- Konu Sahibi sekerciiik
-
canım 4 aydan sonra biraz zor gibi ama sen yinede dene benim kızım 1 buçuk aylıkken filan alıştı almıyodu pıt atıyodu ben bi gün hiç çekmeden elimi emziği tuttum sonra alıştı ama şimdi çok kullanmıyorum ben emziği sadece uykuya dalması için kullanıyorum onu verince uyuyo hemencanım emziği nasıl verdin banada yardım et almıyo bı turlu çağanım 4 aylık bu arada
primanın turuncusunu kullanıyorum ben memnun değilim kokulu olması canımı sıkıyo ama almış bulundum işte molfix ve canbebeyi de denedim molfixten memnundum ben canbebede hep çıkardı kakayıbende onun icin sormustum zaten primanın bile kalite farkı var mesela turuncu prima dedigin gibi iyi degil sırta kadar bulastırıyo ama prima aktif bebekle premium hiç sızdırmıyo bende premiumla basladım bi ara prima aktif bebege gectim o da güzel sızdırmıyo ama en güzeli premium digerlerine göre en konforlusu bence fiyatı digerlerine göre biraz daha pahalı ama deger bence zaten 5 aya kadar var.
günaydın kızlaaar kızım karnını doyurdu mayıştı ben de fırsattan istifade kahvemi içiyorum sefam olsuncumartesi günü Adana yolcusuyum, eşim seyire çıkıyormuş şimdi haber geldi. ocak sonuna kadar yok hem sevindim ailemin yanına gidicem, hiç olmazsa dinlenicem biraz, diğer yandan da üzüldüm çünkü 2 ay evimden ve eşimden ayrı kalcam yine az evvel telefonda söyledi eşim durumu sesi ağlamaklıydı, sadece senden ayrı kalmak mahvediyordu beni şimdi bir de kızımdan ayrı kalcam diyor nasıl geçecek bilmiyorum
Allah yardimcin olsun canim insallah bu 2 ay cok cabuk gecer sizin icin. Seyir derken neler yapicak esin bu 2 ay icerisinde?
canım 4 aydan sonra biraz zor gibi ama sen yinede dene benim kızım 1 buçuk aylıkken filan alıştı almıyodu pıt atıyodu ben bi gün hiç çekmeden elimi emziği tuttum sonra alıştı ama şimdi çok kullanmıyorum ben emziği sadece uykuya dalması için kullanıyorum onu verince uyuyo hemen
primanın turuncusunu kullanıyorum ben memnun değilim kokulu olması canımı sıkıyo ama almış bulundum işte molfix ve canbebeyi de denedim molfixten memnundum ben canbebede hep çıkardı kakayı
Merhaba kizlar kizimin 4.ay asisini yaptirdik bugun 2 bacagindan yaptilar ilkinde hic aglamadi giki cikmadi ama 2.sinde cok agladi yakiyomus zaten neyseki bunuda atlattik
Sagol vuslatcim kizim grip gibi bi turlu atlatamaadi ya su kisi bi atlatsaydik
vuslatcım allah kavuştursun canım zor olsa gerek 2 ay kız 2 ayda irem acaip değişir haaagünaydın kızlaaar kızım karnını doyurdu mayıştı ben de fırsattan istifade kahvemi içiyorum sefam olsuncumartesi günü Adana yolcusuyum, eşim seyire çıkıyormuş şimdi haber geldi. ocak sonuna kadar yok hem sevindim ailemin yanına gidicem, hiç olmazsa dinlenicem biraz, diğer yandan da üzüldüm çünkü 2 ay evimden ve eşimden ayrı kalcam yine az evvel telefonda söyledi eşim durumu sesi ağlamaklıydı, sadece senden ayrı kalmak mahvediyordu beni şimdi bir de kızımdan ayrı kalcam diyor nasıl geçecek bilmiyorum
Merhaba kizlar kizimin 4.ay asisini yaptirdik bugun 2 bacagindan yaptilar ilkinde hic aglamadi giki cikmadi ama 2.sinde cok agladi yakiyomus zaten neyseki bunuda atlattik
vuslatcım allah kavuştursun canım zor olsa gerek 2 ay kız 2 ayda irem acaip değişir haaa
geçmiş olsun canım benim kızında buhafta aşısı var inş çok ağlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?