Lohusalar kulübü

GÜNAYDINN GÜZELLERRRRRR,

Uyuttum bızdığı geldim...

Şekercimmm,
bebiş için unnado, butikbebe,e-bebek bu sitelerden epey alışveriş yapıorum ben.
Kendim için ise, trendyol,markafoni

İnternet artık çok pratik.. Yoksa şu durumda nasıl evden çıkardık...

Geçmiş olsun canım...

Biz de ferruma başladığımızdan beri, gunde 1 yada 2 kere kaka yapıoruz. O da böle katı gbi kıvamlı...

Maşallahh İrem hn'a..

ya ne ilginç dimi?

Bizimki maşallahh Bay kahkaha gibi her lafa hatta bakışa, mimiğe, kaş kaldırmaya gülen kahkaha atan bir bebek.. Aamaaaa dönmüyor :)))))))) Yani bebeklerimiz hernekadar hemen hemen aynı zamanda doğmuş olsa da birinin yaptığını diğeri yapmıyor, diğerinininkini öbürü :) demekki her bebek farklı :)

Son düzenleme:

Canım ben de bircok seyimi internetten alıyorum. En cok kullandığım siteler ebebek ve unnado. Ebebekte yanlış hatırlamıyorsam 100tl üzerinde kargo ücretsiz, unnadoda da aynı gün yaptığın ikinci alışverişinde kargo ücreti ödemiyorsun.

KIZLARRRRR!!! ZAYIFLAMAK,ZAYIFLAMAK,ZAYIFLAMAK İSTİYORUUUMMM! giydiğim kıyafetleri artık kendime yakıştıramıyorum fiziğim bozuldu geriye kocaman göbişim kaldı aranızda hem emziren hemde zayıflamak için bişeyler yapan var mı? paylaşırsanız sevinirim

kızlar merhaba...ben de lohusayım aranıza alın benı de :)15 günlük bir kızım var.banyo yapmaktan altını acmamızdan ustunu degıstrmemızden cok korkuyor.ozellıkle banyo yaptrırken aglamaktan kaskatı kesılıyo bazen cok korkuyorum.onla bırlıkte bende aglıyorum kıyamıyorum bebegıme ya.nasıl aşarız bu sorunu lutfen bısey söyleyin yaa

keşke emzirebilseydim de bende 'zayıflamak istiyorum' diyebilseydim senin gibi evet hepimizin fiziği bozuldu, çatlaklar hala harita gibi ama benden bir artın var, bak ne güzel bebeğine süt verebiliyorsun. o yüzden fazla takma kafana. yavaş yavaş gider canım

hoşgeldiiiiinn hayırlı uğurlu olsun bebeğin daha çok küçük annesi korkacak tabi. kendini güvende hissettiği alıştığı bir ortamdan çıktı. sudan çıkmış balığa döndü kuzum o sıcacık güvenli yeri arıyor, kendince dış dünyaya adapte olmakta zorlanıyor haksız mı olabildiğince yanında olsun, senin sıcaklığını duysun sürekli. senin varlığını hissetmek, sesini duymak onun şimdi güveneceği tek şey. altını açmanıza, üstünü değiştirmenize alışır yavaş yavaş ama banyo konusunda ihtiyaç duyduğu tek şey yine sensin. ben dahil buradaki bir kaç anne daha aynı şeyi yaptık banyo konusunda. onunla beraber yıkandık ve çok memnun kaldık. ben duşun altına bir sandalye atmıştım mesela. banyo yapacağı zaman oturuyordum suyun altına, dizlerime yumuşak bir havlu koyup onuda yatırıyordum kucağıma o şekilde yıkıyordum. ilkinde yine korkmuştu biraz ama sonra sevmeye başladı. tavsiye ederim

selam canım öncelikle aramıza hoşgeldin Allah miniğine uzun sağlıklı ömür nasip etsin ana babasıyla inşallah.

öncelikle sakin olmalısın daha dünyaya uyum sağlayamamıştır miniğim... Gün ışığı bile yeni birşey onun için.. Evdeki konuşmalarınızın ses tonunuzun bile önemi var... Onu okşa, kulağına fısıltıyla konuş anlamaz demeee inan herşeyi anlıyor...

