Lohusalar kulübü

kızlar herkese selamlarr . bebişlerimize göre yün içlik oluyormu kızlar bilen varmı. ben üstüste 2 tane külotlu corap 1 tane normal kısa corap üstünede patik giydiriyorum ama yinede ayakları buz gibi oluyo anlamadım neden:44: sizler nasıl giydiriyosunuz bebişlerinizi malum gaz sancısından korumak için ayaklarının sıcak olması lazım

slm kızlar şu ağız için kullanılan mikostatini kullanan varmı günde kaç kez kaç damla kullanıyosunuz doktor bize günde 4 defa dedi 3kere felan yapıyorum en fazla ama hala geçmedi silince geçiyo bikaç emmeden sonra tekrar oluyo

canım külotlu çoraplar çok sıkıyosa kan dolaşımı olmaz oyüzden soğuk olur ayakları bn 1 havlu gibi kalın çorap üstünede ayaklı takım altı giydiriyorum

Canim doktor bana gunde bir defa 8 kere damlat dedi. Olabildigince bebeginin yanaklarina dogru damlatmaya calis. Birde damlattiktan 3-5 dk sonrada ilik su ile islatilmis gazli bezle kazimaya calis dilini. Insallah gecer en kisa zamanda. Bizimkinin dili cok fena idi resmen tabaka olmustu yavrumun dili aklima geldikce icim gidiyor

selam kızlar, biz sağlık ocağından geldik az önce. kuzumun gözü kıpkırmızıydı sabah sulanıyordu sürekli. enfeksiyon olmuş biraz. stafine diye bir damla yazdı ama ılık suyla pamuğu ıslat sık sık sil demeyide ihmal etmediler şimdi iyi çok şükür kendi kendine oynuyor yanımda.
yazdıklarınıza gelince. bahsettiğiniz damla ağızlarında çıkan pamukçuk dedikleri şey için sanırım. ben kullanmıyorum. kendi kendine geçiyor sonra tekrar oluyor geçiyor anlamadım yani
giydirme konusunda gelirsek bi ince alt pijama gibi bir şey giydiriyorum, çorabını giydiriyorum, üstüne de normal ayaklı olan takımlarından giydiriyorum. dışarı çıkarken ayaklı takımın yerini kadife tulum alıyor. eskisi gibi gaz sancımızda olmuyor. hatta çok şükür 2 haftadan fazla zamandır gaz şurubunu bile vermiyorum

benim kızda da cıkmıştı pamukcuk. doktor banada verdi mikostatin. ben günde 4 defa 3 er damla veriyodum. her emzirmeden sonrada hem kendi göğsümü hem kızımın ağzının içini karbonatlı suya batırdığım bezle temizliyodum damlayı üstüne damlattım 1 haftada gecti şüküryavrumun ağzı pamuk tarlası gibiydi . dediğim gibi karbonat olayını atlama canım en büyük fayda o.

vuslatcım cok gecmiş olsun canım . ben dışarı cıkarken dahada abartıyom işi ama hep soğuk yavrumun ayakları. bu arada canım adana yolcusuymuşsun. ailenin yanında cabuk gecer zaman merak etme hem dinlenmiş olursun . kuzucumu öp benim yerime

of of of o ne kız sibiryada gibi :)ben yün iclik degilde normal corabının üzerine külotlu corap giydiriyorum evin icinde cogu zaman öyle eger biraz serin olursa ayaklı altını giydiriyorum eger sıcak olursa altınıda biraz acıyorum kan dolasımı olsun diye bide külotlu corabını her cıkardıgımda bacaklarına masaj yapıyorum..

kızlar beni bu kalca cıkıklıgını göstermek icin saglık ocagıdan uyarmadalıar arada gümbürtüye gitti bugün gittim sosyal pediatriye batırıyım diye 3. ay bittikten sonra bakmıyolarmıs artık ultrasonla normal ortopediste gidip baktırtıcam sizler baktırttınız degilmi 4. ay rutin kontrolu icin randevu alıp geldik bizde

Canim kalca cikikligini rutin kontroller listesinde bizim cocuk doktoru yazmisti. Biz 1 aylikken goturduk Tahayi. Cok sukur temiz cikti. Onsallah sizinkinde de bir problem yoktur ki zaten bacaklarini bisiklet surermis gibi cevirirsen eger aglama falan yoksa sorun yok demektir.

evet canım cumartesi akşamı adanaya uçurucam kızımı öpmem mi büyük bir zevkle yer yutarım bile

bende götürmedim hayatım. kalça çıkığının en büyük ve ilk belirtisi gerek egzersiz yaptırırken gerekse kendi kendine debelenirken kalça hareketlerinin kısıtlı oluşu. öyle bir kısıtlılık olmadığından çok üstüne düşmedim açıkçası. sert hareketler yaptırmıyorum, kendisi ne kadar dirensede ağırlığını kalça ve ayaklarına verdirmiyorum, bacak arasında bezinin sert olmamasına dikkat ediyorum, alt kısmı çok sıkı dar giydirmiyorum, kucağımdayken ya yüzü bana dönük tutuyorum ya da sırtı bana dönük bacak arasından destekli tutuyorum. bunlar kalça çıkığı olmaması için. çok anormal bişe olmazsa sorun olmaz

canım sen nerede yaşıyosun yada evinmi çok soğuk bence yanlış yapıyosun çocuğu kat kat giydirmek çok sakıncalı hem hareketini kısıtlar hem dolaşım sistemini etkiler hemde çok giymeye alışırsa hep sıkıntı çıkar ilerde .. biz yozgatta yaşıyoruz buranın soğuğu meşhurdur mesela evimde kombili ama öyle çok güzel ısındığı söylenemez ben 1 tane külotlu çorap üstüne kıs açorap üstüne ince pijama giydiriyorum ..

bizde 2 aylıkken yaptırdık bişey çıkmadı şükür bacaklarının ikisini de düz tuttuğunda bacaktaki boğumları simetrik olmuyosa çıkık vardır deniliyo bide çıkığın olduğu bacaktakia ayk dışa dönük olurmuş

yasemincim ben denizlide yaşıyorum klimayla ısınıyoruz ama ne bileyim ayaklarını sıcak tut diyolar hep ondan olsa gerek :44:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
biz hazırlıklara başladık, malum cumartesi günü yolcuyuz, kızım için yanıma alacaklarımın güzel bir listesini yaptım akşam ama sürekli eklediğim bir şeyler çıkıyor sizce unuttuğum bir şey var mı ; aşı kartları, bezi, bir kaç tulum (adanada giyecek herşeyi var orada da anneannesi bir oda hazırladı torununa ) şurupları, burun aspratörü, pişik kremi, masaj yağı, tırnak makası, biberonları, müzik kutusu, telsizleri. unuttuğum bir şey yoktur heralde

yasemincim ben denizlide yaşıyorum klimayla ısınıyoruz ama ne bileyim ayaklarını sıcak tut diyolar hep ondan olsa gerek :44:

canım o şekilde ayakları ısınmaz ki 2 kat külotlu çorap çok fazla bence belki kanszılık varsa ondan ısınmıyodur eli ayağı yada dedğimiz gibi çok giydiridiğinden kan akımı yavaşlıyp ondandır

ateşölçerini unutma kız:)tırnak makası

anaaamm ateş ölçer evet teşekkür ederim şekerim

Kizinin kimligini unutma onun disinda eksik bisey gorunmuyo e bizede hayirli yolculuklar gule gule git gule gule gel demek dusuyo

kimliği benim kimliğimin yanında yani öyleydi en son onuda kontrol edeyim teşekkür ederim efenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…