Lohusalar kulübü

selam kızlarrr

Karanlık, kasvetli, sıkıcı Ankara havası beni gerdi...

VUSLATCIMM nekadar da aynı durumdayız . Benim tek farkım eşim çok şükür her akşam eve geliyor ama koca gün 4 duvar arasında bir başıma nekadar daraldığımı anlatamam. Bir de ben kendimi bildim bileli çalışan bir insandım Şimdi bu durum daha da zor o yuzden. Allah yardımcımız olsun.. geçsin bugunler çabucak...

ŞEKERCİKKK canım öncelikle yazdığın faydalı bilgiler için teşekkürler... Egzersiz mi diyeceğim :) wc'ye zor gidiyorum . bizimki tam bir kucak müpdelası...

ben uykusuz ben yorgunnn :(

hava günes actı ankarada tıpkı burdaki günes gibi günlerimizde aydınlanacak inşallah söye bir ay daha falan gecsin ankarada bi bulusma yapmayı planlıyorum.bide hareketli oynak müzikleri hep hazırda tutun siz yokken idare ediyo bebişleri wc ye gitmek icin care olabilir bide hareketlerini bir hafta yaz bi yere huysuzlandıgı vakitler bellidir o vakitler kendinide ayarla hic indirme kucagından belli bi zaman sonra sakinlesiyolar canım kolay gelsin

canım müzik konusunda evet öyle ama bizimki çabuk sıkılıyo maymun iştahlımı ne :)
gunu gunune uymuyo ki uysa dediğin gibi yapardım ama malesefff..

Bu arada akşam tırnaklarını kesiyoduk uykusunda. birden gerinmek için ellerini bi kaldırdı. etini kestik nasıl kanadı anlatamamm ( içim gitti

canım bu aarada sen hangi çocuk druna gidiyosun ?

Buluşma fikrin süper :)

Bu arada bebeğim için minik kartlar sipariş ettim kızlar. İLK KARTLARIM ismi. önlü arkalı resimler bunları bebeğe 3. aydan itibaren hergün göstermek çok faydalıymış.

Sevilenolmak - canim nerden aldin o kartkari? Ben netten baktim 200 tl diyor

yokkk canımmmm, D&R 'den aldım ben 19 TL. Hatta dışarı çıkamadığım için internetten D&R'nin kendi sitesinden sipariş verdim. Birkaç kitapla birlikte kargo bedavaya geldi.

Bide Butikbebe.com adresinde mikado yayınlarına bak kampanyası bitmediyse orda da vardı.

Bu arada kızlar bizim bıdık ben çevirmesem resmennn televizyon izliyo yaaa önüne geçtim denemek için çığlığı basıyo eşşek. Ben de çeviriyorum pusetini izlemesin diye. sizinkiler de yapıyo mu ? yoksa bizimki anası gibi tv kolik mi olacak :)

Ay o emzik atma olayı yok mu. Beni çıldırtıyo. Bazen saatlerce basında oturuyorum o emziğini atıyo ben veriyorum derin uykuya dalınca atıyo bidaha istemiyo. Emziğe ilk alıştığında tam bi kurtarıcı diyodum ama şimdi acaba alışmasa daha mı iyi olurdu diyorum yoksa yine aglarmıydı surekli bilemiyorum.

Kızlar bırakın bebişler ellerini emsinler hatta eldiven takmayın ki elini keşfetsin. Bu onlar için önemliymiş. Ben elini emmesine bişey demiyorum ama başparmağını bikaç kez yakaladı emmek için izin vermedim cunku ona alışan cocuklar bidaha bırakamıyo.

Benim meleğim dun sabah beşiğinde kıvranıp mızmızlanıyodu. Kalktım yataktan beni görünce gülümsemeye basladı cok hosuma gitti. Onu alacagımı anlamış gibi. Oyuncaklar da cok ilgisini cekmeye basladı. Koyuyorum salıncağına ordaki oyuncaklarla konusarak ses cıkarıyo oyalanıyo böylece.

Kızlar sizin bebişler de karanlıkta mı uyumak istiyo. Benimki aydınlığı sevmiyo kalabalığı da sevmiyo galiba. Uykusu gelince huysuzluk yapıyo ve ancak ışıgı kapatınca uyuyo.

Benimki de izliyo :)) özellikle bugun tv nin tam karsısındaki koltukta uzatmıştım resmen dikmiş gözlerini bakıyodu

