Lohusalar kulübü

Kizlar nerelerdesiniz

kısss hosgeldin nerelerdeydin balım sen ya hosgelmissen gecmis olsun asınızı olmussunuz

canım ailenin yanında o kadar cabuk gecerki o zaman sasırırsın sen sanslısın en azından sık sık aileni ziyaret etme fırsatın oluyo böyle onlarda torularından uzakta kalmamıs oluyolar ne güzel hem babasının gelme zamanlarındada o kadar verimli zaman geciriyosunuz ki masallah bi cok baba sürekli yanında olmasına ragmen sizin gibi verimli zaman gecirmiyodur inan bana irem bebek büyürken ananesinden dedesindende uzak kalmayacak neler yapıyo bakalım benim cimcimem..

kızlar bebeklerinz dönmeye basladımı bi arkadas benimki üc aylıkken dönüyodu falan dedi bi sorayım dedim bizimki tam dönemiyo yan yatırınca hafif yükseltide olunca bazen ....daha önceden kendini kaldırmaya calısırdı bu aralar hic istifini bozmuyo ellerinden tutuyorum kaldırıyım diye gülücük sacıp cilveleniyo hiç kalkmaya calısmıyo basından kaldırmaya calısmıyoda ondan vazgecti böyle sırtüstü yatınca ayaklarından destek alıp karnını kaldırmaya calısıyo ters c gibi yani bakalım sorayım onuda gidince doktora sosyal pediatriye gecirdim kontrollerini orda bayagı ayrıntılı inceliyolarmıs gelince anlatırım yine burdan bazen hiç kucagımdan inmiyo bide kendini geriye dogru atıyo bazen kucagımdayken yapıyomu sizinkilerde ama dısarıyı seviyo gezmek sevdalısıyız biz bu arada kızlar cıkartıyosunuz degilmi bebişleri dısarı aman günesleri kacırmayın yüzünü koruyaraktan cıkarın hep d vitamini cünkü..

Son düzenleme:

hava güneşli oldu mu hiç kaçırmıyorum ben.bugün de dışardaydık bayağı gezdik beraber

Sagol sekercik atlattik cok sukur darisi sizlere giriyorum foruma siz olmayinca yazmiyorum okuyorum yazilanlari e artik uaziyim dedim telefondan giriyorum zaten bi degisik forum

haklısın aslında, gideceğime sevinmiyor değilim ama eşim 'kızım ben yokken öğrenecek bir sürü şeyi' deyince de kötü oluyorum. keyfiyen gitsem hak vericem üstüme alınıcam ama onun işi yüzünden gidiyoruz. ben evde otursamda o 2 ay evde olmayacak gitsemde olmayacak sonuçta. amaaan öyle işte
cimcimenin hiç sağı solu belli olmuyor canım. bu gün pek huzursuzdu. anam ağladı desem yeridir

dönmeye yelteniyor ama dönmüyor henüz. dediğin gibi önce ellerimle gel gel yapınca uzanmaya çalışır, ayaklarından destek alarak belini kaldırmaya çalışırdı şimdi ellerini ağzına götürüp gülüyo cilve yapıyo. gülüşüde çığlık şeklinde zaten. emziğini fırlatmayı öğrendi bu aralar. emerken birden tutuyor çekiyor ağzından çığlık eşliğinde fırlatıyor yere minik bi ayıcığı var tutabileceği büyüklükte onu alıyor bi kaç saniye sonra fırlatıyor, bazen kafasına düşürüyor ya gülüyor ya da korkup ağlıyor son zamanlarda da kucağımda yatarken sürekli oturur pozisyona gelmeye çalışıyor. destekleyerek hafif oturturmuş gibi yapıyorum pek hoşuna gidiyor. tekmeleride pek güçlendi anacım, oyun oynarken, altını değiştirirken kucağıma alırken feci sağlam tekmeler yiyorum. dikişlerime geliyor ekseri ben feryat ediyorum hanımın hoşuna gidiyor anam yazarken bile özledim sıpayı uyuyor ama gidimde az mıncıklayım

