Lohusalar kulübü

Kizlar birsey sorucam benim kizim uyurken ikinma ve bogazini temizleme gibi sesler cikariyor..bu normalmi?sizin bebislerde de boyle oluyormu?

benim kızımda o sesleri çıkarıyor hatta kapı gıcırtısı gibi:) ben ıkınmasını gaz diye düşünüyorum hatta kıpkırmızı oluyor bazen sanınrım normal...

kızlar benim göğüslerim hala berbat yarık içinde kimse bununla ilgili bişi yazmamış sadece bendemi var bu sıkıntı ya ben elimle sağıp veriyorum ve mama takviyesi yapıyorum denemediğim krem kalmadı aranızda göğüs kalkanı kullanan varmı? silikon meme ucu kullandım işe yaramadı. bu silikon meme ucuyla göğüs kalkanı aynımı? kullananlar varmı faydası oluyor mu? biz 28 günlük olduk bizim gibi mama ve sütü beraber verenler kaç saatte kaç cc veriyor? ben 2 saatte ikisi toplam 90 cc vermeye çalışıyorum doğrumu yapıyorum cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar....

silikon göğüs ucu benim işime yaramıştı canım diğerlerini kullanmadım, bide elle değil, göğüs yarayken elle müthiş zor ve acılı oluyor, pompayla sağıyordum sütümü halada öyle yapıyorum. diğerleri hakkında bilgim yok kullanmadım. benim kız 33 günlük oldu, önceleri (süt ya da mama) 2-2:30 saatte bi 60 cc veriyordum. şimdi 3-3:30 saatte bi 80 cc hüp diye götürüyor. mama takviyeside yapıyormuşsun, kutusunun üzerinde günde kaç kere ve kaç cc vermem gerektiği bebeğin haftalık gelişimine göre yazar

canım nekadarlıksınız bilmiyorum ama göğüs yarası çook zor bende yaşadım allah sabır versin sana ama sabret geçiyo ..
bence önemli olan nemli tutmamak ben o şekilde geçirdim bulduğun her kremi sürüp nemlendirme kuru kalıp iyileşsin kremide meme ucuna kuruyunca sür nemliyken sürme

bi süre sütyen filan takma pamuk atlet giy umarım bi an önce geçer :18:

maşallahınız varrr şekercikkkk

benim kafam hala çok karışık..

hiç öyle kıyafetlerimin batması, süt sızması vs şeyler yaşamıyorum.

hatta bazılarınızın yazdıklaarını okudum. emzirirken diğer memeden süt akıyomus vs. ben de hiç yok bu.

22 gunluk olduk.
hala mememde yaşıyo çocuk. 15 dk emip, 10 dk uyuyo sürekli gündüzleri bu moddayız. gecelerimiz düzenli. 15 saatte bir emip uyuyo şükür.

ama gündüzleri doymuyor mu acaba yoksa amacı şefkat vs mi ?

bir de bu sağma olayını denedim. tabi bebeğim beni gndüz rahat bırakıp sütümün dolmasına izin vermiyor. ben sadece makinayı denedim 20 dk'da 25 cc sağabildim tek memeden.
ama dediğm gibi bütün gün emdi.
sizce bu durumda normal mi ?

offf kıslar bi akıl verin deliricem

malesef silikon göğüs ucu işime yaramadı bi faydası olmuyo aynı acıyı ondada yaşıyorum pompada çektiği için bebeğin emmesinden bi farkı olmuyo kutuya arkasında 2 saatte 120cc yazıyo o bana biraz fazla geldi o yüzden sorayım dedim şu göğüslerim biran önce geçsin istiyorum ama hiç niyetleri yok

