- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.501
ayyyyyy ne güzel siteymiş bu hemde güvenilir sanırsam:26: karta taksitte var bak burdanda yapabilirim alısverisimi ben alınacakları yazayımda kargo ücreti alıyolarmı ne kadarlık alsanda ??internetten nerden alısveris yapıyosunuz kızlar bi cok sey internette daha uygun hemde pratik kıyafetler de artık kücülmeye basladı yeniden bişeyler almak lazım
Kizlar gormeyeli lohusalar kulubu yine zirvedeki yerini almis:) zeyneble ugrasmaktan giremez oldum yavru kusum hala oksuruyo ama biraz toparladi gibi.hasta oldugundan beri gunde 3 kere kakasini yapiyo ishal seklinde sulu yani oksuruk surubunu kestim yan etkilerinde ishal vardi ya ondan yada hasta oldugu icin boyle oldu yavru kusum zayifladi iyi olsunda kilosu pekte onemli degil.artik bizde corap cikartmaya basladik epey yan donuyo oyle yapinca yuz ustu ceviriyorum basliyo gulmeye cok hosuna gidiyo.banyosunuda malum hava sartlarindan dolayi haftada 1 kere yaptiriyoruz boyle iste epey konustum yav:)
günaydın kızlaaar
çok çok çok mutluyum, önceleri arada bir sesli sesli kahkaha gibi gülen kuzucum bu gün sabahtan beri her laf söylememe gülüyor maalaşşah. çok tatlı ses çıkarıyo yaaaa bittim Allah'ım nazarımdan korusun
ayyyyyy ne güzel siteymiş bu hemde güvenilir sanırsam:26: karta taksitte var bak burdanda yapabilirim alısverisimi ben alınacakları yazayımda kargo ücreti alıyolarmı ne kadarlık alsanda ??internetten nerden alısveris yapıyosunuz kızlar bi cok sey internette daha uygun hemde pratik kıyafetler de artık kücülmeye basladı yeniden bişeyler almak lazım
KIZLARRRRR!!! ZAYIFLAMAK,ZAYIFLAMAK,ZAYIFLAMAK İSTİYORUUUMMM! giydiğim kıyafetleri artık kendime yakıştıramıyorum fiziğim bozuldu geriye kocaman göbişim kaldı aranızda hem emziren hemde zayıflamak için bişeyler yapan var mı? paylaşırsanız sevinirim
kızlar merhaba...ben de lohusayım aranıza alın benı de :)15 günlük bir kızım var.banyo yapmaktan altını acmamızdan ustunu degıstrmemızden cok korkuyor.ozellıkle banyo yaptrırken aglamaktan kaskatı kesılıyo bazen cok korkuyorum.onla bırlıkte bende aglıyorum kıyamıyorum bebegıme ya.nasıl aşarız bu sorunu lutfen bısey söyleyin yaa
kızlar merhaba...ben de lohusayım aranıza alın benı de :)15 günlük bir kızım var.banyo yapmaktan altını acmamızdan ustunu degıstrmemızden cok korkuyor.ozellıkle banyo yaptrırken aglamaktan kaskatı kesılıyo bazen cok korkuyorum.onla bırlıkte bende aglıyorum kıyamıyorum bebegıme ya.nasıl aşarız bu sorunu lutfen bısey söyleyin yaa
Aldığım oyuncak bu canım
Fisher Price Türkçe Konuşan Eğitici Köpekçik - e-bebek.com
Ve dedğim gibi Sekerciğin önerdiği çıngır topta çok faydalı canım
Emekleme zamanı kullanmak için de bunu aldım inanılmaz güzellllll ..
Tiny Love Beni Takip Et Fred - e-bebek.com
Canım ben de bircok seyimi internetten alıyorum. En cok kullandığım siteler ebebek ve unnado. Ebebekte yanlış hatırlamıyorsam 100tl üzerinde kargo ücretsiz, unnadoda da aynı gün yaptığın ikinci alışverişinde kargo ücreti ödemiyorsun.
aynen canım haklısınaynen öyle canım. şekercikle benim doğumum arasında saat farkı var sadece, o bile değişiklik gösteriyor yani
GÜNAYDINN GÜZELLERRRRRR,
Uyuttum bızdığı geldim...
Şekercimmm,
bebiş için unnado, butikbebe,e-bebek bu sitelerden epey alışveriş yapıorum ben.
Kendim için ise, trendyol,markafoni
İnternet artık çok pratik.. Yoksa şu durumda nasıl evden çıkardık...
Geçmiş olsun canım...
Biz de ferruma başladığımızdan beri, gunde 1 yada 2 kere kaka yapıoruz. O da böle katı gbi kıvamlı...
Maşallahh İrem hn'a..
ya ne ilginç dimi?
Bizimki maşallahh Bay kahkaha gibi her lafa hatta bakışa, mimiğe, kaş kaldırmaya gülen kahkaha atan bir bebek.. Aamaaaa dönmüyor :)))))))) Yani bebeklerimiz hernekadar hemen hemen aynı zamanda doğmuş olsa da birinin yaptığını diğeri yapmıyor, diğerinininkini öbürü :) demekki her bebek farklı :)
KIZLARRRRR!!! ZAYIFLAMAK,ZAYIFLAMAK,ZAYIFLAMAK İSTİYORUUUMMM! giydiğim kıyafetleri artık kendime yakıştıramıyorum fiziğim bozuldu geriye kocaman göbişim kaldı aranızda hem emziren hemde zayıflamak için bişeyler yapan var mı? paylaşırsanız sevinirim
günaydın kızlar, biz bu gün pek mızır mızırız hadi hayırlısı bakalım
günaydın kızlar, biz bu gün pek mızır mızırız hadi hayırlısı bakalım
günaydınlarrrr herkesedünden sonra iyi yorulmusuz ama gercekten iyi bir gün gecirdik ultrasona baktırdık sonuclar pazartesi dişleri kasınıyo hala aynı herseyi kemirmeye calısıyo yorucu 4 günden sonra sükür eski düzene girdik tekrar ankara bugün puslu birazdan arkadasım gelicek ve daha yeni kahvaltı yapıcaz inanırmısınız saat kac oldu hem
Hadi bakalım guzel sonuclar gelsin inşş canımmmm ama sorun olacağını sanmam bu aya kadar kendini belli ederdi zaten Allah esirgesin bişey olsa...
ne pusu kuzuuu lapa lapa kar yağdı bizim burdaaaaa yüksekteyiz yaa heralde malum dikmen'in karı meşhur :))
evet canım bizlerde öyle degilmiyiz zaten hepimiz bi ayrı sen neler yaptın istanbula gectinmi yolculuk ne zaman
yok şekercim 30'unda nasipse geçicem 1 ay ordayız kısmetseee
cevaplarınız ıcın cok tesekkur ederım kızlar.daha ılk cocugum ve ne yapacagımı bılemıyorum bazen.annem var yanımda o da olmasa hepten kafayı yerdım heralde.sezeryanla dogum yaptım amelıyat yerim hala agrıyo.cok ayakta kalınca da belım agrıyo.zaten psıkolojım de cok ıyı degıl gıdıp gelıyom arada bi.allah yardımcımız olsun hepımızın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?