Lohusalar kulübü

selam kızlarrr

vuslatcım geçmiş olsun inşalah önemli bişi yoktur..

Şekercikk mevlüt nasıldı anlat bize..

Biz de yarın Allah nasip ederse yolcuyuz kızlar. İstanbuluma kavuşucam aylar sonra... Bakalım nasıl olacak..

Önümüzdeki pazar da mevlütümüzü yapacağız. Bugun hiçbirşey unutmadan çantaları hazırlayacağız. Kaygılarım da var. Dönüşte annem olmayacak bakalım nasl günler beklior beni. Allah razı olsun annemden 2 aylık olmuş olucak kuzucum. Ama yınede kendıme güvenemiyorum. Mesela tek başıma sağlık ocağına falan nasıl götürcem acaba :))

Bu arada sabah doktorum programında bebek masajı yaptılar kızlar. Emzirmeyle ilgili de birşeyler anlattılar...Ben de yanlışlarımı öğrenmiş oldum...İzleyemeyenler internetten izlesin derim...

teşekkür ederim canım, gittik geldik bişeyimiz yokmuş şükür, burun tıkanıklığı için damla verdi bide soğuk algınlığı için şurup.'bişe yok aslında ama tedbir için kullan, perşembe verem aşısı var, riske atmayalım' dedi.
bu arada bende doktorum programını söylicektim, resmen aboneleri oldum, o saatlerde kızım ayağımda, örgülerim elimde doktorum karşımda oluyor iyi oluyor

canım geçmiş olsun gerçi hasta değilmiş kuzu ama şükürr
irem hasta değilmişde ömür hasta teyzesi ya çok huzursuzdu kusuyodu bugün götürdük idrar yolıu enf çıktı kız çocuklarında yyagınmış ama çok üzüldüm tabiki şurup verdi doktor öyle işteeee..
bide sütüm iyice azaldı napsam artık artmıyo şu süt artırıcı şeyler sütü az olan bi insana etki etmiyo bence hormon sütü üretmiyosa üretmiyo arkadaş anladım bunu malt içeceği filan yok yani dün 2 şişe maltana içtim akşam bulgur pilavı soğan yedim üstüne hoşaf içtim dedim süt artık memede durmaz fışkırır yok anacım tık yok ancak 50cc çıktı sağdık zaten göğüsümün brinden 10cc bile gelmiyo nedenini anlamıyorum ama puffffff:44:
doktorumu bende izleyim netten pek bakmıyorum bende o saatte seda akgül oluyo starda onu tekip ederim hep

selam kızlar nasılsınız bakalım burda günler öyle güzel öyle hızlı geciyoki her anını degerlendirmeye calısıyorum pek fırsat bulamıyorum o yüzden yazmaya ankara ya dönünce bol bol hasret gideririz artık mevlütümüz güzel gecti mevlütü kayıt etmek istedim hatıra olsun diye ama fotograf mak. bi kaybettim mevlüt basında herkes dagılınca cıktı piyasaya bende telefonla cektim ondada sesi öyle komik cıkmıski güle güle bi hal oldum yakında o komik videoyu yayınlarım bu arada babamız bizi cok özlemis gecende telefonda sesi titriyodu sanırım aglıyodu ikinizide cok özledim derken cok duygulandım, yoklugunuz üsütüyor dedi benide aglatacaktı az kalsın neyse bayrama az kaldı keske babamızda burda olsada burda yasasak ne güzel olurdu oraya gidince burayı buraya gelince orayı özlüyorum gurbetlik ceken herkes bilir bu duyguyu ben artık oglumu saga sola ceviriyorum elinden tutuyorum o da gayret ediyor kalkmak icin bide uyumadan önce cok sıcrıyo moro refleksimi neymis biz simdilik böylemis bide sey duydum ben kızlar bebekken yüzüne ne kadar insan gülerse o kadar güleryüzlü olurmus cocuk bi arkadasımın bebegini severken hep gülmüsler simdide cok güleryüzlüymüs o reflekse daha yatkın oluyo yani biz anneler hep gülüyoruz zaten onlara simdilik bizden bu kadar öpüyorum cok cok

