- Konu Sahibi sekerciiik
-
biz aşımızı olduk geldik. çok ağladı kuzum ama benim korktuğum kadar çok değil, 2 bacağından bir de kolundan vurdularateş yapabilir dediler banada. 3 gün yıkamicakmışım falan filan
ben 63 kiloyla hamile kaldım,77 ile doğum yaptım. şuan 67 kiloyum. 4 kilom kaldı hamilelikten kalan ama benim hedefim kalan 4 ün üzerine bi 4-5 kilo daha vermek. bi maydanoz karışımım vardı güzel kilo verdiğim, hafta sonu ona başlicam bakalım
Super canim ne guzel 10 kilo vermissin. Maydanoz karisimini aciklar misin acaba?
kıyamam ya ireme ben..
ay şimdi sen tıutamazsında onu bana öyle olmuştu canı acıcak diye ..
benimde kilolarla başım dertte maleseffff 60la hamile kaldım 72ile doğum yaptım şu an 67 kiloyum fazla veremedim çok canımı sıkıyooooosürekli yemek yemmmmmmmeeeeek
kıyamam ya ireme ben..
ay şimdi sen tıutamazsında onu bana öyle olmuştu canı acıcak diye ..
benimde kilolarla başım dertte maleseffff 60la hamile kaldım 72ile doğum yaptım şu an 67 kiloyum fazla veremedim çok canımı sıkıyooooosürekli yemek yemmmmmmmeeeeek
meraba kızlar bende sezeryan oldum 46 gün oldu doğum yapalı. ben 28 kilo aldım19 kilo gitti 9 kilom kaldı 55 e. göbeğimde cok az şuan. korse aldım ama cok sıkıyor diyede kullanmadım. benim en cok basenlerim ve kalcalarım büyüdü. hamileliğimden önce basen nedir bilmezdim. ya kızlar sizinde doğumdan sonra ayak numaranız büyüdümü. ben 37 giyiyordum ama şuan 38 anca oluyor. 40 ımızda cıktı daha şişliklerin inmeme ihtimali varmı. hiç bir ayakkabım olmuyor :26: bi de bu basenler cok canımı sıkıyor varmı cözüm yolu bilen yardımcı olun lütfennn
Soktayim valla! Nasil verdin 19 kiloyuuuuu
canım ben emzirmeye bir de bünyeye bağlıyorum . ilk haftadan sonra haftada 3 gün yürüyüş yaptım bol su içtim ama bu kadar hızlı olcağını bende tahmin etmiyodum ama bu 9 kilo çakıldı kaldı. kalcalarım ve basenlerim kaldı kocaman
Bende emziriyorum ve gun 3 lt den fazla su iciyorum ama gel gor ki 10 haftadir ayni kiloda sayiyorum
valla bende anlamadım canım nasıl bu kadar hızlı verdim diye. ama benim kilo alışımda verişim gibi anormaldi cünkü 28 kilo bu dile kolayben ömrümde kilo nedir bilmezdim. kilo alırkende hiç farkında olamadım hiç kiloluymuşum gibi gelmedi tartıldığım zaman inanamıyodum 55 le hamile kaldım 78 le tamamladım artık 80 i gözden cıkarmışdım bu kalanlar gitmiyor işde. neyse canım ben sizleri fazla tanımıyorum daha yeniyim diyebilirim. isim neydi hangi şehirdensin
Bende insallah senin gibi hizli bir sekilde kilo veririm :) ismim Ceyda istanbulda oturuyorum. Agustosun 8 inde sezeryanla bir erkek bebisi dunyaya getirdim :)
Yasemincim sende sezeryan olmustun. Gobegin nasil? Ben hala 5 aylik hamileymisim gibiokadar da korse giydim hicbir ise yaramadi
bende aynıyım merak etme :) korse filanda giymedim daha bikaç gündür giiyyiorum ama işe yarramı bilemem
Bende ise yaramadi ki ben dogumdan 2 gun sonra hemen taktim ona ragmen fayda etmedihani derler ya hep sezeryanla dogum yapanlarin gobegi kalir diye. Benden 1 hafta once normal dogum yapan annemin bir arkadasi var benim gobegimin 2 kati gobegi var. ne bileyim ya canim cok sikiliyor kendimi aynada gorunce bir de catlaklar var tabi onlar da ayri bir mesele.
günaydın kızlaar, biz bu gün erkenciyiz bir de keyifliyizki sormayın
çok şükür aşı sonrası ateş falan olmadı kuzumda. geceyi rahat geçirdi, ben biraz pinpiriklik yaptım ya ateşlenirse diye uyuyamadım ama olsunuykusuz olunca napıyoduuukk hadin kahveye
ya benim kadar hiçbirinizn yoktur eminim çatlağı
benim 9. ayıma kadar tek bi çatlağım yoktu çatlamıcam sanıp sevinmiştim ama yemin ederim sadece 2 gün içinde heryerim çatlamıştı üstelik ben son ayımda kiloda almadım aksine kilo verdim nasıl oldu anlamadım .. aşırı bi kaşıntıyla 2 gün içinde çatır çatır çatladım ..
okadar berbatki göğsüm çatlak bacak aram resmen diz kağağıma kadar çatlak yanlarım çatlak karnımda yok ama onun dışında hep çatlağım yani
takmıyomuyum evet çok üzüldüm tatailde filan ne yapıcam eşim görünce ne der diye beynimde binlerce soru vardı
eşim illaki gördü aama ya çaktırmıyo yada umrunda değil lafı hiç geçmedi göğsümdeki çatlakları bi ara damar sanıyodu çatlak o dedim bende ozaman çaktı
bu yaşta bu halde olmak üzücü 25 yaşındayım bi çocukla resmen hışım çıktı :44:
kilo konusuna gelince hamilelikte 12 kilo aldım ama arkadan gören hamile old anlamıyodu vücüdum çok bozulmadıhamilelikte hiç iştahım yoktu yemek zorla yiyodum
ama doğum yapınca deli gibi yedim iştahım okadar açıktıki kendimi durduramadım 72 ile doğuma gitttim şu an 67 kiloyum nerdeyse hiç gitmedi yani
kilo için uğraşmaya başladım yavaştan dikkat etmeye ve spora başladım .. ama çatlaklara çözümüm yok malesefffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?