- Konu Sahibi sekerciiik
-
canım ben de ayno durumdayım.pikolojim bozuldu artık.yorgunluk uykusuzluk eve hapsolma yetmiyomuş gibi kayınvalide sorunlarıyla da uğrasıyorum.sürekli ağlıyorum artık hiçbişey eskisi gibi olmayacak
kolikten yatmadı ateşi çıkmıştı enfeksiyonu vardı ondan yattı benim kızım ama orda üşüttü ve kolik oldu karnından gelen ses üşütmeye bağlı gaz canım su torbası iyi geliyo evet
nane çayını duymadım ama naneli şeyler sütü azaltıyo die duymuştum emin değilim ama sadece duydum bii araştır istersen
evet canım benimki de öyle.özellikle geceleri uyanıyo ve sabaha kadar yatırmıyo.dun aksam 10 gibi uyandı bugün öğlen 1e kadar neredeyse hiç yatmadı.bugun doktora goturdum gaz sancısı var dedi surup verdi.coook zor ya artık düşüp bayılacak gibi oluyorum uykusuzluk ve yorgunluktan umarım bu surup biraz olsun işe yarar.
Arkadaslar yanliz değilim heralde yardım edin bebegim 4 gündür her gün farklı saatlerde agliyo susturulmicak sekilde değil bazen emzirmekle susuyo bazen hoplatmakla bazende dusta susuyo ama uzun durmuyo tekrar basliyo ve ikiniyo kipkirmizi oluyo ayaklarını karnına cekiyo cirpiniyo yavrumve benim aklımda en çok bebegim kolik mı sorusu var 5 haftalık suan bide emerken uyuya kaliyo genelde ve uyuyunca da gazı cikmiyo napcan bilmiyorum geceleri her saat kalkiyo sizinkilerde öylemi
doğum kilosu baz alınıyo canım o ay içinde doğduğu kiloya nekadar eklenmişse ona bakılıyo yani 1 aylık bebeğin şukadar kilo olması gerekiyo diye bişey yok nekadar kilo aldğı önemli ..
benim kızım 1.ayında 1 buçuk kilo aldo boyuda 6cm uzamıştı
kızlar bişey daha merak ediyorum doğum yapalı 15 gün oldu ama hala benim el ve ayak şişliklerim gecmedi henüz eski ayakkabılarımı giyemiyorum sizin ne durumda şişlikleriniz:18:
Allah yardımcın olsun canım çok zor gercekten bende ayniyim uyku yorgunluk enerjim kalmıyor gündüze çokmu surcek bu acaba
benimki gunduzleri uyuyodu simdi hem gece hem gunduz huysuz nezaman gececek bu dönem bilmiyorum bidaha hiç dışarı rahat cıkamayacakmışım gibi geliyo.su mesajı yazabilmek için bile inan 3 defa oturdum kalktım
merhaba taze anneler:)
melegimle gunler su gibi akip geciyo gunlerdir foruma girmedigimi bugun farkettim,sabah oluyo aksam oluyo..
benim minoosum da uykuda garip sesler cikariyo bazen deli gibi aglayarak uyaniyo ruya gorur mu bebekler ? neyden
bu kdr korkuyo anlamiyorum bzn de guluyo gerci.
bir de gozunun biri capaktan kapandi kuzumun cok fena dr a goturduk goz kanali tikanmis dedi masaj yapti felaket dercede agladi icim parcalandi,damla masaj fllan verdi,daha once de sutumu siktim cay pansumani yaptim hic bisey gecirmedi
aranizda var mi boyle bir problem yasayan?
benım yavrucugumdada oldu capaktan kırpıkler bırbırıne yapıstı.doktorun verdıgı damlayı kullan muhakkak bırde capagını fızyolojık serumla temızle ayrıyetten sampuanını sulandır gozlerını sıl..banyo yaptırırkende sacını sampuanlarken yuzzunede sampuanını sur alınle ıyı gelıyo..bıde kafayı usutmemek gerekıyo.merhaba taze anneler:)
melegimle gunler su gibi akip geciyo gunlerdir foruma girmedigimi bugun farkettim,sabah oluyo aksam oluyo..
benim minoosum da uykuda garip sesler cikariyo bazen deli gibi aglayarak uyaniyo ruya gorur mu bebekler ? neyden
bu kdr korkuyo anlamiyorum bzn de guluyo gerci.
bir de gozunun biri capaktan kapandi kuzumun cok fena dr a goturduk goz kanali tikanmis dedi masaj yapti felaket dercede agladi icim parcalandi,damla masaj fllan verdi,daha once de sutumu siktim cay pansumani yaptim hic bisey gecirmedi
aranizda var mi boyle bir problem yasayan?