aslıcım sen istanbulamı gidiyosun artık ordamı yasayacaksın yoksa annenlerin yanınamı hergünde doktorumu izlerim bugün izlemedim bugünde bebekle ilgilimi anlattılar hayret dogrusu internetten izlerim artık

gecmis olsun canıım :2:burun tıkanıklıgı bizdede olmustu ama gecti ayagında sallamaya ne zaman basladın bende bunun icin cok tereddüt etmistim ama oglmun uykusu gelince hafif hafif sallıyorum cok fazla sarsmamak gerekiyomus hafif sallamak denge olayınınn gelişmesine yardımcı olurken fazla sarsmakta zararrlıymıs iste bende memlekete gelmeden bi gün önce basladım ama her zaman degil genelde yataga yatırıp pıspıslayarak kendi kendine uyumasını saglamaya calısıyorum..

seda akgül mü bayılıyorum o kadına tüm moralimi düzeltiyo sabah sabah tamda biz o saatte uyanıyoruz zaten 6 45 te baslıyo doktorum 930 ta ikisinide izleyebilirsin bölüm bölüm ben öyle yapıyorum bugün izlememistim cok uykum vardı kendimi iyi hissetmiyodum sabah anneme attım ben de uydum bi saat kadar o bi saat bana o kadar degerli geldiki anlatamam canımın ici

selam kızlar,
Bebeğim sabahtan çok huzursuzdu. Nedenini anlamadım önce. Memeyi almadı ağladı aç ama farkındayım. Sonra bi baktım dilinin ucunda minik beyaz bi nokta. Geceden beri de 1-2 kez peynirimsi kıvamlı kusmuştu.
Ben de kustuğu için sandım beyaz noktayı. Ama sonra bi baktım ki, aft gibi beyaz bişi. ve canı acıdığı için ememiyor memeyi. Ağlıyor..
saatte geç oldu arayamadım doktoru.

Hiç böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda?

annem karbonatlı su yaptı mememe sürdük öle emzirmeye çalıştım emziğine de sürdük ağzına koyduk ama çözüm olmadı sanırım

yok be canım nisan ayından beri gitmiyorum çok özledim. hem dedemiz teyzelerimiz dayımız herkes hasret gidersin bebeğimle. hem gezmiş olalım . hem de mevlüt yapıcaz o yüzden gidiyorum. Ama tek hayalimiz ve hedefimiz yakında yerleşmek canımcım...
Bu arada sevindim inşallah bizim mevlütte güzel geçer...

VUSLAT, sevindimm irem'in iyi olmasına...

jasmin_88, umarım bebeğin hemencik iyileşir... çok geçmiş olsun...

oy kuzum benim,kurban olurum verene hasta olmasınlar yaa içim öyle acıyor ki anlatamam. çok geçmiş olsun canım, çabucak iyi olsun teyzoşum süt konusunda kesinlikle katılıyorum sana, olmayınca olmuyor işte, ne yersen ye, ne içersen iç,hormonal bişe bu. dün doktorum programında bi hoca, evlatlık edinenler bile emzirebilir dedi şaştım kaldım. süt salgısı beyinde üretilir, bebek memeye tutulunca beyine 'burda bebek var ve aç doyması lazımm' diye bi mesaj gönderilirmiş. bu yüzden sütü olmayan ve az olan annelere sık sık emzirme ödevi veriyorlaarmış beyine sürekli mesaj gitsin ve gereken salgı daha çok salgılansın diye. ama yok işte, ya dr.lar 'yok' sözünü kabul etmiyorlar ya da benim beyinde bir problem var mesajları algılamıyor

epeydir salllıyorum hayatım, ana kucağında nasıl hafiften oynatıyoruz, aynen öyle, çok yavaş hareket ettiriyorum, kolay dalıyor uykuya. uykusu olmayan bir bebeği uyutmak için genelde ayaklarında hızlı hızlı sallarlar buda hiç iyi değil. çocuk uykusu olduğundan değil sarsıntıdan uyuşup uykuya dalıyor bence iremin uykusu geldiğinde uykusuzluktan mızırdanmaya başladıysa eğer hafiften sallıyorum gidiyor hemen, çoğu zaman ayağıma alır almaz kapıyor gözlerini.

