- Konu Sahibi sekerciiik
-
selam kızlarrr
Karanlık, kasvetli, sıkıcı Ankara havası beni gerdi...
VUSLATCIMM nekadar da aynı durumdayız . Benim tek farkım eşim çok şükür her akşam eve geliyor ama koca gün 4 duvar arasında bir başıma nekadar daraldığımı anlatamam. Bir de ben kendimi bildim bileli çalışan bir insandım Şimdi bu durum daha da zor o yuzden. Allah yardımcımız olsun.. geçsin bugunler çabucak...
ŞEKERCİKKK canım öncelikle yazdığın faydalı bilgiler için teşekkürler... Egzersiz mi diyeceğim :) wc'ye zor gidiyorum . bizimki tam bir kucak müpdelası...
ben uykusuz ben yorgunnn :(
hava günes actı ankarada tıpkı burdaki günes gibi günlerimizde aydınlanacak inşallah söye bir ay daha falan gecsin ankarada bi bulusma yapmayı planlıyorum.bide hareketli oynak müzikleri hep hazırda tutun siz yokken idare ediyo bebişleri wc ye gitmek icin care olabilir bide hareketlerini bir hafta yaz bi yere huysuzlandıgı vakitler bellidir o vakitler kendinide ayarla hic indirme kucagından belli bi zaman sonra sakinlesiyolar canım kolay gelsin
Sevilenolmak - canim nerden aldin o kartkari? Ben netten baktim 200 tl diyor
canım emziği daha yeni veriyosan zor alışması bizimkide çok zor alıştı seni emdikten hemen sonra ağzına tutuştur attıkça ver böyle böyle alışır sanırım ama aslında alıştırmasan daha iyi geceleri emzikle uykuya dalıyo ama düştüğündede uyanıyo bn mecbur veriyorum çünkü emzik olmadan kolay kolay uyumuyo
yokkk canımmmm, D&R 'den aldım ben 19 TL. Hatta dışarı çıkamadığım için internetten D&R'nin kendi sitesinden sipariş verdim. Birkaç kitapla birlikte kargo bedavaya geldi.
Bide Butikbebe.com adresinde mikado yayınlarına bak kampanyası bitmediyse orda da vardı.
Bu arada kızlar bizim bıdık ben çevirmesem resmennn televizyon izliyo yaaa önüne geçtim denemek için çığlığı basıyo eşşek. Ben de çeviriyorum pusetini izlemesin diye. sizinkiler de yapıyo mu ? yoksa bizimki anası gibi tv kolik mi olacak :)
çok geçmiş olsun hayatım, aman dikkat edin kendinize. bu havalar kalleş havalar ne zaman açıp ne zaman kapalı olacağı belli olmuyor. mevsimlik davranınca şifayı kapıyoruz maalesefuyuyorum uyuyabildiğim kadar aslında, yani çok aman aman uyku açlığı çekmiyorum. havalarda esintili ama fena sayılmaz, bende ki bu yorgunluk ruhsal sanırım. kızım zor bir bebek değil şükürler olsun ama ben yalnızım. kendi ailemden de eşimin ailesinden de uzaktayım, doğru dürüst tanıdığım kimse yok, havalar belli olmuyor diye dışarı çıkamıyorum. 4 duvar arasındayım sürekli. tek dayanağım eşim oda sürekli nöbette ya da seyirde. bak yazarken gözlerim doldu resmen yaa
Canım seni cok iyi anlıyorum. İnsan gun boyu evde tek oldu mu bide benim esim de işinden dolayı gec geliyo eve yalnızlıktan sıkılıyosun. Ama kalabalık da insanı sıkıyo. Dengeyi kurmak lazım. Bu bebişler buyuyene kadar tek cıkmamız da mümkün olmuyo bazen gunboyu bi umut bekliyorumki biri bizi dışarı cıkarsın diye ama o biri hep işim olduğunda, cıkamayacağım zamanda arıyo, canım sıkıldığında değil
Bugun gun boyunca yalnızdım aksam kardesime gectim orda da benim yaramaz hiç durmadı bi saniye bişey anlamadm burnumdan geldi. Sonra esim geldi eve gectik hasta diye erken uyudu ben şimdi yine yalnızım
Benimki de izliyo :)) özellikle bugun tv nin tam karsısındaki koltukta uzatmıştım resmen dikmiş gözlerini bakıyodu
yokkk canımmmm, D&R 'den aldım ben 19 TL. Hatta dışarı çıkamadığım için internetten D&R'nin kendi sitesinden sipariş verdim. Birkaç kitapla birlikte kargo bedavaya geldi.
Bide Butikbebe.com adresinde mikado yayınlarına bak kampanyası bitmediyse orda da vardı.
Bu arada kızlar bizim bıdık ben çevirmesem resmennn televizyon izliyo yaaa önüne geçtim denemek için çığlığı basıyo eşşek. Ben de çeviriyorum pusetini izlemesin diye. sizinkiler de yapıyo mu ? yoksa bizimki anası gibi tv kolik mi olacak :)
neden tek cıkmıyosun canım ilk cıkısında pes etmissin ilk baslarda benimkide huysuzlanmıstı ama sonra onu öyle bi alıstırdımki günlük bir saat gezmeden duramıyoruz hiçbişey yapamasak caddeyi turlayıp geliyoz alacagımız varsa alıyoruz hemen vazgecme böyle böyle alısacak bebek arabasına binince aglaması bile kesilecek zamanla zaten yabancı doktorların hepsi yaz kıs demeden bebeklerinizi günde mutlaka bir kere cıkarın diyor hava alısverisi oluyomus onlarda kolay uyurlarmıs sanırım bu sebepten dönüsümüzde uyuyakalmıs oluyo.hem senin moral saglıgında en az bebek kadar önemli unutma..
canim anladigim kadariyla benimkindense arkasinda demir ucgen gibi bisey olmasi lazim yukari cektinmi yatar pozisyona gelir.arabanin koltuk kisminda
canim anladigim kadariyla benimkindense arkasinda demir ucgen gibi bisey olmasi lazim yukari cektinmi yatar pozisyona gelir.arabanin koltuk kisminda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?