Lohusalar kulübü

çok sağol canım hangi aşı canım bilemedim.yavrucuğun ağlaması belki çişini yaparken ağrı yapıyosa ondandır oda genelde sünnetle geçiyo diye biliyorum ama sen yinede tabi doktora götür bişeyi yoktur inşAllah:)

hani su üc ası birden yapılıyo ya herkesin cocugu ateslenmis baksana:26::26: inşallah o dedigin gibi sünnetle gecer hani özellikle erkek bebekler altını acınca cüydürüyolar ya karsıya dogru benimkide öyle yaparken bi aglıyor bazen rahatlasın altı hava alsın diye altını biraz acık bırakıyorum cok hosuna gidiyor bugünde öyle yapmıstım bezini almaya gittigimde öyle bir agladıki:84: birden bi baktım cisini yapıyor ama endişelendirdi beni

Canım bilmiyorum ama benim de önceki ayakkabılarım kuçuk geliyo. Heralde hala şişkinlik yoktur diyorum acaba hamilelikte cok rahat acık ayakkabılar giydik diye bu ayakkabılarımız bize dar mı geliyo

kızım hasta oldu ya boğazları biraz kızarmış dedi doktor idrar yollarındada çok az enfeksiyon çktı yavrumun burnuda tutuluyo ilaç kullanıyoruz malesef şimdiden inşAllah kısa zamanda iyileşir

kuzum benim yaa, böyle bi lokma canlarıyla hasta olmuyorlar mı çok canım sıkılıyor. sakınan göze çöp batar dedikleri doğru sanırsam benim kızda limoni dünden beri, çok geçmiş olsun canım.

arkadaşımın oğluda çişini yaparken zorlanıyordu, idrar yolunda tıkanıklık var demişler ne tıkanıklığıysa artık, aynı hafta sünnet oldu hiç bişeyciği kalmadı şekercim endişe etme. erkek bebeklerde sünnetle geliyorlar üstesinden. aşıdan da korkma derim. bende çok evham yaptım ama sorunsuz atlattık şükür. aşıya ne zaman gel dediler bilmiyorum. ben öğleden sonra götürmüştüm iremi, sabah ve öğlen calpol vermiştim, aşıdan sonraki akşamda verdim çok şükür ateş sıkıntısı yaşamadık. huzursuzluğu vardı sadece çünkü bacakları ağrıyordu yavrumun. kucağıma almaya korktum önceleri canını yakarım diye ama nafile, al kucağına, yüzü değil sırtı sana doğru olsun, o zaman aşı yerleri sana temas etmiyor rahatlıyor kuzucuk. ateşte olmaz inşallah bizim gibi atlatırsınız. calpolu unutma, aşıdan önce ver mutlaka.

bu arada kızlar ben dün akşam regl oldum, aranızda olan var mı?

kızım hasta oldu ya boğazları biraz kızarmış dedi doktor idrar yollarındada çok az enfeksiyon çktı yavrumun burnuda tutuluyo ilaç kullanıyoruz malesef şimdiden inşAllah kısa zamanda iyileşir
canım geçmiş olsun idrar yolu enf bizdede var malesef yüksek hatta zimaks kullanıyoru z kız bebklerde çok oluyomuş sen ne ilaç kullanıyosun?
şekercim hiç dert etme bak vuslatta sıkıntı yapıyodu sen sıkıntı yapınca bebğede geçer rahat ol bizde ne ateş ne başka büyük bi sıkıntı oldu şükür kolay atlattık darısı başına inş calpolu unutma zaten hemşiren söyler

ben olmadım hatta itiraf edeyim dün test yaptım şükür tek çizgi :)

Yasemin alemsin ya :) korunmuyor musunuz? Benim doktor emzirmek hamile kalmayi onlemez dedi ve emzirirken kullanilabilecek sadece bir tane dogum kontrol hapi varmis baska mudaili yokmus ona basliycam adet olunca ve hic ara vermeden kullanicakmisim. Birde 1 sene icerisinde hamile kalmamaya calis dedi sezeryan ile dogum yaptigim icin. Bende 3-4 sene sonra ikinciyi dusunuyorum insallah.

selam kızlar muhabbetinize katılmak isterdim ama temizlik günüm bugün malum bayrama kaldı 2 gün akşama görüşürüz artık haden size iyi sohbetlerrrr

daha önce doğum kontrol hapı kullandın mı canım. ben korkuyorum ya, dr.um bana da dedi 1 tane var kullanabileceğin var diye, hormonal etkilerini sordum (doğum kontrol hapı ya da iğneleri hormonlarla oynuyor diye duymuştum) diğerleri kadar etkisi var dedi. daha önce de hiç kullanmadım ben. hep eşim korundu, şimdi de eşim korunuyor

selam kızlar muhabbetinize katılmak isterdim ama temizlik günüm bugün malum bayrama kaldı 2 gün akşama görüşürüz artık haden size iyi sohbetlerrrr

kolay gelsin canım

Son düzenleme:
Yasmin dogum kontrol hapini kullandim. Hicbir yan etkisi olmadi bende. Hamile kalmayi karar verdikten sonra biraktim yaklasik 4 ay hic kullanmadim. ilacin butun tesiri vucutran atilsin diye bekledik osirada esim korundu. Mayista calismalara basladik kasimda hamile kaldim. Simdide hap kullanmayi dusunuyorum. Doktor 3 secenek sundu hap, igne yada spiral. Bende hapi sectim. Tabi ben sadece 8 ay kullandim. Uzun sureli kullanimlarda hamile kalmayi guclestirdigini duydum. Spiralde taktirmak istemiyorum cok acidigini soyleyenlerde var. simdilik haptan yana kullandim secenegimi :)

selam kızlarr

istanbul'da günler hızla geçiyo bakalım Ankara'ya dönünce nolucak
mevlütümüz güzel geçti şükür..
dün çok huzursuzdu bebeğim. az önce sağlık ocağına götürdük buradaki aile hekimi baktı

adam kaç aylık olduğunu bile sormadan boğazı kızarmış şişmiş dedi ve antibiyotik, şurup ve damla yazdı
bende salak gibi aldım. sonra dank etti doktorumuzu ankarayı aradım 2 aylık olucak yarın bebeğim doktor hayır verme dedi. bilmiyorum nolucak şimdi acaba ?

