- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.521
Arkadaşlar ben kafayı yiyecem bu kızla misafirliğe gidince.
Karşı komşumuzun ailesi gelmiş ziyarete gittik bu aksam, ama hanımefendi çıldırdı. Aslında anlıyorum, uyku saati geldi biliyorum ama hem biraz oyalanır hem de bu vesileyle geç yatar demiştim. uyutmaya çalıştım uyumadı, emzirmeye çalıştım o kat kat kıyafetlerden memeyi çıkararak yine emmedi, bi iki alır gibi oldu pat ev sahibi bakmaya geldi uyandı emmedi. en son ben eve geldim yaklaşık 45 dk sallayıp uyuttumsonra komşumdan müsade isteyip evde başını bekliyorum, tekrar uyanır diye götürmedim ama sinirlerimi epey yıprattı başım ağrıyor.
Çoğu misafirlikte böyle yapıyor, erken uyuduğu için evde gittiğimiz yerlerde inanılmaz huzursuzlanıyor. ya da uyku kıyafetlerini giydirip ana kucağında uyutuyorum eve gelince de direk yatağa ya da böyle rezil oluyoruz.
sizinkiler nasıl, yoksa bi tek benimki mi beni deli ediyor
Karşı komşumuzun ailesi gelmiş ziyarete gittik bu aksam, ama hanımefendi çıldırdı. Aslında anlıyorum, uyku saati geldi biliyorum ama hem biraz oyalanır hem de bu vesileyle geç yatar demiştim. uyutmaya çalıştım uyumadı, emzirmeye çalıştım o kat kat kıyafetlerden memeyi çıkararak yine emmedi, bi iki alır gibi oldu pat ev sahibi bakmaya geldi uyandı emmedi. en son ben eve geldim yaklaşık 45 dk sallayıp uyuttumsonra komşumdan müsade isteyip evde başını bekliyorum, tekrar uyanır diye götürmedim ama sinirlerimi epey yıprattı başım ağrıyor.
Çoğu misafirlikte böyle yapıyor, erken uyuduğu için evde gittiğimiz yerlerde inanılmaz huzursuzlanıyor. ya da uyku kıyafetlerini giydirip ana kucağında uyutuyorum eve gelince de direk yatağa ya da böyle rezil oluyoruz.
günaydın kızlar, yorgun uykusuz migrenli bir sabahtan slm
anaaamm başım çatlıyor, ağrım yüzünden uyuyamadım doğru dürüst, yatakta dönüp durmaktan yoruldum valla, iremde cabası, eşimde yok offf ki offffkendime gelmem lazım, hadin kahveye
Kıyamam( sen de bendensin..
Ben henüz adet görmediğim için başlamadı migren ataklarım..
Adet görmeye başlayınca sözkonusu hormonlar yine salgılanacak ve başlayacak benim migren atakları da( O yüzden seni anlıyorum canım Allah yardımcın olsun...
Bu sıpalar da halden anlasa
cevaplarınız ıcın cok tesekkur ederım kızlar.daha ılk cocugum ve ne yapacagımı bılemıyorum bazen.annem var yanımda o da olmasa hepten kafayı yerdım heralde.sezeryanla dogum yaptım amelıyat yerim hala agrıyo.cok ayakta kalınca da belım agrıyo.zaten psıkolojım de cok ıyı degıl gıdıp gelıyom arada bi.allah yardımcımız olsun hepımızın.
günaydın kızlar, yorgun uykusuz migrenli bir sabahtan slm
anaaamm başım çatlıyor, ağrım yüzünden uyuyamadım doğru dürüst, yatakta dönüp durmaktan yoruldum valla, iremde cabası, eşimde yok offf ki offffkendime gelmem lazım, hadin kahveye
Selam güzellikler...
Misafirim gelecek yineeeeee hazırlıklarım tamam gelmelerini bekliyorum...
Ama çok yorgunum yahu uyutmadı yinee... Düzeni tam tersine döndü benimkinin. Artık gündüz uyuyor, gece uyanık !
günaydınnn canımkız kahveyi sütlü yap bari tetiklemesin iyicee burda olsan gelirdim bakardım simdi ben bebişlee sende uyurdun 1 2 saat diyorum sana gel diyeeee
vay yavrum vayy eee sen el acmasının lezzetinden sonra hazır yufkaya kolay alısamassın sekerim söyleyim sana tava böregide güzel oluyo bende bildiginiz patates salatasını elimde ceviz yuvarlaklıgında yuvarlayıp üzerine zeytin süsü yapıyorum kısır ve elmalı kurabiyeyle islem tmmdır klasik misafir spesyali benimyok canım sade kahve daha iyi geliyor banabiraz daha iyiyim sabah ki gibi değilim çok şükür. inan ilk defa tanıdık güveneceğim birileri olsa da iremi 1 saat bıraktım dedim yani, keşke olaydık aynı bacım ama nafile varsa yüksek yerlerde tanıdıkların bizim tayini oraya aldırırsan pek bi makbule geçer yani
çok basit 2 dk.da hazırlanan bir börek yaptım geçen gün. genelde benim uzun sürer çünkü hamurunu yoğurup yufkayı kendim açarım. hazır yufkayla yemekteyiz programında gördüm geçen. hazır yufkayla yapıyorsanız biliyorsunuzdur büyük ihtimal ama ben yinede yazayımmalzemeler : 3 yufka, peynir (kaşar hariç hepsi olur), 2 yumurta, 5 kaşık yoğurt, yarım su bardağı süt, çok az sıvı yağ. yapılışı : 1 yufkayı fırın tepsisine serin. diğerini parçalayıp üzerine yayın. peyniride parçaladığınız yufkanın üzerine yayın. bir kapta yoğurt, yumurta, süt, yağ hepsini çırpıp peynirin üzerine gezdirin yeteri kadar. 3. yufkayla kapatın. geri kalan harcıda üstüne gezdirin. bitti gitti. fırını önceden 150 ye ayarlamıştım, 25 dk ya oldu. hazırlaması zaten 5. dk.yı almıyor.