Göbeği düştü mü ? banyo için bunu beklemeniz gerekiyordu sanırım düşmüştür..

Banyo yaptırırken bir kişi karşısında gülsün onunla konuşsun.. dikkatini dağıtsın.. suyu direk dökmeyin üstüne. kendi elinize dökün ondan sonra onu yıkayın... suyun ısısına dikkat edin..

Altını açmadan önce karnı tok olsun... önce karnını doyurun bazen karnı aç olduğu için altınının açılmasını istemez..

Üst değiiştirmeyi de oyunla yapınn ..

Tabiki yapın edin demek bazı konularda kolayy umarım soruunu kolayca aşarsınız.. Tekrar hayırlı olsun...

hoşgeldin canımcım, burda çok memnun kalacağına ve birçok yeni bilgi öğreneceğine emin ol, doğru yerdesin

bebeğinin alt değiştirme ve banyo yapması esnasında daha yavaş hareketlerle onu rahatlatmaya çalışabilirsin. Onunla ilgilenirken tatlı sözlerle "şimdi seni yıkayacağım, korkma" tarzı konuşmalarınla rahatlatabilirsin. Diğer arkadaşlarımda yardımcı olacaktır sana.
Bebişin hayırlı uğurlu olsun, Allah kolaylık versin canım.

günaydınlarrrr herkesedünden sonra iyi yorulmusuz ama gercekten iyi bir gün gecirdik ultrasona baktırdık sonuclar pazartesi dişleri kasınıyo hala aynı herseyi kemirmeye calısıyo yorucu 4 günden sonra sükür eski düzene girdik tekrar ankara bugün puslu birazdan arkadasım gelicek ve daha yeni kahvaltı yapıcaz inanırmısınız saat kac oldu hem

aaaaa süper oldu bu bilgi benim icin sagol sekercim hemen teknolojiye yetişmem lazım acilen

aynen öyle canım. şekercikle benim doğumum arasında saat farkı var sadece, o bile değişiklik gösteriyor yani
aynen canım haklısın

evet canım bizlerde öyle degilmiyiz zaten hepimiz bi ayrı sen neler yaptın istanbula gectinmi yolculuk ne zaman

dur bakalım seker emziriyosun sen daha ne diyeti ha spor diyosan tmm ama sakın ola yedigin seylerden kısma sen beni görsen varya gece gündüz yiyorum yiyorum yiyorum emzirmesem 100 kilo olurdum gercekten aman bebiş alsın vitaminleri diye ..göbiş icin mekik önerebilirim kendine bi program yapabilirsin mesela günde 10 tane gibi bende bi bsalasam

günaydın kızlar, biz bu gün pek mızır mızırız hadi hayırlısı bakalım

konusuyor o senle annesi cevap ver diye yapıyo günaydın sana da fıstıgım nasıl izmir ???ankara puslu bugün hava burda yagmur cilestiriyor biraz:13::13:

Son düzenleme:
Tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlar, biz bu gün pek mızır mızırız hadi hayırlısı bakalım

eeEE annesi 1 gun iyi 1 gun kötü bu böle gidiyor işte :)) Biz de inanılmaz zor bi gece geçirdik... sabah acıdı bana heralde uyuduk 11 e kadar :)

aynen öyle laf istiyor sürekli sıpa
izmir'i bilmem şekerim ama burda güneş çıkmak istiyor ama bulutlar yol vermiyor gibi bir hava var güneşi görüyorum hadi dışarı çıkalım diyorum, salona bi daha geliyorum ki oda ne kapkara bir bulut
yeni modamız biberonun tutacaklarını kemirmek,içindeki mamaya dokunmuyoruz biberonu kemiriyoruz

cevaplarınız ıcın cok tesekkur ederım kızlar.daha ılk cocugum ve ne yapacagımı bılemıyorum bazen.annem var yanımda o da olmasa hepten kafayı yerdım heralde.sezeryanla dogum yaptım amelıyat yerim hala agrıyo.cok ayakta kalınca da belım agrıyo.zaten psıkolojım de cok ıyı degıl gıdıp gelıyom arada bi.allah yardımcımız olsun hepımızın.

