- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.321
nekadar erken okadar erken iyileşirmiş. drde 40 gun ıcınde sunnet ettirin daha rahat edersiniz dedi tuvaletini rahat yaparmış.
yılbaşı kutlamıyorum inancıma fikrime aykırı.
hristiyanlara özel birşey muslumanlara değil. hicri yılbaşını kutluyoruz biz
01vuslat
Hepsi birbirinden güzel hele mor yelek ve beyaz hırkaya bayıldım bayıldım ya.
Hepsini iyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah minik meleğin.
Siz mi ördünüz hepsini?Keşke bende yapabilsem böyle şeyler maalesef ben beceriksizler kulübü üyesiyim.
Of kızlar nerdesınız bende ıkı gundur huzursuzum bebegm hc uyumuyo nerdeyse .sunnet oldu eden dr canlı ettı sankı o kdr ettıkı uyusmasnı beklemedıler sankıaglıyo mırlıyo bugun on ıkı saatte en fazla bı bck saat uyudu.sızlerde uyku duzenı nası.cmrtesı annem donuyo gene yanlızım sızlerın ruh hallerı nasıl
bunlarda diğer elimin altında olanlar. gerisi hurçta, onlar epey büyük
Eki Görüntüle 594786 Eki Görüntüle 594787 Eki Görüntüle 594790 Eki Görüntüle 594791 Eki Görüntüle 594792 Eki Görüntüle 594793 Eki Görüntüle 594794 Eki Görüntüle 594796 Eki Görüntüle 594798 Eki Görüntüle 594800 Eki Görüntüle 594801 Eki Görüntüle 594802 Eki Görüntüle 594803
Eki Görüntüle 594772 Eki Görüntüle 594773 Eki Görüntüle 594776 Eki Görüntüle 594779 Eki Görüntüle 594780 Eki Görüntüle 594781 Eki Görüntüle 594782 Eki Görüntüle 594783 Eki Görüntüle 594784 Eki Görüntüle 594785
AS
Allah acil şifalar versin inşallah.
Birşey soracağım sünnetten sonra ağrısı falan oldu mu,alt değiştiriken nasıl yapıyorsunuz.
Birde dr ne kadar sürer ağrısı, hassasiyeti dedi.
canımmm hosgeldin bunlarda ne böyle inanmıyorum ne zaman ördün bunları heralde hamileyken baslamıs olmalısın hepsi birbirinden güzel ben bi tanesinin örnegini almaya calısıyorum su anda cok begendim ellerine saglık harikalar...
vuslatcım hosgeldin canımoyy oyy oyy ne bunlar böyle canım yaa hepsi birbirinden güzel. evet dediğim yeşil yelek oydu ama diğerleride cokk güzel olmuş canım emeklerine sağlık. iremcim iyi sağlıklı günlerde kullanır inşallah. benim el becerim yok ama annemlere örnek cıkarttırıcam bu aralar burası cok boş kaldı senle beraber canlanır şimdi eminim
sabah kahvesini kaçırdık amma akşam kahveleri benden hanımlarvuslatcım bi ara benim kızın örgülerinide ben koyayım canım belki örnek cıkaracağın bişeler bulursun benim kız bu aralar acayip müzik hastası oldu bi de akşamları deniz yıldızı izliyoruz beraber mehveşin sesine bayılıyor ne anlıyorsa artık çığlıklar atıyor sizin bebişler ne alemde bakalım
Valla ben ufak ufak corbalardan yemek sularindan basladim hergun olmasada veriyrm.bikacgun oncede yogurt verdim biraz yuzunu burusturdu ama yinede 2 3 cay kasigi verdim alissin yine vericem.ama corbalara bayiliyo gecen ayran corbasi verdim azicik tadimlik yedi masAllah bide yerken hmmm diye ses cikariyo kuzum hosuna gittigini belli ediyo heralde
vuslatcım ek gıda olarak neyle başladın ben bu ay sonu başlayayım diyorum.
evet yaa arkadaslar ek gıdayı tatttıran varmmı aranızda tepkileri nasıl oldu...
Valla ben ufak ufak corbalardan yemek sularindan basladim hergun olmasada veriyrm.bikacgun oncede yogurt verdim biraz yuzunu burusturdu ama yinede 2 3 cay kasigi verdim alissin yine vericem.ama corbalara bayiliyo gecen ayran corbasi verdim azicik tadimlik yedi masAllah bide yerken hmmm diye ses cikariyo kuzum hosuna gittigini belli ediyo heralde
Canim bal cocuklarda 1yasina kadar yasak Allah korusun zehirlenmelere yol acabiliyomus.bende yogurda pekmez deniiyim en iyisi bakalim oyle sevicekmi
Canim bal cocuklarda 1yasina kadar yasak Allah korusun zehirlenmelere yol acabiliyomus.bende yogurda pekmez deniiyim en iyisi bakalim oyle sevicekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?