Canım seni cok iyi anlıyorum. İnsan gun boyu evde tek oldu mu bide benim esim de işinden dolayı gec geliyo eve yalnızlıktan sıkılıyosun. Ama kalabalık da insanı sıkıyo. Dengeyi kurmak lazım. Bu bebişler buyuyene kadar tek cıkmamız da mümkün olmuyo bazen gunboyu bi umut bekliyorumki biri bizi dışarı cıkarsın diye ama o biri hep işim olduğunda, cıkamayacağım zamanda arıyo, canım sıkıldığında değil
Bugun gun boyunca yalnızdım aksam kardesime gectim orda da benim yaramaz hiç durmadı bi saniye bişey anlamadm burnumdan geldi. Sonra esim geldi eve gectik hasta diye erken uyudu ben şimdi yine yalnızım

neden tek cıkmıyosun canım ilk cıkısında pes etmissin ilk baslarda benimkide huysuzlanmıstı ama sonra onu öyle bi alıstırdımki günlük bir saat gezmeden duramıyoruz hiçbişey yapamasak caddeyi turlayıp geliyoz alacagımız varsa alıyoruz hemen vazgecme böyle böyle alısacak bebek arabasına binince aglaması bile kesilecek zamanla zaten yabancı doktorların hepsi yaz kıs demeden bebeklerinizi günde mutlaka bir kere cıkarın diyor hava alısverisi oluyomus onlarda kolay uyurlarmıs sanırım bu sebepten dönüsümüzde uyuyakalmıs oluyo.hem senin moral saglıgında en az bebek kadar önemli unutma..

aynen ya sanki büyük insan gibi ses çıkarmadan tv izliyor bazen cevap veriyor tvye şimdilik çevresini keşfediyor diye bişey demiyorum ama tv delisi olmasını istemem:44:

Günaydın canlarrrrrrrrrr

Sabah sabah gitttimm eşim bebişin başında durdu ben de tetanos aşımı oldum geldim.. UNUTMAYIN kendi aşılarınızı kızlar....

Hava buzzz ben evde yaşarken kış gelmiş millette kabanlar çizmelerrr şok oldum :)

İnşallah aynı şekilde bigün çıkarım ki, bahar gelmiş olur :))

Dün misafir vardı akşam yemeğinde kuzucummmm üzmedi beni uyudu :) Böleee bugunlük ben de durumlar. Bu arada kızlar eşimin yoğunn ısrarı ile Rota virüs aşısına karar verdik. Yan etkisi olanlar 1. nesil aşılarmış onlar piyasadan toplatılmış ve 3 doz yapılıyormuş.
Şimdikiler 2 doz yapılıyormuş. 2 ve 4. aylar da yada 3 ve 6. aylarda.
Bilginize ...

Televizyon olayi her bebiste var demekki buyuk insan gibi izliyo kimi zaman engel oluyorum kimi zamanda renkler ve hareketler dikkatini cektigi icin bisey demiyorum ne yapicami bende bilmiyrm yani.artik benim kiz huysuzluk ederek uyuyo geceleri agliyo sonra zorla uyuyo bi dudak bukmesi var yerim onu ben.bu arada forumdan uzak kaldim bayagi yaa

tv olayı bizde de var. benim kızım doktor olacak teyzeleri sabah kalktığında çok keyifli oluyor, yatıyorsam yanımda sakin sakin yatıyor, oturuyorsam kucak istiyor, kucağıma alır almaz gözü tv ye gidiyor. birlikte doktorlar ı izliyoruz ekrandaki renkler değiştikçe dikkat kesiliyor. bir süre sonra onu uyutuyorum ben izlemeye devam ediyorum çok acayip sesler çıkarmaya başladı, kendi çıkardığı seslerden korkuyor bazen, biz gülüp aynı sesleri taklit edince gülüp devam ediyor. banyosunu yaptırdım az önce kucağımda mışıl mışıl uyuyor meleğim

Havalar soğudu bebek arabasıyla cıkardığımda uşur diye korkuyorum. Bide yolda aglamaya baslarsa eve kadar mahvolurum. Arabayla da biyere gittiğimizde de araba koktuğunda tek basına durmuyo birinin yanında olması lazım. Yani ben araba kullanırken onu arkada tek bırakırsam kıyametleri koparır. Ama haklısın cesaretlendirdin beni yaz kış demeden çıkarmamız lazım. bi tulum görmüştum internette cok soğuklarda bile kullanabileceğim bişey onun gibi bişey giydirip havalar iyice soğumadan cıkarayım bu aralar kendi arabasıyla bakayım alısacakmı benim böcüşüm.

ya kızlar bebek arabasını kuramıyorum bir türlü kafayı sıyırıcam şu katlanabilir ve tam yatar pozisyon olanlardan. çocuğu içine yatırınca kendi kendine kapanmaya başlıyor. kapanmaması için küçük bir vidası var onu denk getiremiyorum, denk geldiğinde de araba yatar değil oturur pozisyonda oluyor. ya ben beceremiyorum, ya da istediğim araba değil var mı kullanan?

canim anladigim kadariyla benimkindense arkasinda demir ucgen gibi bisey olmasi lazim yukari cektinmi yatar pozisyona gelir.arabanin koltuk kisminda

sanırım aynı arabadan bahsediyoruz. yatar pozisyona geliyor ama çocuğu içine koyunca kendiliğinden geri kapanıyor sabitleyemiyorum. sabitlediğim zaman ise oturur pozisyonda duruyor yatar hale gelmiyor. anlamadım gitti. ben kırmadan eşim geleydi iyiydi ya bildiğin sinir yaptım, arabanın karşısında oturdum kahve içtim sakinleşeyim diye o kadar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…