Lohusalar kulübü

selam kuzular... nasılsınız bakalım? ne güzel sohbetler dönmüş ben yokken.. Bizimkinin atak haftası beni benden aldı. Bu haftanın tek güzel yanı bebitom ataktayken malum memeye pek düşkün... mama hiç yemiyor :) ama sonuna geliyoruz atağın... doktorun talimatıyla geceleri de uyandırmıyorum artık... ah bir de dışarı çıkabilsekk deliricem evde çok bunaldım.. VUSLAT, çok özendim sana annene , memleketine gidiyormuşsun.. Keşke ben de eşime kıyabilsem de gidebilsem.. o hayır demez ama ben kıyamıyorum.. inşallah yaza kadar dayanayım nasılsa annemler kardeşlerim gelirler ara sıra. yaz gelince annem ve babamla yazlığa postu sermeyi düşünüyorum :))) Ahh ahh şu yaz bi gelse.. bebitomun mayosu bile hazır :))) Alllah güzel günler göstersin hepimize inşallah...

Ben yokken değindiğiniz konulara bi bakayım ben de fikir beyan edeyyim dimi ama geri kalmayayım :)

Öncelikle bez mevzusu...
SİNOSSİNOS, sormuş... canım prima pampers aktif bebek kullanıyorum mavi paket.. hiç sızma vs derdi yok... ama birkaç kez eşim bebeğine kıyamayıp iyi bağlamamış sıkmamış o zaman sızdırmış.. bir de bebeği açarken kıyafetini açarken beline kadar sızmasını sağlayabiliyoruz bazen. :) yani bizim suçumuz..
kurutma makinası konusunda, yer ayarlayabilirsem ben de almak istiyorum. Malum Ankara ayazında işimiz zor.. Arçelikte kampanya vardı ama ben Bosch öneririm ...

Emzik mevzusuna deyinilmiş,

Biz çağan ilk doğduğu gün NUK'un uyku emziğini verdik hemen aldı. 2 ayı bitene kadar kullandı. sonra malum emzikleri 2 ayda bir değiştirmek lazım yine Nuk'un başka emzğini aldım. 2 gün aldı 3. gün bıraktı. Tekrar uyku emziğine dönmek istedim almadı, Wee'nin anne memesine benzeyen emziğini aldım tam yuvarlak uçlu malesef onu da almadı.. Neyse o memeye en düşkün olduğu 2 ay uyumasına sebep verdi ve ben rahat ettim o yuzden zor dönem geçtiği için çok şükür şimdi üstüne çok düşmüyorum.

kıyafetlerden bahsetmişsiniz,

Ben uzun kollu çıtçıtlı body giydiriyorum üzerine pijama takımı.. yada tulum giydirirsem altına bir de pijama. malum tutlumların çıtçıt düğmeleri olduğu için bacaklarının arası açılıp üşümesin diye..
Onun dışında Allah'a şükür evimiz sıcak. doğduğundan beri sıcağı ve fazla sarılıp sarmalanmayı sevmiyor çağan.. hemen isilik oluyor. o yüzden çok sıcağa alıştıırmıyoruz. hiç öyle külotlu çorap falan giydirmedim şimdiye dek. zaten aslaaaaaa elleri ve kolları yorganın altında kalamaz illa dışarda olucak...

ŞEKERCİM, kalça çıkıklığını sormuş.. biz 1 aylıkken rutin kalça, karın ulstrasnu çektirdik. çok şükür birşey çıkmadı. hastanenin rutininde varmış bu uygulama. bir de kalça çıkığı genelde kız olan ilk bebeklerde oluyor. ben de varmış mesela. ama Allah dermansız dert vermesin halledilmeyecek birşey değil..

Vuslatcığım listene foto makinası da ekle :)) annane ve dede ile bol bol resmi olsun fındığın :))

şimdlk benden bu kadar ciciler:) Bu arada YASTIK kullanıyormusunuz bebekleree ? ne kalınlıkla ?

