Lohusalar kulübü

canım emziği nasıl verdin banada yardım et almıyo bı turlu çağanım 4 aylık bu arada
canım 4 aydan sonra biraz zor gibi ama sen yinede dene benim kızım 1 buçuk aylıkken filan alıştı almıyodu pıt atıyodu ben bi gün hiç çekmeden elimi emziği tuttum sonra alıştı ama şimdi çok kullanmıyorum ben emziği sadece uykuya dalması için kullanıyorum onu verince uyuyo hemen

primanın turuncusunu kullanıyorum ben memnun değilim kokulu olması canımı sıkıyo ama almış bulundum işte molfix ve canbebeyi de denedim molfixten memnundum ben canbebede hep çıkardı kakayı

günaydın kızlaaar kızım karnını doyurdu mayıştı ben de fırsattan istifade kahvemi içiyorum sefam olsun cumartesi günü Adana yolcusuyum, eşim seyire çıkıyormuş şimdi haber geldi. ocak sonuna kadar yok hem sevindim ailemin yanına gidicem, hiç olmazsa dinlenicem biraz, diğer yandan da üzüldüm çünkü 2 ay evimden ve eşimden ayrı kalcam yine az evvel telefonda söyledi eşim durumu sesi ağlamaklıydı, sadece senden ayrı kalmak mahvediyordu beni şimdi bir de kızımdan ayrı kalcam diyor nasıl geçecek bilmiyorum

Allah yardimcin olsun canim insallah bu 2 ay cok cabuk gecer sizin icin. Seyir derken neler yapicak esin bu 2 ay icerisinde?

Allah yardimcin olsun canim insallah bu 2 ay cok cabuk gecer sizin icin. Seyir derken neler yapicak esin bu 2 ay icerisinde?

eşim ömür boyu asker canım, gemici astsubay. 2-3 ayda bir 2 aylığına seyire yani sefere çıkarlar. kıbrıs, lübnan artık rotaları neyse gider gelirler. bazen 2 ay boyunca hiç limana uğramadan denizde kalırlar, bazen 3-4 günlük limanlara uğrar geri denize açılırlar. büyük yük gemilerine korvetlik yani korumalık yaparlar. öyle işte

bende prima aktif bebek kullanıyorum çok memnunum.canbebe ve molfixi beğenmedim.

Merhaba kizlar kizimin 4.ay asisini yaptirdik bugun 2 bacagindan yaptilar ilkinde hic aglamadi giki cikmadi ama 2.sinde cok agladi yakiyomus zaten neyseki bunuda atlattik

Sorma ya terlemesin ama usumesinde nekarada tutucamizi sasirdik ama Allah baska dert vermesin cocuk iste kolay buyumuyo

vuslatcım allah kavuştursun canım zor olsa gerek 2 ay kız 2 ayda irem acaip değişir haaa

Merhaba kizlar kizimin 4.ay asisini yaptirdik bugun 2 bacagindan yaptilar ilkinde hic aglamadi giki cikmadi ama 2.sinde cok agladi yakiyomus zaten neyseki bunuda atlattik

geçmiş olsun canım benim kızında buhafta aşısı var inş çok ağlamaz

ya pamukçuk seninkiyle benim kız aynılar hemen hemen gününz nasıl geçiyo ben neyapacağımı şaşarıyorum bazen yani ona nasıl faydalı olurum diye ..
oyuncaklarla biraz oynuyoruz oyun halımıza koyuyorum mesela ama öyle çok oynamayı bişlmiyo uzanıyo tutmaya çalışıyo filan sonra sıkılıyo mama içiyo alt değişiyo falan öyle akşam oluyo ..
siz neler yapıyosunuz gün içinde kızımla neler yapsam diye düşünüp duruyorum bide ek gıdaya geçtiniizmi ?

vuslatcım allah kavuştursun canım zor olsa gerek 2 ay kız 2 ayda irem acaip değişir haaa

geçmiş olsun canım benim kızında buhafta aşısı var inş çok ağlamaz

evet canım oldukça zor oluyordu zaten şimdi daha zor olucak ben yokken baba derse ağlarım demeye başladı bile bizimki, tecrübe olmadığından 2 ayda konuşacak sanıyor garibim
hadi bakalım sizde rahat bir şekilde atlatırsınız inşallah aşınızı.

Jasmincim bizimkide gunu gununu tutmuyo ama genelde uyanik oldugunda konusunca hosuna gidiyo bizimle konusuyo sesler cikariyo dilini bukmeyi ogrenmis simdi dudagini uzatip tukuruk cikariyo oyuncagina el atiyo tutsada bikac saniye sonra birakiyo bide bu aralar huysuz biraz ust on dis yerleri kizarik nedendir bilmyrm.anne sutu aliyo simdilik ilk defa dun corbadan sadece bikac cay kasigi verdim kayinvalidem ufak ufak alissin diyo cok devamli vermem ama oyle iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…