- 6 Nisan 2010
- 506
- 254
- 323
- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.621
Kızlar resimler çok güzel maşallah, ama benim bugün bir sorunum var onu halledeyim inş bende atacağım.
Bu 3. oluyo, haftada bir sağ göğsüm şişer oldu. Yani süt toplanması
Bi yeni doğum yaptığımda olmustu annemle gecirmiştik, bi de gecen ay olmustu. en son gecen hafta oldu ve bugün öğleden sonra
sıcak havlu koydum yarım saat, bi 10 dk da dusa gırdım biraz elimle sagdım biraz el pompasıyla ama ıhhı olmuyor. baska ne deneyeyim, çok korkuyorum ya yardım edin lütfen
Merhaba Teyzeciklerim,
Benim adim Taha. 08/08/2012 Carsamba gunu saat 13:20 de dogdum
Eki Görüntüle 616898
selam kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli?? allahıma şükürler olsun biz bir kacgündür iyiyiz uyku konusundakuzucuk iyi olunca bende dinlendim bol bol ev işi v.s derken anca oldu buralara uğrayamadık hanımlar maşşallahhh bebişleriniz ne kadar şekerler öyle allahım nazarlardan korusun bende babamıza söylimde yarın bizde yükleyelim bakalım kuralı bozmayalım bari dimi bakarsınız ilerde dünür felan oluruz ne dersiniz
yaaa tam acemi işi demeben v yakayı kendi kafamdan yapmıstım 1 1 azaltarak hamileydim o zaman ..cok severek giydiriyorum ..
Kızlar resimler çok güzel maşallah, ama benim bugün bir sorunum var onu halledeyim inş bende atacağım.
Bi yeni doğum yaptığımda olmustu annemle gecirmiştik, bi de gecen ay olmustu. en son gecen hafta oldu ve bugün öğleden sonra
sıcak havlu koydum yarım saat, bi 10 dk da dusa gırdım biraz elimle sagdım biraz el pompasıyla ama ıhhı olmuyor. baska ne deneyeyim, çok korkuyorum ya yardım edin lütfen
yok canım ya özel bişey yapmadım allaha dua ettim bol bol :)) umarım dahada iyiye giderben yapabilsem şimdi ekleyeyim dicem de anlamamki böle foto işinden
oyy kuzum benim maaşallah sana bin kere maaşallah Allah nazardan saklasın
ooo şirinem hoşgeldin :) sevindim teyzoşumun iyi olmasınaevet kuralı bozma yiğenimle tanıştır bizi biz zaten şekercimle kertecez sıpaları
Arkadaşım hamama gidelim diyor, denesem mi acaba
oyyy maşallah yaa...Allahım bizede bu aylarını görmeye nasip etsinHerkese iyi geceler hanımlar....
Bütün pıtırcıkları kocamann öpüyorummm ALLAHIM HEPSİNİ NAZARLARDAN, KEM GÖZLERDEN KORUSUN.... HEPİMİZİN YAVRUSUNU BİZLERE BAĞIŞLASIN...
Biz bugun kontrole gittik...Maşallah 8,5 kiloyuz, 68 cm boyumuz..
Yavaş yavaş tattırmaya başla yiyecekleri dedi dr. Meyve suyu ve yoğurtla başlayacağız offfffffff bakalım bu aşamayı nasıl atlatacağız...
Çarşamba yolcuyuz kısmetse.. Az önce hafiften bavulları hazırladım malum 1 ay kalıcaz unutmamak lazım hiçbişey..
Çok fırsat bulamıyorum yazmayaaklım sizlerde ama
Eee bende bizimkinin bikaç pozunu ekleyeyim
Çimlerdeki 2 aylık
Mavi şapkalı 4 aylık
ve son resim arabasında bugun dr'a giderken çekildi...
Eki Görüntüle 617260 Eki Görüntüle 617258 Eki Görüntüle 617257
Herkese iyi geceler hanımlar....
Bütün pıtırcıkları kocamann öpüyorummm ALLAHIM HEPSİNİ NAZARLARDAN, KEM GÖZLERDEN KORUSUN.... HEPİMİZİN YAVRUSUNU BİZLERE BAĞIŞLASIN...
Biz bugun kontrole gittik...Maşallah 8,5 kiloyuz, 68 cm boyumuz..
Yavaş yavaş tattırmaya başla yiyecekleri dedi dr. Meyve suyu ve yoğurtla başlayacağız offfffffff bakalım bu aşamayı nasıl atlatacağız...
Çarşamba yolcuyuz kısmetse.. Az önce hafiften bavulları hazırladım malum 1 ay kalıcaz unutmamak lazım hiçbişey..
Çok fırsat bulamıyorum yazmayaaklım sizlerde ama
Eee bende bizimkinin bikaç pozunu ekleyeyim
Çimlerdeki 2 aylık
Mavi şapkalı 4 aylık
ve son resim arabasında bugun dr'a giderken çekildi...
Eki Görüntüle 617260 Eki Görüntüle 617258 Eki Görüntüle 617257
oyoyoyoyoyyyyy canımınici benim number one harika hepsi müthiş fotojeniksin sen massallahcanım sen hangi doktora gidiyosun?
Ben resim ekleyemiyorum arkadaslar, nasil yapiyoruz
Saoll şekercimmm :))) Anasına çekmiş işte fotojenik :)))))))))))
Ben doğum yaptığım hastaneye gdidiyorum canım Balgat koru hastanesi.
ssk karsılamıyor deme özel olaak ödüyosun nasıl memnunmusun peki?bu arada söylemeden edemicem çaganım aynı sen tıpkı annesine cekmis masallah kuzumaa
amanın iki yiğenim daha gelmiş el öpmeye yerim ikisinide 41 kere maaşallahçok tatlılar ya tek atımlık al ye hepsini Rabb'im nazarlardan korusun hepsini
ben bu ay götürmedim dr.a nedeeeeenn çünkü dr yokevde kendim tartıyorum kilo takibini öyle yapıyoruz. önce ben çıkıyorum tartıya, sonra da irem kucağımda tekrar çıkıyorum fark küçük hanımın oluyor geçen pazartesi 8100 gr dık. şubat 18 de götürücem sağlık ocağına aşı için.
bide ek gıda için çırpınıyoruz ya kızlar, meyve suyunda, püresinde, çorbada, yoğurtta pek başarılı olamadık biz. aslında yoğurdu pekmezle aldı bi kaç kez sonra bıraktı. bi ara çorbada almıştı onda da devam etmedi. her yerde 6 aydan sonra muhallebi falan diyor. bizim 6 yı bitirmemize daha 2 hafta falan var. ama ben bu gün yaptım veeeee sonunda başardık, çok mutlu oldum yaa o yedi ben ağladım iyi mi eşim şaşırdı kaldı, 'millet yediremeyince napıcam ben diye ağlar sen yedirince ağlıyorsun be ömrüm noluyo' dedi yani demem o ki, hepsinin damak tadı farklı, misal önce yoğurtla başlayın dedilerse ona takılıp kalmayın
rooa yazdığımız yerin üst kısmında menüler varya 'insert image' yazan yerden yapıyorsun hayatım. oraya tıkla dosyaları seç bitti gitti. boyutuna dikkat et, boyutunu kabul etmediği zaman eklediğin dosyanın sonunda x işareti oluyor
hepinize iyi geceler kızlar, yarın görüşürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?