Kizim cok huzursuz ya ya asidan yada dis cikaricak

bence o diş çıkarmaya hazırlanıyor annesi

günaydın kızlarr hepinize bebikler hep aynı safhalardan geçiyo demeki benim kızım dönüyo ama benimkisi büyük sizinkinden zaten ..
ha bu dönme meselesi de zaten her bebeğe göre farklı arkadaşımınki 5 aylık dönmüyo mesela ..
benim kızda oturmaya bayılıyo kucakta bide tv izlemeye ama drum bana daha oturtma dedi ayaklarını basıyı mesela onada bastırma dedi o yüzden sıkıntı çekiyorum kucağıma aldığımda zınk diye oturuyo çünkü :)

Vuslatcim evet oyle gorunuyo ama Dis icin cok erken daha ya erken cikan dis cabuk dokulur derler hayirlisi artik.benim kizda ayaklarini havaya kaldirip yan atiyo kendini onceleri bikackez dondu ama simdi tam donmuyo tekmeleri cok sert kuzumun eller surekli agzinda tukuruk cikariyo cimcime bide anlamli anlamli bakip sesler cikarmasi varki yerim ben onu.Allahim sen kimseye evladinin acisini gosterme amin.

günaydın kızlaar nasılsınız bakalım bizim küçük hanım dünkü gibi huzursuz olacak sanırım, sinyallerini vermeye başladı

aynı sıkıntı bizde de var canım, oturma o kadar değil ama sürekli ayaklarını diremeye çalışıyor, alınca da itina ile dikişlerime saldırıya geçiyor

amin canım benim

kızlar naparsınız bakalım ben bişey kesfettim biliyomusunuz hani sabah kalkıyolar ya yarı uykulu gibi ama geri uyutması geceye göre zor oluyo gün ısıdıgı onların oyun saati oldugu icin ben iste o zaman geri uyutmassam gün icinde cok keyifli geciyor ama uyutursam gün boyu cok huysuz tıpkı dünkü gibi ve tıpkı uyutmadıgım bugünkü gibi hergün bugünkü gibi olsa ooo ne güzel olur bende bu huyunu ögrendim kendim cok uykusuz olursam esimi kaldırıyorum 1 2 saat o bakıyo sonra ben kalkıyorum önemli olan pasamızın keyfi degilmi

şanslısın canım bebegının bı ozellkıgını kesfetmmıssın benım paşa bellı olmuyo ne oldugu uyusada degısıyo uyumasada.uyudugu gunlerde oldu ama uyumadıgıyla aynı :)))))))) ne olursa olsun onlar bızımle saglıklı yanımızdalarya allahtan ne ısterım uyusun uyumasın ne farkeder

Of kızlar kızım pazar aksamındandır cok huysuz anlamadım neden. Cok yordu beni. İnşallah duzelir böyle üstüste gece gunduz huysuzluk yaptı mı ölüyorum artık.
Benimki henüz sırtustu bıraktığımda dönemiyo sizinkiler başlamış demek. Gerci benimki en kuçuklerden galiba :)

Pamukcuk Amin amin amin Allah hiçbi anneyi evlatsız hicbi evladı da anne babasız bırakmasın

canımm yok dönemiyolar daha yan yatırınca gayret ediyolar sadece bide her bebekte farklı olurmus bu aralar herkesin bebegi öyle huysuz ya tam dönemlerideler ya 3 .ay bitmesine dogru büyüme atagı haftası bide6. ayda ama sürekli aglarsa doktora git bizim bilmedigimiz sıkıntıları olabiliyo bazen

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün 4. ay aşımızı olduk biz birinde ağlamadı da 2.de çok ağladı kuzucum şimdi oyun halısında oynuyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…