slm kızlar nasılsınız bakalım... gerçi çoğunuz uykusuzluk ve yorgunluktan bahsetmişsiniz benimde sizden kalır yanım yok annemlerde olduğum halde. çok yardımcı oluyorlar ama ben hala yorgun hissediyorum kendimi, sanırım piskolojik
bizimde gaz problemimiz vardı feci şekilde mestsil işe yaramadı, dr.umuza söyledik nurse harveys denedik, çok şükür iyi şimdi rahat çıkarıyor gazını, yalnız çok gazı varsa ve buda işe yaramıyorsa kimyon takviyesi yapıyorum rahatlıyor bebeğim aklınızda bulunsun. (dövülmemiş kimyon olacak, kaynatıp tülbette süzüyorum ve 1 çay kaşığı kadar suyunu içiriyorum)
dün dr. kontrolüm vardı, rahim toparlanmış sorun yok dedi. dikişlerimde de sorun yokmuş şükür. bundan sonra korunma yöntemlerine daha çok dikkat etmeliymişiz, rahim duruma alıştığı için yumurtalarımız daha kolay çatlarmış, tekrar hamile kalma ihtimalimiz daha yüksekmiş. en garantisi olarak spiral dedi, bu konuda bilgisi olan var mı? önceleri eşim korunuyordu ama bu saatten sonra korkuyorum açıkçası daha garantisi olsun istiyorum ama spiralden de korkuyorum. kullanmadım ama bilirsiniz insanımız kötü tecrübelerini anlatmayı pek sever. benimde bir kaç arkadaşım spiralle ilgili kötü tecrübelerini anlatınca bende ön yargı oluştu
Açıkcası bende duydum ve şahit oldum spiralle ilgili kötü seylere ama uzman kisiler tarafından yapılırsa daha güvenilir olur doktor banada hap verdi ama ben kullanmıyorum emzirdigim icin
ben geçen hafta dra gittim aynı senin gibiydi durumum kanamam 40ıma kadar sürdü sonra kesildi sandım bikaç gün sonra yoğun bi şekilde geldi dra sordum 40 başı diye bi durum varmış bazı bayanlarda oluyomuş sıkıntı yok dedi reglde olabilir dedi önümüzdeki ay regl olursan demekki regl dedibende bir şey sormak istiyorum doğum yapalı 50 gün oldu nerdeyse hala kanamam var son 3 günde gelen adet kanaması gibi adet olmuş olabilirmiyim
bebeişim sendemi başladın nurse harveyse mucize valla çok şükür benim kız ona başladık başlayalı zort zorttslm kızlar nasılsınız bakalım... gerçi çoğunuz uykusuzluk ve yorgunluktan bahsetmişsiniz benimde sizden kalır yanım yok annemlerde olduğum halde. çok yardımcı oluyorlar ama ben hala yorgun hissediyorum kendimi, sanırım piskolojik
bizimde gaz problemimiz vardı feci şekilde mestsil işe yaramadı, dr.umuza söyledik nurse harveys denedik, çok şükür iyi şimdi rahat çıkarıyor gazını, yalnız çok gazı varsa ve buda işe yaramıyorsa kimyon takviyesi yapıyorum rahatlıyor bebeğim aklınızda bulunsun. (dövülmemiş kimyon olacak, kaynatıp tülbette süzüyorum ve 1 çay kaşığı kadar suyunu içiriyorum)
dün dr. kontrolüm vardı, rahim toparlanmış sorun yok dedi. dikişlerimde de sorun yokmuş şükür. bundan sonra korunma yöntemlerine daha çok dikkat etmeliymişiz, rahim duruma alıştığı için yumurtalarımız daha kolay çatlarmış, tekrar hamile kalma ihtimalimiz daha yüksekmiş. en garantisi olarak spiral dedi, bu konuda bilgisi olan var mı? önceleri eşim korunuyordu ama bu saatten sonra korkuyorum açıkçası daha garantisi olsun istiyorum ama spiralden de korkuyorum. kullanmadım ama bilirsiniz insanımız kötü tecrübelerini anlatmayı pek sever. benimde bir kaç arkadaşım spiralle ilgili kötü tecrübelerini anlatınca bende ön yargı oluştu
bebeişim sendemi başladın nurse harveyse mucize valla çok şükür benim kız ona başladık başlayalı zort zortt
bende geeçn haftasonu gittim dra temiz dedi sorun yok dedi ama spiral takamam dedi sezeryanlı old için rahim tamamen toplanıcak dedi 4 ay bekle dedi
hap kullanamam çünkü hap içme adetim yok mutlaka unutuyorum saat filan kurma olayı işlemiyo vala bana zaten o hapı adam gibi kullanamadığım için hamile kaldım her neyse eşim korunuyo şu an ama içim hiç rahat değil açıkçası ilişki sırasında kendimi veremiyorum korkuyorum bide çok afedersin geçen gün kondomu takarken yırtıldı şok oldum ondan beridir korkuyorum vala şu spiral takılsaydı
bende spiralle hamile kalanı duydum ama hem spiral hem eşim korunursa içim daha rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?