Lohusalar kulübü

Anaaammm yesinler seni kız, maşallah o ne saçlar oyle o ne tatlılık Annesi çok tatlı maşallah, irem'le de tanışmış olduk böylece.

Kaç 400 canım bizim, laptop uçuyor artık resim yoğunluğundan. pat gidecek ondan korkuyorum. Dün gece bende oturdum seçtim biraz, inş en kısa zamanda çıkarttırıp güzel bir albüm hazırlamayı ve resimlerle evimizi süslemeyi düşünüyorum.

günaydın kızlar nasılsınız bugün belimde hafif agrı var gecer umarım resimleri eklemissiniz bende ekleyeyim..

günaydın kızlaar, hayırdır siz hafta sonu erken uğramazdınız buralara
teşekkür ederiz teyzeleri

anam pek bi yakışıklı olmuş kuzum benim Rabb'im nazarlardan saklasın maaşallah teyzeme
ben bu sabah kızı babasına sattım ve 9 a kadar yattım valla bomba gibiyim
hayırdır şekercim belin niye ağrıyo üşüttün mü ağır mı kaldırdın

sagoll canım valla bilmiyorumki ya kaldırmaktan yada baska bişey bizimki yatınca iliştim hemen yanına biraz dinlendim nasıl geciyo haftasonu bu arada efenin üstündeki benim ilk örgü şiş deneyimim nasıl begendinmi

Ayy nasıl tatlı bunlar yaa yerim sizi, maşallah güle güle büyütmek nasip olsun inş.

sagol canım cümlemizinkini inşallahh..

Masallah cok tatli yavrulariniz var. nazarlardan korusun Rabbim.
Kizlar ben resim yukleyemiyorum. Hata olustu diyip duruyor.

canım resmin büyük geliyo olmasın telefondan cekebiliyosan telefondakileri mutlaka kabul ediyo.. yukardaki atac isaretinden dosya ekle-dosya sec-upload files -icerige ekle diyosun ekliyo canım bekliyorum senin bebişinide kızmı erkekmi bide isimleride yazalım ayyy heyecanlandım bak

Son düzenleme:

Ya canim iphonedan giriyorum zaten hep foruma. Yuklemeyide telden yapmaya calistim yine olmadi

geçmiş olsun canım dikkat et kendine. bu arada demeseydin ilk el işin olduğunu mümkün değil bilemezdim çok güzel olmuş, ellerine sağlık güle güle giysin

Ya canim iphonedan giriyorum zaten hep foruma. Yuklemeyide telden yapmaya calistim yine olmadi

hımm telden bilemicem nasıl yapıldığını maalesef canım

selam kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli?? allahıma şükürler olsun biz bir kacgündür iyiyiz uyku konusunda kuzucuk iyi olunca bende dinlendim bol bol ev işi v.s derken anca oldu buralara uğrayamadık hanımlar maşşallahhh bebişleriniz ne kadar şekerler öyle allahım nazarlardan korusun bende babamıza söylimde yarın bizde yükleyelim bakalım kuralı bozmayalım bari dimi bakarsınız ilerde dünür felan oluruz ne dersiniz

geçmiş olsun canım dikkat et kendine. bu arada demeseydin ilk el işin olduğunu mümkün değil bilemezdim çok güzel olmuş, ellerine sağlık güle güle giysin

yaaa tam acemi işi deme ben v yakayı kendi kafamdan yapmıstım 1 1 azaltarak hamileydim o zaman ..cok severek giydiriyorum ..

Merhaba Teyzeciklerim,
Benim adim Taha. 08/08/2012 Carsamba gunu saat 13:20 de dogdum
Eki Görüntüle 616898

oyyy kuzumaaa maşşallah sana bi tanem mahallenin yakısıklısı olcak bu baksana annesi ismide cok güzelmis güzelde bi anlamı vardı hatırladıgım kadarıyla

çok sevindim canım özel bişey yaptınmı uykuicin maşşallah diyelim umarım böyle iyi gider hep beklerim merak ettim senin bebişide eklede bi görelim bakalım

çok sevindim canım özel bişey yaptınmı uykuicin maşşallah diyelim umarım böyle iyi gider hep beklerim merak ettim senin bebişide eklede bi görelim bakalım

yok canım ya özel bişey yapmadım allaha dua ettim bol bol :)) umarım dahada iyiye gider ben yapabilsem şimdi ekleyeyim dicem de anlamamki böle foto işinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…