canım geçmiş olsun, irem'inde ağzı öyle, dilinin üstü bembeyaz kuzumun, geçiremedim bi türlü, ama ağrısı yok, yiyip içmesini engellemiyor yani

kızım hasta değil ama ben şifayı buldum iremin hasta olacağından şüphelendiğim zaman ' oy kuzum senin yerine ben hasta olim, senin canın yanmasın' demiştim severken. eşim şimdi hatun doğru dürüst dua etsene, bak dilek kapın açıkmış' diye dalga geçiyor benimle dün öğleden sonra birden bire çöktüm, boğazım, başım, gözlerim pes etti resmen. çok canım yanıyor,kuzumu öpüp koklayamıyorum dünden beri, maske var yüzümde nefesimden almasın diye

gÜNAYDIN kızlarrrr

Bu akşam nasipse yolcuyuz...

geçmiş olsun vuslat :) dün ben de aynı şekilde dua ettim sanırım annelik bu :)

Bu arada oğlumun dilindeki beyaz noktacık pamukçukmuş kızlar. karbonatlı su ile geçmesse damla alıcakmış. biberon ve emzik kullanımından ötürü oluyormuş.. Kıyamam kuzuya

Bu arada kızlar bi sorum olacak; benim bebeğim 53 günlük bugun..

tepki vermeye ne zaman başlayacak ? mesela adını çağırdığımızda yada şişt pişt ettiğmizde kafasını falan ne zaman çevircek ?

VUSLAT sanırım senle aramızda 10 gun falan var. senin bebeğin ne durumda ?

hayırlı yolculuklar güzelim Allah'a emanet olun

evet aramızda 10 gün var biz 64 günlüğüz. adını çağırdığımda bakmıyor tabi ki bunun için çok erken ama seslere tepki veriyor, ne bilim babasının kucağındayken ben seslendiğimde elimi çırptığımda bakıyor gülüyor. ama benim kucağımdaysa aynısını babasına yapmıyor anakucağına koyduğumda ben salonda nereye gidersem o tarafa bazen başını çevirerek bazen sadece gözle beni takip ediyor,keyfi yerinde değilse afedersin naparsam yapayım iplemiyor ellerini çok emmeye başladı ya, eli sürekli ağzında, bazen çok sokuyor midesi bulanıyor bu seferde ağlamaya başlıyor kuzum yatağının parçası olan küçük müzik çalan bir aparatımız var. onu anakucağının yanına koyuyorum sesin nerden geldiğini arıyor o esnada da uykuya dalıyor çoğu zaman :)

evet aramızda 10 gün var biz 64 günlüğüz. adını çağırdığımda bakmıyor tabi ki bunun için çok erken ama seslere tepki veriyor, ne bilim babasının kucağındayken ben seslendiğimde elimi çırptığımda bakıyor gülüyor. ama benim kucağımdaysa aynısını babasına yapmıyor anakucağına koyduğumda ben salonda nereye gidersem o tarafa bazen başını çevirerek bazen sadece gözle beni takip ediyor,keyfi yerinde değilse afedersin naparsam yapayım iplemiyor ellerini çok emmeye başladı ya, eli sürekli ağzında, bazen çok sokuyor midesi bulanıyor bu seferde ağlamaya başlıyor kuzum yatağının parçası olan küçük müzik çalan bir aparatımız var. onu anakucağının yanına koyuyorum sesin nerden geldiğini arıyor o esnada da uykuya dalıyor çoğu zaman :)

