- Konu Sahibi sekerciiik
-
göbeğimiz çok şükür bugün düştü icim rahatladı benimde tabi.. Ama bı sorum olacak göbeği düştükten sonrada temizlemek gerekiyor mü yoksa bu kadar mı
ben özel bi temizlik uygulamadım banyolarını yaptırdım sadece göbeği düştüğü için her gün yaptırdım o hafta banyosunu
bişey değil canım ne demek sen göbeğiyle hiç uğraşma bebeğinin şimdi kanlı kabuklu filanda oalbilir ama bikaç güne bişeyi kalmıyoTamam cnm tesekkurler cevaplarin icin
kızlar galiba emzige alıstırcam ilk defa bu kadar uzun tuttu agzında sanırım emzik büyük geliyo ama emzik alıstıran arkadaslarla konustumda emzige alıstıkca memeden uzaklasmıs memeye baglandıkca emzikten uzaklasmıs aralarında bir ters orantımı var acaba?
kızlar bide feber yöntemi varmıs bebegi yatagına koyunca kendiiginde uyuyomus ilk bi kac gün aglamasına dayanılırsa alısıyomus bebişler bizimki kucaktan inmez oldu simdiden bırakınca aglıyor sürekli pohpohlanacak kucaga alınca kurmalı bebek gibi susuyor bazen bu yöntemi düsünmüyor degilim siz ne dersiniz?
slm kızlar nasılsınız bakalım?
bizim dün dr. kontrolümüz vardı. gelişimimiz normal çok şükür. hormon testi için kan aldılar kızımdan. bu gün sonuçlarını alcaz. bu gün çekilecek olduğu birde eko su var. onunda sonucunu hemen verirlerse 2 sonucu birden dr.a göstercez. dün dr.umuz canımı sıktı. sütüm bol çok şükür, kızımı gün boyu emziriyorum 2 ya da 3 saatte bir. emzirmeme rağmen sağıyorumda sütümü günlük 250-300 cc civarında, hala da taş gibi kalıyor göğüslerim ağrısından duramıyorum bazen. sağıpta dolapta fazla kaldığından döktüğüm bile oluyor bazen. buna rağmen bana süt arttırıcı kullan dedi çatlak kadın. dün kontrol sırası beklerken 2 bayanla tanıştım. 2side benim dr.u değiştirmiş. bu gün gittiğimde de canımı sıkacak bir şey söylerse değişicem küllahları
yazılanlara şöyle bi baktımda uyku sorununda bahsetmişsiniz. bizimde uyku sorunumuz var ama bebeğimde değil bende. UYUYAMIYORUUM
Arkadaşlar merhabalar,benim bebeğim 2 haftalık ,siz hangi bebek bezi ve ıslak mendili kullanıyorsunuz, ben unibaby yanidogan ıslak mendil ve molfix yenidogan kullanıyorum..sizce iyimi bunlar
slm kızlar nasılsınız bakalım?
bizim dün dr. kontrolümüz vardı. gelişimimiz normal çok şükür. hormon testi için kan aldılar kızımdan. bu gün sonuçlarını alcaz. bu gün çekilecek olduğu birde eko su var. onunda sonucunu hemen verirlerse 2 sonucu birden dr.a göstercez. dün dr.umuz canımı sıktı. sütüm bol çok şükür, kızımı gün boyu emziriyorum 2 ya da 3 saatte bir. emzirmeme rağmen sağıyorumda sütümü günlük 250-300 cc civarında, hala da taş gibi kalıyor göğüslerim ağrısından duramıyorum bazen. sağıpta dolapta fazla kaldığından döktüğüm bile oluyor bazen. buna rağmen bana süt arttırıcı kullan dedi çatlak kadın. dün kontrol sırası beklerken 2 bayanla tanıştım. 2side benim dr.u değiştirmiş. bu gün gittiğimde de canımı sıkacak bir şey söylerse değişicem küllahları
yazılanlara şöyle bi baktımda uyku sorununda bahsetmişsiniz. bizimde uyku sorunumuz var ama bebeğimde değil bende. UYUYAMIYORUUM
Arkadaşlar merhabalar,benim bebeğim 2 haftalık ,siz hangi bebek bezi ve ıslak mendili kullanıyorsunuz, ben unibaby yanidogan ıslak mendil ve molfix yenidogan kullanıyorum..sizce iyimi bunlar
valla aynen bende unibabay ıslak mendil ve molfix yenidoğandık miniye geçtik..
ama milletin ıslak mendil kullanma pişik yapar demelerinden okadar bıktımki anlayanda anlamayanda konuşuyo oysaki unibabay gayet güzel zaten sırf yrnidoğanlaara özgü bişey ama millete gelde anlat işte valla milletin yanında ıslak mendil kullanmaya aciz kaldım aaaaaa yeni doğmuş bebeğe bunumu kullanıyosun diye başlıyolar hemen ..
bezimize gelince de ben açıkçası pek memnun değilim dışına taştı kaç kere ama eşim gitmiş yine molfix almış primaya geçicem bu paket bitince :26:
evet canım gündüzleri pamuk kullanıyorum bazen ama genelde ıslak mendili muslukta yıkayıp kullanıyuorumcanım sen yinede evde bebişine pamuğu ıslatıp kullan yenidoğan bebeğin cildi çok hassas ne kadar iyiside olsa ıslak havluların içindeki bilemiyoruz. sadece dışarıda kullan ıslak havluları yada sildikten sonra ıslak bir bezle tekrar sil isilik felan olur zorluk çekersin.
kızlar günaydın dün gündüzümüzde gecemizde şükür rahat geçti kızım akıllı mı oldu ne :)
çok şükür emdide şimdi mışıldıyo güzel gözlüm bende bi bakinim dedim nete sizlerden naberrrr
buzuki orhanın kolik albümü varya ordaki bebğiniz rahatlasın müziğini dinlettim geçen benim kıza dikkat kesildi dinledi ama şimdi açtığımda umursamıyo :) alıştı yavrucakkkgünaydınn kızlaryorgunluktan harap ve bitap düsmüs sekilde herkese merhaba haplarla vitaminlerle ayakta duruyorum bu arada sakinlestirici bi müzik buldum sac kurutma sesinden sonra bebiş uyutmak icin birebir Music to Help You Sleep by Pandit Raghunath Seth - Raag Bhairavi and Raag Bageshri - YouTube bende bebekle birlikte sakinleşiyim bari bu müzikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?