenli. 15 saatte bir emip uyuyo şükür.
ama gündüzleri doymuyor mu acaba yoksa amacı şefkat vs mi ?
bir de bu sağma olayını denedim. tabi bebeğim beni gndüz rahat bırakıp sütümün dolmasına izin vermiyor. ben sadece makinayı denedim 20 dk'da 25 cc sağabildim tek memeden.
ama dediğm gibi bütün gün emdi.
sizce bu durumda normal mi ?
offf kıslar bi akıl verin deliricem
günaydın kızlaarr nasılsınız bakalım ? biz bu gün iyiyiz çok şükür şurubumuz ve fitilimiz işe yaradı rahatladı kuzucum
valla gün aydınlıkmı karanlıkmı ben şaşaırdım benim kız gece 3 ten beri ayakta
ağlamıyo allahtan ama uyanık sesler çıkarıyo mızırdanıyı gaz çıkarıyo vs vs :)
saat kaç oldu hala uyumadı 5 dk dalıyo bi bakıyoz sırıtarak uyanmış
Slm kızlar biz dün kırkımızı uçurduk pırr diye gitti :)
Burada ailem olmadığı için arkadaşlarımı kahvaltıya aldım ve kırk tasıyla ilk önce oğlumu yıkadık, sonra ben duşumu aldım ve gezmeye çıktık.
Benim oğlum dışarıda olunca iyi uyuyor ama eve gelince uyutmak kabus yaa ne yapıcam bilmiyorum.
Slm kızlar biz dün kırkımızı uçurduk pırr diye gitti :)
Burada ailem olmadığı için arkadaşlarımı kahvaltıya aldım ve kırk tasıyla ilk önce oğlumu yıkadık, sonra ben duşumu aldım ve gezmeye çıktık.
Benim oğlum dışarıda olunca iyi uyuyor ama eve gelince uyutmak kabus yaa ne yapıcam bilmiyorum.
selam kızlar bizde bügün dışardaydık kızımı güneş alsın temiz hava alsın diye parka götürdük orda anakucağında mışıl mışıl uyudu cadı sonra süpermarkete gittik kangrusuna koyduk izledi etrafı bi güzel sonrada yemeğe gittik bana da çok iyi geldi son sıcakları mmutlaka değerlerndirin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?