bu arada 4.970 kilosu kızlar yarın 2 aylık olucaz nasıl sizce

iğneyi kesinlikle kullanmam, arkadaşımın sakalları çıktı resmen spiral çok var tanıdığım kullanan, hepsi memnun ama ben biraz ön yargılı yaklaşıyorum sanırsam, açıkçası tırsıyorum :18: amaan öyle işte, eşim bakacak artık çaresine

slm kızlar çok uzun zamandır giremiyodum şimdi fırsat bulabildim benim kız 2 ay 1 haftalık oldu kilosu 6,600 başlarda mamayı çok verdim göğüs yaralarından dolayı sanırım ondan ama şimdi sadece gece yatarken 60 cc veriyorum günde 1 kere verdiğim bu mama sizce kilosunu etkilermi? gece vermessem uyumuyo sütümde 12 den sonra nedense çok azalıyo o yüzden mamayı mecbur veriyorum siz bebeklerinizi ağladıkçamı emziriyorsunuz yoksa sık sık mı? ya kızım obez olcak diye korkuyorum bana fikir verin...

kızlar ya ben normal dogum yaptım malum dikişlerım vardı acısı falan gectı ama dikiş ızleri var bakıyorm gecmıyo nerdeyse 40 mız cıkacak bu normal mı acaba ılk gunler oglum sarılık oldugu ıcın hastane hastane dolasmaktan yatamadım cok zorladım o yuzden mı oldu acaba dıyorm :26:

bence gayet iyi canım maşallahhhh

ya tabiki korunuyoruz ama ben durumu şöyle özetleyim d kontrol hapı kullanırken hamile kaldım ben plansız bi bebekti yani o yüzden tırsıyorum herşeyden
eşim korunuyo ama binde bir ihtimal prz. delik filan olur anacım gelir o ihtimal beni bulurr :44:
şanssızımdır ben birazcık
spiral için gittimde takmıyo dr sezeryan oldum ya 4 aydan önce olmaz diyo :2:
ben sezeryan oldum ama arkadaşım 40 ı çıktğnda hala şikayetçiydi dikişlerinden hatta kendi kendime demiştim ben sezeryanlı hiç sorun çekmedim diye

Demekki bebisinin gelme zamani gelmis annesi sen istedigin kadar korun :) sana uygun olan spiral yada igne gibi gozukuyor.

Vuslat,jasmin88 sekercik sagolun kizlar.jasmin canim sanada gecmis olsun bende zimaks kullaniyorum sabah aksam 1cay kasigi bide soguk alginligi icin kullaniyorum iyi olucak insallah.idrar yollarindaki enfeksiyonu cok az dedi yinede tedbir iste

Vuslat,jasmin88 sekercik sagolun kizlar.jasmin canim sanada gecmis olsun bende zimaks kullaniyorum sabah aksam 1cay kasigi bide soguk alginligi icin kullaniyorum iyi olucak insallah.idrar yollarindaki enfeksiyonu cok az dedi yinede tedbir iste.bu arada benim kizimdada asi sonrasi ates olmadi

Bende bu ay oldum canim millet aylarca olmaz ben 2.ayda oldum:-D

yasemin vuslat cok sagolun fıstıklarım bugün hep cocugum cis yaparken aglamadı nasıl sevindim biraz gazı vardı kimyon kaynattım tam onu vericem annem tutturdu bırak onu kekik suyu verelim onu dinlemeyincede bi kızıyorki sormayın illa kekik suyu verdirtecek bi cay kasıgı kimyondan verdim yatmasına yakın annemin vardır bildigi diyerek bi cay kasıgıda kekik suyu verdim kekik suyu ikiside rahatlattı cocugumu kimyonun gaza kekik suyununda karın agrısına faydası varmıs bu arada bizim günümüzde böyle gecti bayram temizligi anca bu saate bitti bebiş uyuyunca basladıgımız icin ondan yeni girebiliyorum kızlar hepinizi öpüyorum cok cok bu arada korunmadan bahsetmissinizde bizim daha siftahımız bile yok yarın aksam biniyor geliyor inşallah yanıma simdilik prezervatifle yetinecegiz sanırım spirale bi türlü ısınamadım ben hormonlarlada oynamak istemiyorum kalırsada sansıma artık napalım
sakın verme antibiyotigi bana da aynı seyi yaptılar saglık ocagında doktorum yoktu öbür doktor antibiyotik yazınca süphelenip baska yere götürmüstüm o doktorda hic gerek yok demistim almadım bile ilacı bazen böyle yazabiliyolar iste gittigim diger doktorda cok kızmıstı niye yazmıs diye..

kızlar bu arada göbek bagını ne yaptınnız bir yere attınız yada gömdünüzmü saklıyormusunuz malum nereye atılır yada gömülürse oraya meyleder derler ya iyi ahlaklı olsun dinini bilsin diye camiye gömmeyi düsünüyodum ama yapamadım hala saklıyorum sizler neler yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…