- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.061
çook geçmiş olsun canım allah şifa versin inşSlm kızlar nerden başlasam 2 aylıkken birgün bebişimin altını açtım kakasında kan var delirdim tabi.hemen dr umuzu aradım ertesi gün tahliller tetkikler yavru kuşum delik deşik oldu zaten göbeği düştüğünde de göbeğinden kan gelmeye devam etmişti o zaman da bir sürü tahlil en son çocuk cerrahı gördü yaktı göbeğini geçti.şimdi de bu allah beterinden saklasın. Neyse uzatmayayım tahlillerde birşey çıkmadı ama sorunumuz devam etti meğer besin allerjisi varmış.ben deneye deneye neler olduğunu buldum ama liste gittikçe uzuyor.şimdilik bal,tüm kuruyemişler,yumurta,haşhaş,balık,fazla baharatlı yiyecekler (sucuk mesela) gibi.:2 dikkat ettiğim sürece sorun yok gibi. Bir hassas ki küçük hanım mandalina yesem pişiğini bir hafta geçiremiyorum dr umuz ona saraylı hanım diyor.bir süre daha gözlemleyeceğiz geçmezse çocuk gastroentolojisine gönderecekmiş dr allah korusun hiç istemiyorum endoskopi kolonoskopi yavrum minicik daha koca insanlar dayanamıyor.offffffff.muhtemelen bu sebepten kilo alımı da az.3 ay kontrolünde 5350gr dı.abisi 2 aylıkken 6,5 kg dı.yine de allah devasız dert vermesin .şimdilik bu kadar yine yazarım abimiz isyan bayrağı çekti ödevleri dışında onunla ilgilenmiyormuşum oğlumla uno oynayacağız yine yazarım iiii geceler.
bebeişine geçmiş olsun canı aynı sıkıntı bizdede var eller ağıza 2 gün önce bizimde ateş bi yükseldi aynen acile gittik ama bişi yok dediler calpol verdim uyudu kızım düştü ateşiAllah yardımcınız olsun canım, bebekler tahmin ettiğimizden daha güçlü sanırım.
Evet kızlar sizlere de Günaydın bu pazar sabahından :)
çok uğrayıp yazamasam da bende sık sık takip ediyorum burayı. bebişimle 3 ayı bitirdik bile. 6100 kilosu ve boyu da 58 cm suan. sadece anne sütü veriyorum.
Günümüz onunla uyanıp onu akşam 7 gibi yatırınca bitiyor. çok şükür çok sıkıntısı yok. geceleri iki kere uyanmaya devam. Buaralar elleri sürekli ağzında, ve salyaları akıyor. Ayrıca saçları da dökülüyor. veeee dün ilk kez milli olduk ve ateşimiz çıktı. Ben "ne güzel ateşi çıkmadı hiç" diyordum ki, dün 37.5 larda dolaştı ateşi. özellikle gece hiç düşmedi. üzerini ince tuttuk, bez koyduk filan ama ıhhı. en son gece 3 buçukta altını değiştirirken birde popodan ölçeyim dedim ve o da ne??? 38.5... biz tabi doğruuu acile..doktor muayene etti idrar tahlili istedi ve şükür bişey çıkmadı. zateen hareketleri ve emmesi de gayet normaldı. eve geldiik calpol verdim ve gayet güzel uyudu suan da ateşi 36 ya dönmüş şükür. yine çıkmaz inş. dişten mi acaba diyorum ama yarın uzmana götüreceğiz.
evet kendimden de bahsetmek gerekirse, benimde çok saçım dökülüyor ve tabi kilolar kilolar... süt sıkıntısı yaşamayalım diye kendime çok dikkat etmiyorum ama kilolar canımı sıkmaya başladı. 66 kiloyum şuan ki ben doğuma bile 67 kiloyla girmiştim. çoğu kiyafetim olmuyor anlıycağınız ve özellikle göğüslerin büyüklüğü hoşuma gitmiyor.
sizler ne alemdesin bakalım, bebişler neler yapıyor???
Allah yardımcınız olsun canım, bebekler tahmin ettiğimizden daha güçlü sanırım.
çok uğrayıp yazamasam da bende sık sık takip ediyorum burayı. bebişimle 3 ayı bitirdik bile. 6100 kilosu ve boyu da 58 cm suan. sadece anne sütü veriyorum.
