- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.361
İnsAllah yokturda hani kimilerinde olur ya kahverengi akinti nebilim yawyoktur ama ya adetin nekadar oldu biteli
benim 3,5 aylık kızım var doğumdan sonra saclarım dökülmeye başladı suan hala dökülüyor kel kalıcam sanırım üstüne kabızlık sorunu yasadım hala yasıyorum 2ay oldu ilac tedavisi görüyorum ama alışıcam diye cok korkuyorum bide keten tohumunu denicem inşallah faydası olur...
siz en önerirsiniz...:18::18:
benim 3,5 aylık kızım var doğumdan sonra saclarım dökülmeye başladı suan hala dökülüyor kel kalıcam sanırım üstüne kabızlık sorunu yasadım hala yasıyorum 2ay oldu ilac tedavisi görüyorum ama alışıcam diye cok korkuyorum bide keten tohumunu denicem inşallah faydası olur...
Sen en iyisi bi doktora gorun
yok canım sanmıyorum öyle bir şey olduğunu, olmamalıda zaten yani yoktur, kııızzzz aklıma iş düşürme :18:
Yaw ben 4 kilo versem daha ne isterim tam istedigim kiloya ulasirim ah bi sute etki etmese icerim hem kabizligima iyi gelir hemde zayiflarim o kabizlik yuzunden sisiyorum bide oldugumdan gobekli duruyorum sis olmasa gobegim cok yok
Yaw ben 4 kilo versem daha ne isterim tam istedigim kiloya ulasirim ah bi sute etki etmese icerim hem kabizligima iyi gelir hemde zayiflarim o kabizlik yuzunden sisiyorum bide oldugumdan gobekli duruyorum sis olmasa gobegim cok yok
kızlar iyiakşamlarrrr naılsınız bakalım?? bizim bugün 4.ay aşımız vardı cok şükür kuzucuğum ağlamadı sayılırbu arada bizimkinin alt dişleri geliyomuş kızlar bu aralar huzursuzluğu uyku problemleri o yüzdenmiş sanırım vuslatcım ireme kardeşmi geliyor yoksa :44:
selam kızlar iyi geceler hepinize ah bu dişler bi cıkaydı pazar günü kv geldi erken daha diş icin falan dedi ama bizimki ne bulsa agzına götürüyor dişleri kasınıyor belliki vuslatcıgım bahsettigin huysuzlanmalar bildigim kadarıyla bu aylarda kişilikleri gelisiyormus artık bize göre degil kendi kararlarına göre hareket edecekler artık kişilikleri oturuyor yanibir an önce doktora göründe bana da haber et cok merak ettim seni bende hala adet olmadım 1 senedir adet olmuyorum o da ayrı konu tabi sorucam bende doktora bizimde yarın asımız var insallah iyi gecer burdada kar yagıyor simdiden nasıl götürecegimi hesaplıyorum ek gıdaya gelince tatlıdan ziyade corba ve tuzluyla baslatın diyolar ama belli olmaz tabi hangi cocugun ne sevecegi bide bebişlere hep nazar icin dua okuyun kızlar en cok annelerin deyiyo cünkü bebişlere iyi desek o gün kötü kötü desek iyi oluyo bişey söyleyince mutlaka masallah dedirtin kimin nazarı deyecegi belli olmaz öpüyorum fıstıklarım simdilik bu kadar görüsrüz inşallah..
bideeeeeeeeeeeeee artık rahatca oturtulabiliyomusuz bebişleri destekle birlikte buna sevindim ben
merhabalar arkadaslar ben aslında arkadasım ıcın soruyorum henuz kendım anne olmadım ama o anne oldu. cok tatlı bır kız evladı oldu nazar degmesın:))
ama o da lohusalıgının zırvesınde valla devamlı dert yanıyor kayınvalıdesınden. beraber oturuyor. tek gelın su an. kaynanası her seye karısan bır tıp. gogsunu falan sıkmıs sut var mı dıye..
zavallı bana tel acıp anlatıyor desarj oluyorum dıyor kızcagız da o kadar hanım hanımcık kı bı de duygusal...
bebegımle bı tek emzırmeden emzırmeye goruyorum dıyor... her seyıne kaynanası karısıyormus...
ne tavsıye edeyım ben dıyorum kı tamam anne de gec kendı bıldıgını yap dıyorum ama bunlar aynı evdeler sız yasadıysanız ıse yarayan bır seyler soyler mısınız ben de ona gore kadına soylerım
yok canım ya sanmıyorum öyle bir şey olduğunusizin dişlerin geldiğini kim söyledi ve huzursuzluk-uykusuzluk dışında bir şey var mı kuzumda?
Bence bebek doğunca bu kv lerin içinden canavar cıkıyo. Biz de önceden cok iyiydik bebek doğdu bebegime evime eşime herseye karışmaya başladı. Evlerimizin arası 5dk mesafe ama 2ay kızıyla birlikte bende kaldı annem bende olmasına rağmen. Kadın eşimi de doldurusa getiriyo ve esim toz kondurmuyo annesine. Kadın beni kızı gibi degil rakibi gibi görmeye başladı. Kızımı dimdik oturtuyo kucagında. Anne zararlı öyle oturması diyorum napıyım senin kızın da durmuyo diyo ve yine yapıyo. En az 5 defa dik oturtma dedim yine oturtuyo. Artık ben söylemekten utanıyorum o yapmaktan utanmıyo. Offf yine başladım dert yanmaya konu acılınca :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?