Lohusalar kulübü

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

Günaydınnn cancağızımmmm :)

İyiyiz şükürrrr Elma püresine bayıldııııııııııııı bizimki Maşallah :))) öyle ki, kaşığa saldırdı :)))))

Bu hafta elma püresi tattırıcam , haftaya armut sonrada başlıycam yoğurt ve sebze çorbasına hadi bakalım :)

Gelmişken annem bakıyor saolsun ben iyice dinlendim birazdan saç boyası vs 10.000 bakımına gidicem kuaföre :))))))))))))))

ya kuzular özellikle VUSLAT ve ŞEKERCİM bu yürüteçi örümcek vs kimse önermiyor doktorlar önermiyor yürümeyi geciktiriyor vs özellikle erkek çocuklarda önermiyolar vs
siz nasıl aldınız kiii doktora sordunuzmu ? benim cesaretim yokkkk

hepinize günaydın hanımlar.bizim 6 ay aşımız vardı bugün.kuzum çok ağladı.yarım saat içini çekti durdu.şimdi de ayağımda sallıyorum kendine ee ee yapıo.öncekinde hiç gıkı çıkmadı bunda çok canı acıdı heralde.inşallah gece ateşi filan çıkmaz.tatsızım bugün yani.kız kardeşim geldi yanıma fırsattan istifade dip köşe temizlik yaparım diyorum.bizden haberler böyle hanımlar

maaşallah kuzuma inşallah bizimki de yemeye başlar
örümcek için kimseye sormadım hayatım gerek görmedim, ben dahil şimdiye dek gördüğüm tüm çocuklar örümceklerde ya da hoppala tepelerinde büyüdü. erkek kuzenlerimde var onlarda çok rahat kullandılar ne bir sakıncasını gördük ne de yürüme geçliği. her çocuk birbirinden farklıdır zaten, 2 kardeş bile değişir huyuna göre. ben 10 aylıkken atmışım ilk adımımı, kardeşim yaşını bulmuş misal. hani çocukları sallayarak uyutmayın diyorlar ama hepimiz zaman zaman sallamak zorunda kalabiliyoruz ya (kaldı ki yine hepimiz sallanarak büyüdük) buda onun gibi bir şey bence. aldım ve gayette memnunum. zaten yürüme falan yok şimdilik, yere sabit duruyor hem oyalanıyor hem düğmelerini ses çıkaran yerlerini keşfedince çok seviniyor. sesini yükseltiyor bakayım diye, bakınca gözümün içine bakarak aynısını tekrar yapıyor, göstermek ister gibi yani ireminde keyfi yerinde benimde, seviyoruz biz örümceğimizi

kıyamaamm bizimde ayın 18 inde var. bakalım nasıl olacak. bir kaç kişiden daha duydum kuzuların bu aşıda çok ağladığını inşallah ateşsiz sakin bir gece geçirirsiniz hayatım darısıda bize olur inşallah

günaydın kızlar kayıplardasınız yine, kayıp olmanız önemli değilde inşallah hepiniz ve kuzucuklarınız iyidir merak ediyorum

selamlar iki gündür giremiyodum pazar günü kv geldi onlar gidince esimle degişiklik yapalım dedik ev esyalarının falan yerini degiştirdik iyi oldu dünde arkadasla gün boyu dısardaydık bebişte iyi bi hava aldı havalar güneşliyken tadını cıkarıyoruz böyle olsa hep keske ama zaten cok agır gecmedi bu kıs gecen seneye nazaran nerdeyse bitmek üzere sevilenolmak istanbuldasın ya ohhh tadını cıkar örümcegi sormussun canım doktorun bana önerdigi kendi basına oturmaya basladıgında sırtındaki destekten bahsetmiyorum yani saga sola devrilmiyosa vakti gelmis demekmiş tereddüte düsme
tam tersine bacak kaslarını güclendiriyor hatta ben bide hoplamalı aldım oldugu yerde cocuk hareket ettikce hopluyor bizimki cok hareketli hoppalaya da gerek kalmasın hem hoplasın hem oynasın diye böyle aldım devrilmeden oturmasını bekliyordumki ohh cok sükür bugünn oldu ayyyy bi baktım devrilmiyoo nasıl sevindimm simdi bindircem nasipse bakalım nasıl olacakasıların sorunsuz gecmesine sevindim bizimkide bu ayın sonunda inşallah iyi gecerrr varmı aramızda dişi cıkan bizde belirti yok daha hadi gelin gelinn nerdeysenizz toplanalım

Son düzenleme:
ben hep buradayım şekercim
yokluğunuzu eşim bile fark etti dün kızlar genelde yazdıklarınızı okuyup sesli nidalar veriyorum, mesela çocuk uyumadı yazdıysanız 'oyy kuzuuum uyumamış yine atak zamanımı acaba' gibi, hasta yazmışsanız 'kıyamaam hasta olmuş meleğim' gibi ya da güzel şeyler yazmışsanız 'maaşallah kuzuma' gibi 2 gündür pc başında bu tür sesleri benden fazla duyamadığı için eşim 'hayırdır senin kızlar kayboldu galiba sesin soluğun çıkmıyor' dedi

kızlar egzersiz yapmaya yeni niyetlenenler icin tekrar yayınlıyorum bacak,karın ,vajina ,kol kaslarını geliştirmek icin icinde hepsi var..

Bir sandalyenin önüne sırtüstü yere uzanın ve topuklarınızı sandalyeye yerleştirin. Kollarınızı yanlara uzatın ve denge için avuç içlerinizi yere kapatın.

