- Konu Sahibi sekerciiik
-
kızlar bu arada göbek bagını ne yaptınnız bir yere attınız yada gömdünüzmü saklıyormusunuz malum nereye atılır yada gömülürse oraya meyleder derler ya iyi ahlaklı olsun dinini bilsin diye camiye gömmeyi düsünüyodum ama yapamadım hala saklıyorum sizler neler yaptınız
kızlar bu arada göbek bagını ne yaptınnız bir yere attınız yada gömdünüzmü saklıyormusunuz malum nereye atılır yada gömülürse oraya meyleder derler ya iyi ahlaklı olsun dinini bilsin diye camiye gömmeyi düsünüyodum ama yapamadım hala saklıyorum sizler neler yaptınız
slm kızlar, babamız yine yok, kızımla baş başa gircez bayramabiz yalnız kaldık, sizin ailelerinizle güle oynaya geçer inşallah
Kaynanamla kayınbabamın emri üzerine bayramda hiçbiyrre gidemeyip gunun buyuk kısmını onlarda gecireceğime benim ailem yokmuş gibi senin gibi tek gecirmeyi tercih ederdim canım
ne demek emri üzerineçok sinir bozucu bir durum, çingeneliğimi yapmasaydım bende kayınvalidemin yanında ankarada geçirecektim ama diş geçiremediler. bu yönden bakarsam evet rahat bir bayram geçiricem canım. darısı başına ne diyeyim
vuslatcım eşin ne iş yapıyoki bayramı yalnız gecireceksin?
eşim denizci astsubay canım, gemide nöbette
teşekkür ederim kızlar moral verdinizhadin gidin bayramlaşın siz ben buralara göz kulak olurum
hepinizin bayramı kutlu olsun, miniklerinizi kocaman kocaman koklayın vuslat teyzelerinin yerine
mrb kızlar ..
üzgünüm hemde çok üzgünüm..
kızım bundan 1 ay önce emzirip yere koyduğumda kasıldı kaldı gözkapakalrı titredi çok kısa sürdü 5 -6 sniye filan çok önemsemedik..
ama bügün yine oldu sabah yüüzzüstü yatrdım oynasın diye düz çevirdiğimde yine kasıldı aynı şekilde çok kısa sürdü ..
acile götürdük ama çocuk nörolojisine sevk etti ..
sanırım kızımda rahatsızlık var..
ağlamaktan öldüm resmen ..
minik meleğimi o halde görmek yıktı beni
umarım bişey çıkmaz ama korkarımki çıkıcak bu normal bi durum değil..
herşey kötü bi kabus gibi..
mrb kızlar ..
kızım bundan 1 ay önce emzirip yere koyduğumda kasıldı kaldı gözkapakalrı titredi çok kısa sürdü 5 -6 sniye filan çok önemsemedik..
ama bügün yine oldu sabah yüüzzüstü yatrdım oynasın diye düz çevirdiğimde yine kasıldı aynı şekilde çok kısa sürdü ..
mrb kızlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?