- Konu Sahibi sekerciiik
-
selam kızlarrr
vuslatcım geçmiş olsun inşalah önemli bişi yoktur..
Şekercikk mevlüt nasıldı anlat bize..
Biz de yarın Allah nasip ederse yolcuyuz kızlar. İstanbuluma kavuşucam aylar sonra... Bakalım nasıl olacak..
Önümüzdeki pazar da mevlütümüzü yapacağız. Bugun hiçbirşey unutmadan çantaları hazırlayacağız. Kaygılarım da var. Dönüşte annem olmayacak bakalım nasl günler beklior beni. Allah razı olsun annemden 2 aylık olmuş olucak kuzucum. Ama yınede kendıme güvenemiyorum. Mesela tek başıma sağlık ocağına falan nasıl götürcem acaba :))
Bu arada sabah doktorum programında bebek masajı yaptılar kızlar. Emzirmeyle ilgili de birşeyler anlattılar...Ben de yanlışlarımı öğrenmiş oldum...İzleyemeyenler internetten izlesin derim...
teşekkür ederim canım, gittik geldik bişeyimiz yokmuş şükür, burun tıkanıklığı için damla verdi bide soğuk algınlığı için şurup.'bişe yok aslında ama tedbir için kullan, perşembe verem aşısı var, riske atmayalım' dedi.
bu arada bende doktorum programını söylicektim, resmen aboneleri oldum, o saatlerde kızım ayağımda, örgülerim elimdedoktorum karşımda oluyor iyi oluyor
selam kızlarrr
vuslatcım geçmiş olsun inşalah önemli bişi yoktur..
Şekercikk mevlüt nasıldı anlat bize..
Biz de yarın Allah nasip ederse yolcuyuz kızlar. İstanbuluma kavuşucam aylar sonra... Bakalım nasıl olacak..
Önümüzdeki pazar da mevlütümüzü yapacağız. Bugun hiçbirşey unutmadan çantaları hazırlayacağız. Kaygılarım da var. Dönüşte annem olmayacak bakalım nasl günler beklior beni. Allah razı olsun annemden 2 aylık olmuş olucak kuzucum. Ama yınede kendıme güvenemiyorum. Mesela tek başıma sağlık ocağına falan nasıl götürcem acaba :))
Bu arada sabah doktorum programında bebek masajı yaptılar kızlar. Emzirmeyle ilgili de birşeyler anlattılar...Ben de yanlışlarımı öğrenmiş oldum...İzleyemeyenler internetten izlesin derim...
teşekkür ederim canım, gittik geldik bişeyimiz yokmuş şükür, burun tıkanıklığı için damla verdi bide soğuk algınlığı için şurup.'bişe yok aslında ama tedbir için kullan, perşembe verem aşısı var, riske atmayalım' dedi.
bu arada bende doktorum programını söylicektim, resmen aboneleri oldum, o saatlerde kızım ayağımda, örgülerim elimdedoktorum karşımda oluyor iyi oluyor
canım geçmiş olsun gerçi hasta değilmiş kuzu ama şükürr
irem hasta değilmişde ömür hasta teyzesi ya çok huzursuzdu kusuyodu bugün götürdük idrar yolıu enf çıktı kız çocuklarında yyagınmış ama çok üzüldüm tabiki şurup verdi doktor öyle işteeee..
bide sütüm iyice azaldı napsam artık artmıyo şu süt artırıcı şeyler sütü az olan bi insana etki etmiyo bence hormon sütü üretmiyosa üretmiyo arkadaş anladım bunu malt içeceği filan yok yani dün 2 şişe maltana içtim akşam bulgur pilavı soğan yedim üstüne hoşaf içtim dedim süt artık memede durmaz fışkırır yok anacım tık yok ancak 50cc çıktı sağdık zaten göğüsümün brinden 10cc bile gelmiyo nedenini anlamıyorum ama puffffff:44:
doktorumu bende izleyim netten pek bakmıyorum bende o saatte seda akgül oluyo starda onu tekip ederim hep
aslıcım sen istanbulamı gidiyosun artık ordamı yasayacaksın yoksaannenlerin yanınamı hergünde doktorumu izlerim bugün izlemedim bugünde bebekle ilgilimi anlattılar hayret dogrusu internetten izlerim artık
16:
canım geçmiş olsun gerçi hasta değilmiş kuzu ama şükürr
irem hasta değilmişde ömür hasta teyzesi ya çok huzursuzdu kusuyodu bugün götürdük idrar yolıu enf çıktı kız çocuklarında yyagınmış ama çok üzüldüm tabiki şurup verdi doktor öyle işteeee..
bide sütüm iyice azaldı napsam artık artmıyo şu süt artırıcı şeyler sütü az olan bi insana etki etmiyo bence hormon sütü üretmiyosa üretmiyo arkadaş anladım bunu malt içeceği filan yok yani dün 2 şişe maltana içtim akşam bulgur pilavı soğan yedim üstüne hoşaf içtim dedim süt artık memede durmaz fışkırır yok anacım tık yok ancak 50cc çıktı sağdık zaten göğüsümün brinden 10cc bile gelmiyo nedenini anlamıyorum ama puffffff:44:
doktorumu bende izleyim netten pek bakmıyorum bende o saatte seda akgül oluyo starda onu tekip ederim hep
gecmis olsun canıım :2:burun tıkanıklıgı bizdede olmustu ama gecti ayagında sallamaya ne zaman basladın bende bunun icin cok tereddüt etmistim ama oglmun uykusu gelince hafif hafif sallıyorum cok fazla sarsmamak gerekiyomus hafif sallamak denge olayınınn gelişmesine yardımcı olurken fazla sarsmakta zararrlıymıs iste bende memlekete gelmeden bi gün önce basladım ama her zaman degil genelde yataga yatırıp pıspıslayarak kendi kendine uyumasını saglamaya calısıyorum..
selam kızlar,
Bebeğim sabahtan çok huzursuzdu. Nedenini anlamadım önce. Memeyi almadı ağladı aç ama farkındayım. Sonra bi baktım dilinin ucunda minik beyaz bi nokta. Geceden beri de 1-2 kez peynirimsi kıvamlı kusmuştu.
