- 6 Nisan 2010
- 506
- 254
- 323
- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.481
nerde şekercim yaa sabah uykusubenim kız 10 gündür canıma okuyor resmen. kesinlikle kucaktan inmiyor kucağımdaYKEN OTURUYORUM ONUDA İSTEMİYOR İLLA AYAKTA OLUCAZ. NEDEN BÖyle oldu anlamadım normalde tutardı bazen böyle ama bir iki günde gecerdi. heleki uyuyacağı zaman tam işkence. uyumasa daha iyi eziyet ettiğine değse şöyle bir iki saat uyusa keşke. 10-15 dk sonra uyanıyor hemen. ne olucaz biz böyle bilmiyorum böyle olan varmı aranızda. eskiden koltuğa yere yatırdığımda azda olsa dururdu yada oyuncaklarıyla oyalanırdı. şuan bu yazıyı bile nasıl yazıyorum gelin bana sorun.bu arada kızım 4.5 aylık
günaydınlarr
Bende hafta bir yıkıyorum, eskiden haftaiçi de mutlaka yıkıyordum ama soğuyunca havalar haftasonu yıkıyorum sadece.
Birkaç gündür havalar iyi, o nedenle dün yıkadım mesela
Ama yıkamak ne kadr zorlastı değil mi? sabunlu elleri ağzına sokmak mı dersiniz, pat pat ayağı suya vurmak mı dersiniz. zaten kendi küvetine zor sığmaya başladık sular hep dışa akıyor artık. bide ağırlaştılar, sabunlu sabunlu tutmakta zor oluyor.
bebeklerimiz aynı ayda ve beninki de canıma okuyo bir haftadır.uyurken coook huysuzlanıyo hem uykusu var hem uyumakta direniyor.hep kucak istiyo hele biyere gittiğimizde tam uysuz oluyo ve hep ağlıyogerci benimkinin sakin olduğu gün sayısı sayılıdır onun dışında hep huysuz yaramaz kucak canavarı
Sekercik - biz kalca ultrasonunu 1 aylikken yaptirmistik. 1 ila 3 ay arasi yaptiriliyor. Siz neden simdi yaptiriyorsunuz ki?
selam kızlar nasılsınız bakalım bizde 3 güne 1 yada haftada 1 yıkıyoruz sistem aynı birlikte yıkanmak :13: zaten erkek bebekleri 3 yasına kadar anne ondan sonra babanın yıkaması gerekiyormus ....yaaaaa aynen dediginiz gibi dün gece dikti beni ayaga hafifte atesi olunca anladımki diş belirtileri bunlar sabahta babamız gitti pogoca aldı geldi kahvaltıyı öyle yaptık zira degil kahvaltıyı hazırlamak yatsam ah bi yatsamdiyodum söyle 1 2 saat kestirdik yatak odasında keyfimiz yerine geldi elhamdülillah..bu aralar laptopun kablolarını cekiştirmek agzına götürmeye calısmak yeni modamız elinden alıncada bi sinirleniyo sormayın biraz önce oldugu gibi yarına kalca ultrasou randevusu yazmıslardı nasipse ona gitcez varmı aranızda yaptırmayan????? bide cıkınca su cıngır toplardan alıyım diyorum 6.aydan sonra yazıyodu zaten bizim burda 22 lira internette baktım 14 liraya satan yerler var nasıl kızlar güzelmi bide o tutacak yerleri cok yumusak bi yerine gelse bile acıtmayacak sekilde yapmıslar..http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...yoHABw&usg=AFQjCNEzjKCq5KG2PGANlGDQps4-0utxkA
Sevilenolmak - aldigin fisher price oyuncaginin tam olarak ismi nedir canim? Bende bir arastirayim. Bizimkinin oyuncaklarla hic arasi yok.
Canim bu egitici olan oyuncak kumastan mi yapilmis?
Aldığım oyuncak bu canım
Fisher Price Türkçe Konuşan Eğitici Köpekçik - e-bebek.com
Ve dedğim gibi Sekerciğin önerdiği çıngır topta çok faydalı canım
Emekleme zamanı kullanmak için de bunu aldım inanılmaz güzellllll ..
Tiny Love Beni Takip Et Fred - e-bebek.com
irem yine erken uyudu yarın canıma okuyacak eşimde yok hafta sonu p.tesi akşamına kadar bakalım napcam
şekercim netten 2 yer var alışveriş yaptığım ama isimlerini yazabiliyor muyum onu bilmiyorum işteikiside sadece bebek için değil ne ararsan bulacağın büyük siteler. mesaj atayım sana dur
ayyy senn onu diyosun bizimki nerdeyse tüm gün uyudu ben hapı yuttum asıl gece nöbetteyiz galibaamsj ın icin cok sagol canı bende netten alısveriş yapmaya baslıycam sanırım
hadi yaa sende mi nöbetçisinuykusuzluk koymaz bana da migren çok zorluyor. katlanıcaz artık, huzursuz hasta olmasınlarda varsın uyutmasınlar demi
valla yazdığım yerleri tavsiye ederim hayatım, güvenilir yerler. biz eşimle farklı şehirlerdeydik tanıştığımızda. düğün hazırlığında da bende çalışıyordum oda, izinlerimiz sınırlıydı o yüzden hemen hemen bütün alışverişimizi oralardan yaptık diyebilirimen son mutfak gereci aldım şu nayzır dayzır diyorlar ya böyle mi yazılıyordu meret hatırlamıyorum gerçi ama
evet o cok güzel bişey diyolar memnun kaldınmı sen aynen sekerim iyi olsunlarda uykusuzluga alıskınız bizaslında kardesim uzun zamandır netten alısveriş yapıyodu ama nedense ben güvenemiyodum e artık baslamak lazım bizim burda hacıbayram var biliyosun migren icin bi yag satıyolardı tam hatırlamıyom ama nane yagımı neydi denedinmi sen onu cok güzel kokusu var koklayınca gidiyomus basının agrısı..
Kizlar gormeyeli lohusalar kulubu yine zirvedeki yerini almis:) zeyneble ugrasmaktan giremez oldum yavru kusum hala oksuruyo ama biraz toparladi gibi.hasta oldugundan beri gunde 3 kere kakasini yapiyo ishal seklinde sulu yani oksuruk surubunu kestim yan etkilerinde ishal vardi ya ondan yada hasta oldugu icin boyle oldu yavru kusum zayifladi iyi olsunda kilosu pekte onemli degil.artik bizde corap cikartmaya basladik epey yan donuyo oyle yapinca yuz ustu ceviriyorum basliyo gulmeye cok hosuna gidiyo.banyosunuda malum hava sartlarindan dolayi haftada 1 kere yaptiriyoruz boyle iste epey konustum yav:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?