dikiş ağrıların biraz daha devam edecek inceden sızlama yapacak zaman zaman korkma. bel ağrın için fazla ayakta dolanma, dolanıyorsan da yatarken ayaklarının altına yastık al rahatlatır belini, dikişinde gerilmemiş olur psikolojininde bozulduğunu ya da şöyle diyeyim moralin her bozulduğunda git bebişini bi kokla derin derin hiç bişeyciğin kalmaz evet hepimiz daha doğmadan sevdik kuzularımızı ama onun dışarıya alışması gerçekliği bizim içinde geçerli. annen sürekli yanında mı olacak bilmiyorum ama inan asıl bebişinle baş başa kalınca alışacaksın ona sen fırsat buldukça canın sıkkın oldukça gel buraya biz düzeltiriz

kızlar irem hala bir şey yememekte direniyor yoğurt la pekmez karışımını almıştı biraz ama şimdi istemiyor. meyve püreleri yapıyorum istemiyor. çorba denedim olmadı. hazır kaşık maması deneyim dedim onu da istemedi. bir arkadaşım 'daha zamanı gelmemiştir biraz bekle yoksa hiç yemez tiksindirme' dedi. bu dediklerimin hepsini aynı gün yapmıyorum tabi ki. 2 günde bir birini deniyorum ama nafile. sizce de beklemeli miyim, biraz ara mı vermeliyim? bunları tatması gereken zamanda kendi haline bırakmam doğru olur mu? 6. ayın içindeyiz

hosgeldin canım aramıza. evet arkadaşlarımın da dediği gibi doğru yerdesin. hepimiz senin gectiğin dönemden gectik ve atlattık şükürler olsun . birbirimize danışa danışa herşeyin üstesinden geliyoruz canım benim kızımda ilk başlarda banyodan üst değiştirmesinden korkardı ama altını değiştireceğim zaman acayip mutlu olurdu. hala üst değiştirilmesinden hoşlanmaz benim kızım . zamanla birbirinize alışacaksınız canım. bu arada bebeğin hayırlı uğurlu olsun allahım hepimizin yavrularını bağışlasın

kızlar selam bu arada hepinize. kaç gündür yavrum sağolsun ondan başka bişeye bakamadım iki gündür kv var o halde zorlanıyoruz sanırım geciş döneminde yine. vuslatcım dediğin gibi yaklaşık bir ay sürüyorsa işimiz var desene tek tesellimiz sağlıklı olmaları. bu arada kızlar maşallah boş bırakmamışsınız buraları diş çıkaran varmı hanımlar sormayı unutmadan..

Arkadaşlar ben kafayı yiyecem bu kızla misafirliğe gidince.

Karşı komşumuzun ailesi gelmiş ziyarete gittik bu aksam, ama hanımefendi çıldırdı. Aslında anlıyorum, uyku saati geldi biliyorum ama hem biraz oyalanır hem de bu vesileyle geç yatar demiştim. uyutmaya çalıştım uyumadı, emzirmeye çalıştım o kat kat kıyafetlerden memeyi çıkararak yine emmedi, bi iki alır gibi oldu pat ev sahibi bakmaya geldi uyandı emmedi. en son ben eve geldim yaklaşık 45 dk sallayıp uyuttum sonra komşumdan müsade isteyip evde başını bekliyorum, tekrar uyanır diye götürmedim ama sinirlerimi epey yıprattı başım ağrıyor.

Çoğu misafirlikte böyle yapıyor, erken uyuduğu için evde gittiğimiz yerlerde inanılmaz huzursuzlanıyor. ya da uyku kıyafetlerini giydirip ana kucağında uyutuyorum eve gelince de direk yatağa ya da böyle rezil oluyoruz.

sizinkiler nasıl, yoksa bi tek benimki mi beni deli ediyor

günaydın kızlar, yorgun uykusuz migrenli bir sabahtan slm
anaaamm başım çatlıyor, ağrım yüzünden uyuyamadım doğru dürüst, yatakta dönüp durmaktan yoruldum valla, iremde cabası, eşimde yok offf ki offff kendime gelmem lazım, hadin kahveye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…