canım senin sütün az olabilir belki bbekte bu yüzden çok kalıyodur memede çünkü 20 dkda 25 cc bayağ az bence ..
bütün gün emdi diyosun belkide ondan az çıkmıştır bilemicem ama sen uykudan uyanınca bi sağmayı dene ozaman göğüsler dolıyo bayağ eğer tek göğüs 75 cc geçiyosa sütün normaldir tabi bu benim fikrim ve yorumum en iyisini drlar bilir ..
benimde kızım tüm gün emmişse tek göğüs 50cc anca çıkıyo emmediyse tek göğüs 120ye kadar çıktığı oluyo
ilk zamanlar göğüsümden durup durukrn süt akıyodu kıyafetlerim batıyodu ama şu an akmıyo birini emzirirken diğerinden gelme durumu oluyo ama oda her zaman değil

günaydın kızlaarr nasılsınız bakalım ? biz bu gün iyiyiz çok şükür şurubumuz ve fitilimiz işe yaradı rahatladı kuzucum

günaydın kızlaarr nasılsınız bakalım ? biz bu gün iyiyiz çok şükür şurubumuz ve fitilimiz işe yaradı rahatladı kuzucum

valla gün aydınlıkmı karanlıkmı ben şaşaırdım benim kız gece 3 ten beri ayakta
ağlamıyo allahtan ama uyanık sesler çıkarıyo mızırdanıyı gaz çıkarıyo vs vs :)
saat kaç oldu hala uyumadı 5 dk dalıyo bi bakıyoz sırıtarak uyanmış

yerim onun sırıtmasını aman iyi olsun ağlamasında varsın uyumasın canım benim.
benim ufaklık 2 gün ağladı, çok şükür iyi şimdi gülücük saçıyor, dayanamıyor insan ağlamalarına

Slm kızlar biz dün kırkımızı uçurduk pırr diye gitti :)
Burada ailem olmadığı için arkadaşlarımı kahvaltıya aldım ve kırk tasıyla ilk önce oğlumu yıkadık, sonra ben duşumu aldım ve gezmeye çıktık.
Benim oğlum dışarıda olunca iyi uyuyor ama eve gelince uyutmak kabus yaa ne yapıcam bilmiyorum.

Canim neker yaptin 40 ini cikarmak icin yarinda bizim 40 i miz.

Herkeseee merhabaaa,

zambak'cımm hayırlı olsun :)

Ben 40'ımızı bekleyemedim kızlar...
Ankara'da yaşıyoruz son güzel havalarımız Kaçarsa üzülürdüm valla.

Oğlum, annem,ben, eşim güzel çayır çimen bir yere açık havaya kahvaltıya gittik. Resmenn enerji depolaadım. Öyle iyi geldi ki 24 gün sonra doktor harici dışarı çıktık. Oğlumda dış dünya ile tanışmış oldu. Maşallah kuzumaaa çok sakindi . Acıkınca mama vermek zorunda kaldım. Ortam emzirmeye uygun değildi.
Ama orda birkaç kadında emzirme örtülerinden gördüm herkes bebeklerini rahatça emzirdi. Bende alıcam o örtülerden mutlaka herkese tavsiye ederim...

Böyle işteee çok güzeldi yarı kırkımızı uçurduk bizde :))))

Çok moral oldu bana kızlarrr herkese tavsiye ederim. yanınızda yardımcı olucak birileri ile hazır kış gelmeden çıkın bence 40'ı beklemek eskiden kalmış...

selam kızlar bizde bügün dışardaydık kızımı güneş alsın temiz hava alsın diye parka götürdük orda anakucağında mışıl mışıl uyudu cadı sonra süpermarkete gittik kangrusuna koyduk izledi etrafı bi güzel sonrada yemeğe gittik bana da çok iyi geldi son sıcakları mmutlaka değerlerndirin kızlar

kesinlikleeeeeee katılıyorum...

Arkadaşlarrrrrrrrr bir sorum varrr

Çalışmıyorsanız, sürekli evdeyseniz bile sütünüzü sağıyormusunuz ? Ben evdeyimm yine de süt sağmalımıyım sizceeee ?

arkadaşlar yarı kırkımızda yanı 20 günlükken neler yapılır. yarın inş 20 günü dolduruyoruz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…