- Konu Sahibi sekerciiik
-
kızlar siz hangi markanın ateşölçerlerini kullanıyorsunuz en iyisi alındanmı kulaktan ölçenmi . yarın iyisinden bi tane almayı düşünüyorum da
canım bizimkisi biraz acele oldu eşim ecz alıp gelmiş fortune diye bi marka 40 tlye almış ..
ama sen daha iyi bir marka alabilirsin .. ben şimdilik memnunum
canım irem ne zaman doğmuştu ?
kızlar siz hangi markanın ateşölçerlerini kullanıyorsunuz en iyisi alındanmı kulaktan ölçenmi . yarın iyisinden bi tane almayı düşünüyorum da
1,5 aylık bebegim var ateşi kaç olmalı
canım 40liraya cok pahalı degilmi ben sürekli gittiğim eczanemden 6 liraya su sesli olanlardan (atesi ölcünce bip bip diye ötüyor)aldım cok ta memnunum 40 lira cok yüksek geldi bana özelliği neymişki onun
12 ağustos'ta doğdu hayatım, akşam 22:05'tehayırdır?
ya ben ömürle aralarında çok fark yok sanıyodum da aşısını geçmi oldu irem diye sordum aralarında 12 gün var normalmiş :)
braun kulaktan ölçerini kullanıyorum, memnunum şahsen
braun eminim iyiidr ben kendiminkine pek güvenmiyorum yaaa
5.ve 6. haftalarında 35 lerde geziyordu, tesadüf dr. kontrolünde 36 çıkmıştı dr ateş düşürücü vermişti canım, ama bence normaldi yani
1,5 aylık bebegim var ateşi kaç olmalı
nasıl yani 36 çokmu bebek için.... o doktor saçmalamış hemende çocuğa ilaç veriyo hey allahımmmm Bu, ateşin ölçüldüğü yere göre değişir. Makattan yapılan ölçümlerde 38 derece üzeri, ağızdan 37.5 , koltuk altından 37.2, kulaktan 38 derecenin üstündeki değerler ateş olarak kabul edilmelidir. (normali bu diye biliyorum )ömürün gece 36.5 ti hatta ilaç vermedim
kulaktan ölçüyo canım bu seninki nasıl bilmiyorum ama kulaktanateşölçerler çok pahalı oluyo benimki ucuz bile hatta ...
braun kullananlar kaça aldıki daha pahalı diye biliyorum
Ben 120 ye aldim braun ebebekte indirimde bi bak istersen canim
canım tam istedğim şey aslında bu tarz elektronik malzemeleri genelde markalı alırım öbürleri 2 günde bozuluyo
artık bu bouzlursa braun alıcam şimdilik iyi ölçüyo
Ok cnm super atesi cikmasin yavrunun gerek duyma insallah.:)
inşallahhhh ben ateşe karşı artık çok duyarlı oldum kızım bi kez ateşlendi hastanede yattık 5 gün
gece emzirmeye kaktığımda elleri çok sıcak geldi okadar korktumki hemen ölçtüm 36.5 çıktı artık üstünü sadece penye bataniyesiyle örttüm ama gece resmen uyku tutmadı sabaha kadar kaç klez kontrol ettim
sabaha bende sızıp kalmışım
annelik zor hemde çok zorrrrzorluğu önemli değil miniklere bişey olmasın yeter
Normal dimi 36,5 ,bence 38 ve yukarisi ates.bende iki kalin battaniye ortuyorum ama ozellikle sanaha karsi soguk oluyo,bakiyorum yanaklari soguk..usuyomu acaba.usudugunu nerden anlariz?
kızım hasta oldu yaboğazları biraz kızarmış dedi doktor idrar yollarındada çok az enfeksiyon çktı yavrumun burnuda tutuluyo ilaç kullanıyoruz malesef şimdiden inşAllah kısa zamanda iyileşir
şekerciiiik nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?