Sağ bacağınızı yere dikey olacak şekilde kaldırın. Yavaşça popo kaslarınızı sıkın ve kalçanızı yerden kaldırın. İki saniye bekledikte sonra tekrar kalçanızı yere indirin.

Sağ ayağız havada 20 tekrar yaptıktan sonra sol ayağınızı kaldırarak bir 20 tekrar daha tamamlayın.

Hedef: kalça, popo ve baldır
Bir sandalyeye elleriniz ile tutunup parmak uçlarınızda yükselin. Beliniz düz bir şekilde hafif öne yüklenin ve sol ayağınızı diğer dizinizin hizasına kadar kaldırıp yanaştırın.

Üst vücudunuzu ve sol ayağınızı sabit tutarak havadaki dizinizi dışa doğru açın. İyice gerdikten sonra yavaşça dizinizi öne doğru getirip açıyı kapatın.

Hareket boyunca yerdeki ayağınızın parmak uçlarından inmeyin. 10-12 tekrar yapıp bacak değiştirin.

Hedef: vagina sıkılaştırma
Bir sandalyenin önüne geçip ellerinizi belinize koyun. Sağ ayağınızla sandalyeye çıkıp sol topuğunuzu arkaya doğru mümkün olduğunca kaldırın. Ayağınızı savurmayın, kontrollü kaldırın.

Yavaşça sol ayağınızı indirip doğrulun ve yere basın. Sandalyede bulunan sağ ayağınızı yavaşça kaldırıp diğerinin arkasına yere koyun ve diziniz yere değecekmiş gibi, tek ayak önde çömelin.

Tekrar sağ ayağınızı sandalyeye koyarak devam edin ve 10 tekrar yapıp taraf değiştirin. Diğer tarafı da 10 tekrar tamamlamayı unutmayın.

Hedef: popo, bacak altı ve diz üstü
Bir sandalye sırtınızı vererek iki adam ilerisinde eller belde durun. Sol ayağınızın üstünü arkaya sandalyeye yerleştirin.

Kalçanızı yavaşça indirerek sağ dizinizi bükün ve çömelin. Sağ dizinizin asla ayak parmaklarınızdan ileriye gitmesine izin vermeyin. İki saniye bekledikten sonra doğrulun.

15 tekrar yaptıktan sonra taraf değiştirin ve tekrarlayın.

Hedef: popo, bacak altı, diz üstü ve baldır
Bir sandalyenin önüne geçip kollarınızı yanlarda serbest bırakın. Dizleriniz 90 derece olana dek yavaşça çömelip kollarınızı yere paralel kaldırın.

Ani bir hareket ile doğrulun ve kollarınızı dik bir şekilde kaldırıp ayak parmaklarınızda yükselin. İki saniye bekledikten sonra tekrar çömelme pozisyonuna geçin.

Hareketi 15 kez tekrarlayın.

güzel görünmek için yapabileceğiniz en önemli şey nedir biliyor musunuz? Dik durmak, dik yürümek, dik oturmak! Üstelik bu tedbir tamamen bedava ve zahmetsizdir.

tabi simdilik 10 dk tutuyorum sadece yavas yavas arttırırım en fazlada yarım saat durur zaten ona degişiklik olsun yeter..

bir sandalye ile neler yapılabilir işte kanıtı

ooooyyyyy ayacıklarıııımm öldüm yürümekten saat 1 den beri yürüyorum 10 dk oldu eve geleli. yürümek iş değilde yokuş in çık geberdim pazara gittik kızımla, hava çok güzel yürüyerek gitmek istedim sahilden. mis gibi hava aldık. ama o yokuşlar anamı ağlattı desem yeridir, bir de adet oldum üstüne ohh mis iremin arabasının arkasına asa asa bütün alış verişimi yaptım şükür. yalnız şöyle bir problem var aldığım bütün malzemeler aşağıda kaldı 4. katta oturuyorum asansör falan da yok, iremi aldım malzemeleri arabaya doldurdum çıktım yukarı. uyusada bi koşu alıp gelsem hepsini

ben tersinden asılarak cıkarıyorum bebek arabasıyla birlikte agır olmuyo o zaman denemeni öneririm geri geri gider gibi durcan tekerligi merdivene dayayıp yavas yavas cıkcan

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ii gecelerrrrr

HUHUUUUUU OĞLUMMUN 2 DİŞİ ÇIKTI KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR elime geldi keskince Annem gördü ilk hatta. 2 günü var çıkmasına diyor annem. Bi dokundum anammmm keskinnnnnnnnnn Ağlayacaktım duygulandım babası da uzak ya şimdi sinir oldu :))))))))))

Canımmmm çıktı çıktı bizim içine mi doğdu sormuşsun ,valla süper oldu şekercim istanbul yaaaaaaaaaaa Allah kimseye memleket hasreti vermesin zorrrrrrrr..Resmen moral depoluyorum şarj oluyorum :)
Ya bu örümcek konusunda da her konuda olduğu gibi doktorlar fikir birliği edemiyor sinir oluyorummmm...
bU ARADA Senin tombalağı yerim bennnnnnnnnnnnn maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh süphanallahhhhhhhhh

Canımmmm vuslatcım valla ben gezme tozma fink atma olaylarındayım hihihi :))

Şekercimmmmmmmmmmmmmmm Kuzumm en önemlisi BUNLARIN GÖBEK İÇİN OLANI YOKMU HUHUUUU :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…