Günümüz onunla uyanıp onu akşam 7 gibi yatırınca bitiyor. çok şükür çok sıkıntısı yok. geceleri iki kere uyanmaya devam. Buaralar elleri sürekli ağzında, ve salyaları akıyor. Ayrıca saçları da dökülüyor. veeee dün ilk kez milli olduk ve ateşimiz çıktı. Ben "ne güzel ateşi çıkmadı hiç" diyordum ki, dün 37.5 larda dolaştı ateşi. özellikle gece hiç düşmedi. üzerini ince tuttuk, bez koyduk filan ama ıhhı. en son gece 3 buçukta altını değiştirirken birde popodan ölçeyim dedim ve o da ne??? 38.5... biz tabi doğruuu acile..doktor muayene etti idrar tahlili istedi ve şükür bişey çıkmadı. zateen hareketleri ve emmesi de gayet normaldı. eve geldiik calpol verdim ve gayet güzel uyudu suan da ateşi 36 ya dönmüş şükür. yine çıkmaz inş. dişten mi acaba diyorum ama yarın uzmana götüreceğiz.
evet kendimden de bahsetmek gerekirse, benimde çok saçım dökülüyor ve tabi kilolar kilolar... süt sıkıntısı yaşamayalım diye kendime çok dikkat etmiyorum ama kilolar canımı sıkmaya başladı. 66 kiloyum şuan ki ben doğuma bile 67 kiloyla girmiştim. çoğu kiyafetim olmuyor anlıycağınız ve özellikle göğüslerin büyüklüğü hoşuma gitmiyor.
çook geçmiş olsun canım allah şifa versin inş
bebeişine geçmiş olsun canı aynı sıkıntı bizdede var eller ağıza 2 gün önce bizimde ateş bi yükseldi aynen acile gittik ama bişi yok dediler calpol verdim uyudu kızım düştü ateşi
bana gelince bende 70 kiloyum canım çok sıkılıyo 60 kilo olmam lazım ben emzirmiyorum o yüzden diyete başladım saçlarımın dökülmesi çıldırtıyo beni ev hep saç[/Q
ay evet, evin her tarafı saç. bazen başıma bağlayıp geziyorum evde. hele banyo yapmak işkence oldu, bugün banyodaki saçlarımı görünce hakkaten üzüldüm. ama geçici olduğu için idare edeceğiz artık
Slm kızlar nerden başlasam 2 aylıkken birgün bebişimin altını açtım kakasında kan var delirdim tabi.hemen dr umuzu aradım ertesi gün tahliller tetkikler yavru kuşum delik deşik oldu zaten göbeği düştüğünde de göbeğinden kan gelmeye devam etmişti o zaman da bir sürü tahlil en son çocuk cerrahı gördü yaktı göbeğini geçti.şimdi de bu allah beterinden saklasın. Neyse uzatmayayım tahlillerde birşey çıkmadı ama sorunumuz devam etti meğer besin allerjisi varmış.ben deneye deneye neler olduğunu buldum ama liste gittikçe uzuyor.şimdilik bal,tüm kuruyemişler,yumurta,haşhaş,balık,fazla baharatlı yiyecekler (sucuk mesela) gibi.:2 dikkat ettiğim sürece sorun yok gibi. Bir hassas ki küçük hanım mandalina yesem pişiğini bir hafta geçiremiyorum dr umuz ona saraylı hanım diyor.bir süre daha gözlemleyeceğiz geçmezse çocuk gastroentolojisine gönderecekmiş dr allah korusun hiç istemiyorum endoskopi kolonoskopi yavrum minicik daha koca insanlar dayanamıyor.offffffff.muhtemelen bu sebepten kilo alımı da az.3 ay kontrolünde 5350gr dı.abisi 2 aylıkken 6,5 kg dı.yine de allah devasız dert vermesin .şimdilik bu kadar yine yazarım abimiz isyan bayrağı çekti ödevleri dışında onunla ilgilenmiyormuşum oğlumla uno oynayacağız yine yazarım iiii geceler.
Allah yardımcınız olsun canım, bebekler tahmin ettiğimizden daha güçlü sanırım.
selam arkadaşlar
bu humananın çayı içtiğimizde sütün artıp artmadığını nasıl anlıyoruz:26: hani normalden farklı olarak göğüsler mi şişiyor süt verirken mi fark ediyorsunuz nasıl nasıl nasıl
ohh valla adana sıcaktır keyfini çıkar .. ne güzel yaa ben evde patlıyom sıkıntıdan annemlere gitsemmi diye düşünüyorum ama babamıza kıyamıyorum ... iremimi gezdir bol bol ..Adana'dan herkese selamlar.