Ben de kustuğu için sandım beyaz noktayı. Ama sonra bi baktım ki, aft gibi beyaz bişi. ve canı acıdığı için ememiyor memeyi. Ağlıyor..
saatte geç oldu arayamadım doktoru.
Hiç böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda?
annem karbonatlı su yaptı mememe sürdük öle emzirmeye çalıştım emziğine de sürdük ağzına koyduk ama çözüm olmadı sanırım
yok be canım nisan ayından beri gitmiyorum çok özledim. hem dedemiz teyzelerimiz dayımız herkes hasret gidersin bebeğimle. hem gezmiş olalım . hem de mevlüt yapıcaz o yüzden gidiyorum. Ama tek hayalimiz ve hedefimiz yakında yerleşmek canımcım...
Bu arada sevindim inşallah bizim mevlütte güzel geçer...
VUSLAT, sevindimm irem'in iyi olmasına...
jasmin_88, umarım bebeğin hemencik iyileşir... çok geçmiş olsun...
gÜNAYDIN kızlarrrr
Bu akşam nasipse yolcuyuz...
geçmiş olsun vuslat :) dün ben de aynı şekilde dua ettim sanırım annelik bu :)
Bu arada oğlumun dilindeki beyaz noktacık pamukçukmuş kızlar. karbonatlı su ile geçmesse damla alıcakmış. biberon ve emzik kullanımından ötürü oluyormuş.. Kıyamam kuzuya
Bu arada kızlar bi sorum olacak; benim bebeğim 53 günlük bugun..
tepki vermeye ne zaman başlayacak ? mesela adını çağırdığımızda yada şişt pişt ettiğmizde kafasını falan ne zaman çevircek ?
VUSLAT sanırım senle aramızda 10 gun falan var. senin bebeğin ne durumda ?
gÜNAYDIN kızlarrrr
Bu akşam nasipse yolcuyuz...
geçmiş olsun vuslat :) dün ben de aynı şekilde dua ettim sanırım annelik bu :)
Bu arada oğlumun dilindeki beyaz noktacık pamukçukmuş kızlar. karbonatlı su ile geçmesse damla alıcakmış. biberon ve emzik kullanımından ötürü oluyormuş.. Kıyamam kuzuya
Bu arada kızlar bi sorum olacak; benim bebeğim 53 günlük bugun..
tepki vermeye ne zaman başlayacak ? mesela adını çağırdığımızda yada şişt pişt ettiğmizde kafasını falan ne zaman çevircek ?
VUSLAT sanırım senle aramızda 10 gun falan var. senin bebeğin ne durumda ?
hayırlı akşamlar kızlar nerelerdesiniz
hosgeldin pamukcuk sen nerelerdesin asıl yoktun uzun zamandır biz bugün bebişimle kangurusuyla gezdik primamızı aldık bide bebek tırnak makası aldık geldikgezebilyoruz artık kanguruyla cok iyi oldu bu...
günaydın kızlar, bu gün biraz daha iyiyim ama kızıma hala maskesiz yaklaşmıyorum
bu gün aşımız var bakalım nasıl olacak :18:
canım sıkıntı yapma aşınız kolay geçer inşallahh bizim bi sıkıntımız olmadı şükür ateş filan ..
ama ben kaç gün boyunca kucağıma bile alamadım doğru düzgün canı acıcak diye ..
şekerciiikkkkk
kangruyu kullanıyomusun ya ben hala pek cesaret edmiyorum bende kullaniim bari artık ya zor oluyo kafasını tam tutamıyo ya sıkıntı olur diye kullanamıyodum seninki kafayı tam tutuyomu
inşallah canım ya ateşten çok korkuyorum, eşimde nöbetçi bu gün, revirde çocuk dr.u yok. gece ateşi falan olursa şehre mesafemiz 2 buçuk saat falan o yüzden tırsıyorum :18:
bu arada kanguruyu bende kullanıyorum, tamam kafasını sürekli tutamıyor ama duruyor yinede. bir elimde belinden destek veriyorum zaten ağırlığı kalçasına binmesin diye. boynu ağrıyınca göğsüme kafa atmaya başlıyor,sinirleniyor sonra uykuya dalıyor göğsüme yaslanıp
canım sıkıntı yapma aşınız kolay geçer inşallahh bizim bi sıkıntımız olmadı şükür ateş filan ..
ama ben kaç gün boyunca kucağıma bile alamadım doğru düzgün canı acıcak diye ..
şekerciiikkkkk
kangruyu kullanıyomusun ya ben hala pek cesaret edmiyorum bende kullaniim bari artık ya zor oluyo kafasını tam tutamıyo ya sıkıntı olur diye kullanamıyodum seninki kafayı tam tutuyomu
inşallah canım ya ateşten çok korkuyorum, eşimde nöbetçi bu gün, revirde çocuk dr.u yok. gece ateşi falan olursa şehre mesafemiz 2 buçuk saat falan o yüzden tırsıyorum :18:
bu arada kanguruyu bende kullanıyorum, tamam kafasını sürekli tutamıyor ama duruyor yinede. bir elimde belinden destek veriyorum zaten ağırlığı kalçasına binmesin diye. boynu ağrıyınca göğsüme kafa atmaya başlıyor,sinirleniyor sonra uykuya dalıyor göğsüme yaslanıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?