- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.001
kızlar herkese selamlarr . bebişlerimize göre yün içlik oluyormu kızlar bilen varmı. ben üstüste 2 tane külotlu corap 1 tane normal kısa corap üstünede patik giydiriyorum ama yinede ayakları buz gibi oluyo anlamadım neden:44: sizler nasıl giydiriyosunuz bebişlerinizimalum gaz sancısından korumak için ayaklarının sıcak olması lazım
slm kızlar şu ağız için kullanılan mikostatini kullanan varmı günde kaç kez kaç damla kullanıyosunuz doktor bize günde 4 defa dedi 3kere felan yapıyorum en fazla ama hala geçmedi silince geçiyo bikaç emmeden sonra tekrar oluyo
slm kızlar şu ağız için kullanılan mikostatini kullanan varmı günde kaç kez kaç damla kullanıyosunuz doktor bize günde 4 defa dedi 3kere felan yapıyorum en fazla ama hala geçmedi silince geçiyo bikaç emmeden sonra tekrar oluyo
selam kızlar, biz sağlık ocağından geldik az önce. kuzumun gözü kıpkırmızıydı sabah sulanıyordu sürekli. enfeksiyon olmuş biraz. stafine diye bir damla yazdı ama ılık suyla pamuğu ıslat sık sık sil demeyide ihmal etmedilerşimdi iyi çok şükür kendi kendine oynuyor yanımda.
yazdıklarınıza gelince. bahsettiğiniz damla ağızlarında çıkan pamukçuk dedikleri şey için sanırım. ben kullanmıyorum. kendi kendine geçiyor sonra tekrar oluyor geçiyor anlamadım yani
giydirme konusunda gelirsek bi ince alt pijama gibi bir şey giydiriyorum, çorabını giydiriyorum, üstüne de normal ayaklı olan takımlarından giydiriyorum. dışarı çıkarken ayaklı takımın yerini kadife tulum alıyor. eskisi gibi gaz sancımızda olmuyor. hatta çok şükür 2 haftadan fazla zamandır gaz şurubunu bile vermiyorum
kızlar herkese selamlarr . bebişlerimize göre yün içlik oluyormu kızlar bilen varmı. ben üstüste 2 tane külotlu corap 1 tane normal kısa corap üstünede patik giydiriyorum ama yinede ayakları buz gibi oluyo anlamadım neden:44: sizler nasıl giydiriyosunuz bebişlerinizimalum gaz sancısından korumak için ayaklarının sıcak olması lazım
kızlar beni bu kalca cıkıklıgını göstermek icin saglık ocagıdan uyarmadalıar arada gümbürtüye gitti bugün gittim sosyal pediatriye batırıyım diye 3. ay bittikten sonra bakmıyolarmıs artık ultrasonla normal ortopediste gidip baktırtıcam sizler baktırttınız degilmi 4. ay rutin kontrolu icin randevu alıp geldik bizde
vuslatcım cok gecmiş olsun canım . ben dışarı cıkarken dahada abartıyom işi ama hep soğuk yavrumun ayakları. bu arada canım adana yolcusuymuşsun. ailenin yanında cabuk gecer zaman merak etmehem dinlenmiş olursun . kuzucumu öp benim yerime
kızlar beni bu kalca cıkıklıgını göstermek icin saglık ocagıdan uyarmadalıar arada gümbürtüye gitti bugün gittim sosyal pediatriye batırıyım diye 3. ay bittikten sonra bakmıyolarmıs artık ultrasonla normal ortopediste gidip baktırtıcam sizler baktırttınız degilmi 4. ay rutin kontrolu icin randevu alıp geldik bizde
gecmis olsun canim kuzunun iyi olmasina sevindim.bende kalca ultrasonu cektirdim bi akraba ustune dusmemisti cocuk yuruyunce anladilar neler cekti cocuk.
canım sen nerede yaşıyosun yada evinmi çok soğuk bence yanlış yapıyosun çocuğu kat kat giydirmek çok sakıncalı hem hareketini kısıtlar hem dolaşım sistemini etkiler hemde çok giymeye alışırsa hep sıkıntı çıkar ilerde .. biz yozgatta yaşıyoruz buranın soğuğu meşhurdur mesela evimde kombili ama öyle çok güzel ısındığı söylenemez ben 1 tane külotlu çorap üstüne kıs açorap üstüne ince pijama giydiriyorum ..kızlar herkese selamlarr . bebişlerimize göre yün içlik oluyormu kızlar bilen varmı. ben üstüste 2 tane külotlu corap 1 tane normal kısa corap üstünede patik giydiriyorum ama yinede ayakları buz gibi oluyo anlamadım neden:44: sizler nasıl giydiriyosunuz bebişlerinizimalum gaz sancısından korumak için ayaklarının sıcak olması lazım
yasemincim ben denizlide yaşıyorum klimayla ısınıyoruz ama ne bileyim ayaklarını sıcak tut diyolar hep ondan olsa gerek :44:
Kizinin kimligini unutma onun disinda eksik bisey gorunmuyo e bizede hayirli yolculuklar gule gule git gule gule gel demek dusuyo
ateşölçerini unutma kız:)tırnak makası
Kizinin kimligini unutma onun disinda eksik bisey gorunmuyo e bizede hayirli yolculuklar gule gule git gule gule gel demek dusuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?