Foça'nın bulutlu ve sürekli rüzgarlı havasından sonra Adana'ya gelince Mahsun'a döndüm. pencerenin önüne geçip geçip güneşi gördüm diyorum
7 saat süren yolculuğumuz sorunsuz geçti diyebilirim. İrem sürekli uyudu kucağımda, uyku düzeni alt üst oldu diyordum ki şükür olmamış. buradaki beşiğinide hiç yadırgamadı çok şükür. sadece kalabalıktan şikayetçisadece beni ve babasını görürken burada etrafında bir sürü insan olunca afalladı garibim Adana'ya gidince milleti zaptedemem alışkanlıkları değişecek diyordum oda olmadı. annem herkesi sıkı sıkı tembihlemiş çocuğun düzenini bozmayın sakın annesi ne diyorsa onu yapın diye. bana sormadan kucaklarına bile almıyorlar kısacası keyfimiz yerinde, sadece şimdiden babamızı özledik, yani kız farında mı bilmiyorum ama ben özledim
yazdıklarınızı okuyamadım henüz, şimdi büyük büyük dedemize ziyarete gidiyoruz, akşama görüşürüz güzellerim
selam arkadaşlar
bu humananın çayı içtiğimizde sütün artıp artmadığını nasıl anlıyoruz:26: hani normalden farklı olarak göğüsler mi şişiyor süt verirken mi fark ediyorsunuz nasıl nasıl nasıl
merhabalar kızlar nasılsınız bakalım bir zamandır okuyup cıkabiliyodum gündüzleri oglumla yapısık ikizi vaziyetimiz fena halde devam ettiginden cogu zaman giremiyorum gündüz uykuarı yok denecek kadar az artık eger ona sokulup onla yatarsam uzuyo sadece bazen gecede defalarca kalkarken bazen 2 yada 3 kere kalkıyor ama gündüz uykuları kısaldıkca geceler uzuyor galiba yavas yavas ...bide agladıgı zaman kucagım dısında sakinlesmiyo bi de yabancı müzikte özelikle gagnam style vinapta dönüsümlü olarak calıyo bazen yapılacak bişeyim varsa eger ama oda bi yere kadar idare ediyo canımcıgmı sonra yine kucak sizlere bişey sorcam böyle aglama zzamanlarında bebeginizi nasıl sakinlestiriyosunuz bizimki istisnasız kucak müzik bazen bu aralar bide masal anlatmaya basladım yavas tonla onada sakinlesiyo topu topu iki masal var dönüp dolasıp aynı masalı anlatıyorum sanırım en kısa zamanda masal ögrenmem lazımsizler neler yapıyosunuz o anlarda
müzikli oyuncak çokk etkiliigünaydın kızlarhadi nerelerdesiniz sohbete gelin konumuz ;
aglayan bebeklerinizi nasıl susturuyosunuzherkesin yöntemini alalım hadi bakalım
merhabalar kızlar nasılsınız bakalım bir zamandır okuyup cıkabiliyodum gündüzleri oglumla yapısık ikizi vaziyetimiz fena halde devam ettiginden cogu zaman giremiyorum gündüz uykuarı yok denecek kadar az artık eger ona sokulup onla yatarsam uzuyo sadece bazen gecede defalarca kalkarken bazen 2 yada 3 kere kalkıyor ama gündüz uykuları kısaldıkca geceler uzuyor galiba yavas yavas ...bide agladıgı zaman kucagım dısında sakinlesmiyo bi de yabancı müzikte özelikle gagnam style vinapta dönüsümlü olarak calıyo bazen yapılacak bişeyim varsa eger ama oda bi yere kadar idare ediyo canımcıgmı sonra yine kucak sizlere bişey sorcam böyle aglama zzamanlarında bebeginizi nasıl sakinlestiriyosunuz bizimki istisnasız kucak müzik bazen bu aralar bide masal anlatmaya basladım yavas tonla onada sakinlesiyo topu topu iki masal var dönüp dolasıp aynı masalı anlatıyorum sanırım en kısa zamanda masal ögrenmem lazımsizler neler yapıyosunuz o anlarda nasıl sakinlestiriyosunuz bakalım hadi herkes bişey yazsın birbirimizden fikir alısverisi yapalım..
VUSLATCIM, seni hala kıskanıyorummmm sıcacık Adana'da ailenle ohhh..
bir de demişsin ya ben elimde kahve kucağımda laptop bebek karşımda diye.. Hahh ben işte onu asla yapamam. eğer paşa uyumuyorsa onunla ilgilenmek, konuşmak el temasında bulunmak zorundayım yoksa ağlıyoo tontiş.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?