şu hazır yufkaya alışsam aslında çok pratik bir sürü de tarif var ama alışkanlık hep kendim açıyorum
kızlar merhaba gecen günkü önerileri dikkaate aldım ve bugun bebegin kuvetının ıcıne oturdum kucakladım konustum hıc aglamadı yavrum.bıraz komıktı kucucuk kuvette koskoca kadın :))) allah razı olsun onerıler ıcın.sonra banyoya gırdım ayaktayken kan bosandı baya bi benden sonra gıyındım yattım yataga gecmıs o nıye acaba sıcak suya oturdum dıye mı sizce 17 günlüküz bu arada.
kızlar merhaba gecen günkü önerileri dikkaate aldım ve bugun bebegin kuvetının ıcıne oturdum kucakladım konustum hıc aglamadı yavrum.bıraz komıktı kucucuk kuvette koskoca kadın :))) allah razı olsun onerıler ıcın.sonra banyoya gırdım ayaktayken kan bosandı baya bi benden sonra gıyındım yattım yataga gecmıs o nıye acaba sıcak suya oturdum dıye mı sizce 17 günlüküz bu arada.
vay yavrum vayy eee sen el acmasının lezzetinden sonra hazır yufkaya kolay alısamassın sekerim söyleyim sana tava böregide güzel oluyo bende bildiginiz patates salatasını elimde ceviz yuvarlaklıgında yuvarlayıp üzerine zeytin süsü yapıyorum kısır ve elmalı kurabiyeyle islem tmmdır klasik misafir spesyali benimbu aralarda saray lokumu diye bişey ögrendimki hem enfes hemde cok pratikk bide yemekteyiz programında gecenlerde cok pratik bi mantı yapmıslardı kıymalı harcı rulo gibi yufkaya sarıyorsun her iki ucunuda baglıyosun acılmasın diye kaynar suya atıp su yüzüne cıkınca alıyosun dilimliyosun mmm buda enfes oluyo canım bide bu aralar böylee vitaminli corbalar yapmaya basladım hem ilerde bebişe devamlı yapıcam diye alıstırma yapıyorum hemde sütten gecsin diye yiyorum dün sütlü brokoli corbası yaptım mesela hem lezzetli hemde saglıklı oluyoo
Ay canım benimki de son zamanlarda öyle. Biyere misafirliğe gittim mi burnumdan getiriyo. Uykusu geliyo ama napsam yatıramıyorum uyumsyınca da kıyametleri koparıyo ve eşime hadi kalkalım diyorum. Böyle bi huyu yoktu nerden cıktı anlamıyorumseni cok iyi anlıyorum yaptığı huysuzluk öyle böyle değil gittiğim yerden kalkmak zorunda kalıyorum. Nezaman düzelecek bunlar nezaman rahat dışarı cıkabilecez yine.benim eşim de pek yardım etmez bana hep işten yorgun gelir ve cocuk agladığı gibi bana verir tek başına olunca ve cocuk da bukadar huysuz olunca cok zor cok. Neyse Allah beterinden korusun meleklerimizi bize bağışlasın
çok basit 2 dk.da hazırlanan bir börek yaptım geçen gün. genelde benim uzun sürer çünkü hamurunu yoğurup yufkayı kendim açarım. hazır yufkayla yemekteyiz programında gördüm geçen. hazır yufkayla yapıyorsanız biliyorsunuzdur büyük ihtimal ama ben yinede yazayımmalzemeler : 3 yufka, peynir (kaşar hariç hepsi olur), 2 yumurta, 5 kaşık yoğurt, yarım su bardağı süt, çok az sıvı yağ. yapılışı : 1 yufkayı fırın tepsisine serin. diğerini parçalayıp üzerine yayın. peyniride parçaladığınız yufkanın üzerine yayın. bir kapta yoğurt, yumurta, süt, yağ hepsini çırpıp peynirin üzerine gezdirin yeteri kadar. 3. yufkayla kapatın. geri kalan harcıda üstüne gezdirin. bitti gitti. fırını önceden 150 ye ayarlamıştım, 25 dk ya oldu. hazırlaması zaten 5. dk.yı almıyor.
şu hazır yufkaya alışsam aslında çok pratik bir sürü de tarif var ama alışkanlık hep kendim açıyorum
vay vay vay diyorum helal olsun diyorumörgüler filan maharetli olduğun anlaşıyordu ama elde yufka açmak nedir anacım
bu böreği bende izledim, güzelliği bence yoğurttan ve aynı anda sodadan kaynaklanıyor. ben yoğurt koymazdım önceleri şimdi koyuyorum hem daha kızarmıs oluyor hemde daha yumuşak.
Buarada hanımlar bende yemek bloglarına dalmış durumdayım, misafirlerime farklı ve lezzetli tabiki pratik lezzetler tattırmak istiyorum. bu işi de baya sevdim. yaşasın evde çocuk bakmak yemek yapmak gezmekçalışırken her şey yarımdı sanki
arkadaslar corbamı begenen varsa oylama burdan yapılıyomus http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/586453-guzel-corba.html
ooo oyumu attım bile vatana millete hayırlı uğurlu olsun
şaka bi yana çorbanı yarın kesinlikle denicem, becerip berecemediğimi yazarım
senin beceremedigin bişey varmı acaba dur bi düsüneyimm:26::26: düsündüm yok yok kesinlikle yokolamazda zaten
sen herseyin üstesinden gelirsin evelallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?