Lohusalar kulübü

Kızlar, ateşölçer olarak ne kullanıyosunuz. Cok iyi bişey almak istiyorum. Kolay ve hatasız ölcüm yapan bişey. Siz ne tavsiye edersiniz marka ve model olarak. Varsa bide resmini koyabilir misiniz. Kızılötesi kulaktan ateşölçerler var en iyi onlar mı ölçüyo merak ediyorum. Bende basit bi ateşölçer var memnun değilim koltukaltı veya makattan ölçum yapıyo. Şimdi kızımın ateşi var gibi geldi bana ölçüm yaptım ama pek güvenemedim sonuca cunku koktukaltından ölçüm yaptım o da doğru sonuç vermyebiliyomuş

günaydın kızlaar nasılsınız bakim
biz iyiyiz çok şükür bir yaramazlık yok, kızımla karşılıklı cilveleşiyoruz

canım ben bundan kullanıyorum, daha iyileri tabi ki vardır ama memnunum

Gunaydin cici anneler nasilsiniz

Biz usuyoruz bol bol burasi cok soguk kizimdada ishal var 2 gündür aşıdan dolayı ağrı kesici şurup veriyodum o yapmış olabilirmi sizce ve 3 aylık su vermelimiyim arkadaslar sizce tecrubelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

günaydın canım geçmiş olsun
ishali nasıl, rengi koyu değilse endişe etme normaldir. bebeğin emiyor mu mama mı kullanıyorsun? benimki de 3 aylık malum sütüm olmadığından mama veriyorum, dr. bebek gerekli olan su ihtiyacını anne sütünden karşılar ama mama kullanıyorsan su vermen gerekir demişti bana. günlük 25-30 cc vermeye çalışıyorum o yüzden. gerçi suyu içmeyi beceremiyor boğazına kaçırıyor ama olduğu kadar artık

Teşekkürler canım emiyo şimdilik başka bise vermiyorum ishali sarı renkte günde 3 defa yapıyor bazen 4 oluyo onceden puturcuklu olurdu şimdi cıvık su gibi normalmi Buda? Su vermelimiyim peki

merhabalarrrr aynısını bende yaşıyorum ankarada kış geldi ben farkında değilim evde oturmaktan.hasta olmayalım diye pek dışarı çıkmıyoruz ama insanlar kabanlarla botlarla dolaşıyor demek ki bayağı soğuk biran önce bahar gelsede gezmelere çıksak

Teşekkürler canım emiyo şimdilik başka bise vermiyorum ishali sarı renkte günde 3 defa yapıyor bazen 4 oluyo onceden puturcuklu olurdu şimdi cıvık su gibi normalmi Buda? Su vermelimiyim peki

bilemedim ki şimdi yani bilemedim derken rengide cıvıklığıda normal onda sorun yok. ama günde 3-4 kere olunca sıvı olarak kaybediyor sonuçta, su ihtiyacını bilemedim. ben günde 3-4 çay kaşığı suyla başlamıştım ilk başlarda. istersen ver, içine sinmiyorsa ara sağlık ocağına sor yanlış yönlendirmek istemem söz konusu bebiş olunca insan fazla titiz oluyor :) su vereceksen kaynamış ılımış su olsun.

Doğru söylüyosun canım Perşembe gunü tartı gunümüz soricam bakalım ins o zamana gecer

cnm benimki yurtdışından geldi lazerli uzaktan ölçüyur,oda sıcaklığını , suyun sütün sıcaklığını ve bebeğin ateşini çok rahat ölçüyür.markasını bilmiyorum ama burda vardır benzerleri ben çok memnunum 2 sn de ölçüyor

saol canım benimkinin aynısıymış.ölçmesi biraz zor oluyo bebeğin koltukaltının ölçüm öncesi ve ölçüm sırasında kapalı kalması gerekiyo.kararsız kaldım ama sanki en mantıklısı kulaktan ölçen

canım benimki de bi ara bayağı bi sıvı yapıyodu kakasını doktora sordum anne sutu çiyo normal demişti ama seninki cok mu sıvı normal mi değil mi bilmiyorum.en iyisi bi doktora sor.

saol canım ben de kulaktan ölçen ya da kızıötesi alayım diyorum.benimki koltukaltından ölçen

bugün kızımı arabasına koydum beraber gezdik önce parka götürdüm onu biraz güneşlensin diye,sonra odasına perde baktım, markete ve eczaneye uğradım bikaç işimi de halletmiş oldum tabi ablam yanımdaydı yoksa bukadar gezemeyebilirdim ama hava güzel olduğu sürece tek de olsam cıkarıcam kızımı

günaydın kızlar nasılsınız kuzucuklarınız nasıl
ben dün 2. reglimi gördüm. sancıdan geberiyorum bir yandan da seviniyorum, geçen ayki günümden 2 gün önce oldum. normalde de böyle 1-2 gün önce olurdum. demekki düzensizlik yaşamıcam

Gunaydın canım. Benim kanamam 50gunumde falan bitmişti.bi on gun sonra bidaha kanamam oldu adet oldum dedim. Ama ikinci adet tarihim geceli neredeyse bi hafta oldu hala tık yok. Normal mi sizce. Bişey olmasından korkuyorum biraz da.

Buarada jasminden haber alan var mı cok merak ediyorum onu bebişi iyimi diye

bence normal güzelim, herkesten duydum bu düzensizliği, bende çok tırsıyordum düzensiz olacak diye ama bünye meselesi demek ki. normalde kasık sancısı çekmem gerekirken dikiş yerlerim sancıyor regl olduğumda. normaldir heralde

geçenlerde haberleştim jasminle faceden, kesin tanı konulmamış ama epilepsiden şüphelenmişler. bu gün kontrolleri var. inşallah güzel haberlerle gelecek dua edin kızlar...

Jasmicim insaAllah bize sevindirici haberlerle gelirsin minigin sifa bulur insAllah rabbim yardimcin olsun acil sifLar dilerim

ya biliyomusunuz ben hala olmadımm hadi hayırlısı bakalım

braun kulaktan ölçer termometre kullanıyorum ben. memnunum. kulaktan ölçen termometrelerin güvenirliği yüksek ama en önemli şey termometrenin ucunu kulağa doğru oturtmak. braunda eğer düzgün yerleşmediyse ölçüm almıyor. bu yüzden güveniyorum.

İnşallah iyi haberlerle gelir. Allah yardımcısı olsun inşallah bişeyi yoktur küçük meleğin

Cok iyiymiş ben de braunun modellerine bakıyım ozaman tesekkur ederim canım

Merhabalar ben de 2012 ağustos annesiyim.Sütüm çok az bebeğime yetmiyor 2 göğüsten toplam 70cc ancak çıkıyor 3 saatte. Sizin sütleriniz nasıl sütümün artması için ne yapabilirim tavsiyesi olan varsa çok sevinirim .Herkes sağlıcakla bebişlerini büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…