Vuslatcığım listene foto makinası da ekle :)) annane ve dede ile bol bol resmi olsun fındığın :))

şimdlk benden bu kadar ciciler:) Bu arada YASTIK kullanıyormusunuz bebekleree ? ne kalınlıkla ?

evvveet fotoğraf makinesi de alayım mersi canım
ben henüz yastık kullanmıyorum canım daha doğrusu kullanamıyorum. irem uykuda gerinirken her tarafı başka bir tarafa gidiyor boynu kayıyor öylece kalıyor sonra

canım varsa gaz ilacı ve ateş düşürücüsünü al bi de ateşölçerini al.oyuncaklarını da unutma

bebek arabası bol bol gezmek icin,bide onu oyalayacak oyuncak cıngırak falan hadi bakalım hayırlı yolculuklar sana

aa sardırmıyomu senin oglan kendini ee peki uyanmıyomuydu simiye kadar elini kolunu oynatırken ben 3. aydan sonra moro refleksi bitiyo o zaman ellerini kollarını sıcratmıyolar diye biliyorum sarmayınca kendi ellerini oynatırken uyanıyodu hep artık cok hafif sekilde sarıyorum son bir aydır yastık cogu zaman kullanmıyorum ama yan yatırmıssam mutlaka kullanıyorum ben boynunn atına yumusak bi havlu katlayıp koyuyorum canım..

canım varsa gaz ilacı ve ateş düşürücüsünü al bi de ateşölçerini al.oyuncaklarını da unutma

aldım hepsini canım

bebek arabası bol bol gezmek icin,bide onu oyalayacak oyuncak cıngırak falan hadi bakalım hayırlı yolculuklar sana

dedesi bebek arabası almış torununa, kişisel ürünleri haricinde herşeyi çift oldu hanfendinin

bende sarmıyorum, hiç sarıp sarmalamadım şimdiye dek. anası kılıklı sıkılıyor hemen

Kizlaaaar buralardamisiniiiz

ben burdayım hayatım

Günaydın mı desemmm tünaydın mı desemmmm arada kaldımm bizim topik sayesinde daha yeni kahvaltı yapabildim neyse canı saolsun.. Açtım Lulably'i uyuya kaldı :)))

Canım bizimki komedi bi çocuk. Uyanıyo ama daha eli havadayken tekrar uykuya dalıyor :) Mümkün değil koydurmuyor elini battaniyenin altına. Asıl o zaman elini çıkarmaya çalışırken uyanıyor. Bi de Allah kourusun battaniye falan kafasına geçer diye korkuyorum..

Hayirli cumalar cumamiz mubarek olsun

Canımm saoll hepimizinki inşallah...

Ya kızlar bu arada biizmkinin boğazından hırıltı geliyo böle burnundan faalan. Hasta olmasın lütfen bebitom ya ( önerisi olan varmı ?

Gecmis olsun canim yaa tamda yolculuk varken Allah sifa versin

sağol hayatım, yol stresinden oldu sanırım. tamam uçakla gidicez 1 saat 15 dk sürüyor o bişe değil ama evimden hava alanına gitmek çok zor. uçak saat 7 ye 20 kala ama ben öğlen 2 de yola çıkmak zorundayım çocukla napıcam bakalım

gebelikten lohusalığa terfi olduk
selam kızlar... kalça usg için randevu alıcam ben ama çocuk dr.u mu? ortopedi mi ? hangi bölümden alıcağım karar veremedim

Ben ortopediden almistim ve ayni gunde hemen cektirmistim zaten.bebeginiz hayirli evlat olsun insallah gule gule buyutun

Hepimizin İnşallah, teşekkür ederim canım
ultrason cihazı ile mi yoksa normal film mi çekiyorlar ya benim diğer çocuklarımda hiç çektirmedim hatta istemediler
bi an sanki ilk doğumummuş gibi böyle bilinçsiz kaldım
:26:

kalça çıkıklğı testi ultrasonla yapılıyo canım..
kızlar mrb hepinize kızım çok mızmız yaaa öldüm sabahtır yani şimdi biberonunu verdim sütünü içti uyudu sizden naber ?

vuslatcım sen mamayı bebelaömı kullanıodun ..
ben aptamil kullanıyorumda bebelaca geçim artık diyorum aptamil çok pahalı ya 3 günde bitiyo parası önemli değil diyorum ama ücretsiz izin aldım tek maaşlıyız artık idareli olmama şart bebelac daha uygun fiyat olarak siz mamnunmusunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…