canım biz 80 günlüğüz benim kızım bile daha sese dönüp bakmıyo yani biz çağrınca bakmıyo ama sesi biliyo tabiki ses çıkaran şeyler olunca tepki veriyo ..
benim kız bide oyuncağa tepki verir oldu valla ağlayınca direk çıngırağını saalıyorum anında susuyo bakıyo onu izliyo uzanıyo gibi yapıyo ama bilinçsiz bence o şekilde yani henüz öyle büyük hareketler yok bu minnoşlarda :)

hosgeldin pamukcuk sen nerelerdesin asıl yoktun uzun zamandır biz bugün bebişimle kangurusuyla gezdik primamızı aldık bide bebek tırnak makası aldık geldikgezebilyoruz artık kanguruyla cok iyi oldu bu...

hoşbuldum canım girmeye fırsat olmuyodu girdiğimdede siz olmuyodunuz.bizde bugün kızıma bebek arabası baktık fikir edindik bakalım bayrama kadar alıcaz inşAllah:)şimdide kızım kucağımda kuzey güneyi izliyoruz

Son düzenleme:
günaydın kızlar, bu gün biraz daha iyiyim ama kızıma hala maskesiz yaklaşmıyorum
bu gün aşımız var bakalım nasıl olacak :18:

günaydın kızlar, bu gün biraz daha iyiyim ama kızıma hala maskesiz yaklaşmıyorum
bu gün aşımız var bakalım nasıl olacak :18:

canım sıkıntı yapma aşınız kolay geçer inşallahh bizim bi sıkıntımız olmadı şükür ateş filan ..
ama ben kaç gün boyunca kucağıma bile alamadım doğru düzgün canı acıcak diye ..
şekerciiikkkkk
kangruyu kullanıyomusun ya ben hala pek cesaret edmiyorum bende kullaniim bari artık ya zor oluyo kafasını tam tutamıyo ya sıkıntı olur diye kullanamıyodum seninki kafayı tam tutuyomu

inşallah canım ya ateşten çok korkuyorum, eşimde nöbetçi bu gün, revirde çocuk dr.u yok. gece ateşi falan olursa şehre mesafemiz 2 buçuk saat falan o yüzden tırsıyorum :18:
bu arada kanguruyu bende kullanıyorum, tamam kafasını sürekli tutamıyor ama duruyor yinede. bir elimde belinden destek veriyorum zaten ağırlığı kalçasına binmesin diye. boynu ağrıyınca göğsüme kafa atmaya başlıyor,sinirleniyor sonra uykuya dalıyor göğsüme yaslanıp

hamile kaldığımda 58 kiloydum şuan 61 kiloyum oda gider inşAllah doğum yapalı bu ayın 26sında 3 ay olucak inşAllah

canım hiç korkma benim kızımdada ateş olmadı hemşire şimdiki iğneler eskisi gibi ağır değil dedi aşı olduğu gün dikkat et yeter kucağına almada filan sonrası geçiyo

tutmak ne kelime kafa atıyo bide bana yasemincin senin bebek benimkinden nerdeyse 1 aylık büyük bence cekinme kullan derim tutar kafasını hem sende destek verirsin biraz gecince kullanamıycaz galiba agırlasmaya basladılar cünkü dısarıya cıkarken kullanıyorum ama evde is yaparken filan olmuyo ben olur diye tahmin etmistim ama olmuyo malesef bu iki ay asısını cözemedim ben :26::26:bizim doktor 17 kasımda gel dedi 3 aylık oluyo o zaman neyse gidince sorarım bakalım..

seninle cocuklarımız aynı gün dogdu zaten vuslat aynı sekilde benim esimde koyu fenerlidir bende izletmedim ona fener macını hala daha ara sıra esprisini yaparız bende beline destek vere vere gidiyorum bayramda nerelerdesiniz ben su dogum fotografcısını arayıp bebegin resimlerini cektirteyim diyorum hamileyken cektirmistim cok büyümeden babasıyla birlikte ücümüz falan ama bayramda calısıyomu acaba babasının baska vakti yok simdiden arayayım en iyisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…