- Konu Sahibi sekerciiik
-
Arkadaşlar merhabalar,benim bebeğim 2 haftalık ,siz hangi bebek bezi ve ıslak mendili kullanıyorsunuz, ben unibaby yanidogan ıslak mendil ve molfix yenidogan kullanıyorum..sizce iyimi bunlar
slm kızlar. dr.un dediği süt olayını kafama takmıyorum artık, çünkü dediğiniz gibi takacak bişey yok. ben kendimi de biliyorum bebeğimide. şimdi daha önemli bir sorunumuz var. eko muz çekildi bu gün, aldık sonucu. kalp kapakçığında delik var dedi ama çapı falan yazmıyor. küçükmüş, korkulacak bişe yok kendiliğinden kapanabilir 6 ay sonra tekrar eko çektir dediler. yorum olarakta 'kalp boşlukları normal genişlik ve dengeli büyüklüktedir. IAS 'de küçük asd vardır. IVS intaktır. duktus ve koarktasyon yoktur' yazıyor. var mı bir bilgisi olan. geldiğimden beri nette araştırıyorum ama içimi rahatlatacak bişe bulamadım
cnm asd olanlar zararsız oluyor çocuğa bi zorluk yaratmıyor ve zamanla da kendi kendine kapanıyor korkulacak bişey yok.bnm bebeğimde daha öncede sölediğim gibi asd ve vsd var asd sorun değil ama vsd için ilaç kullanmaya başladık vsd de kapanacak yerdeymiş ama bakalım hayırlısıı
Selam kizlar aranizda mevlut yapan var mi? Yapmadiysaniz ne zaman yapmayi dusunuyorsunuz?
Biz de 40'ı çıkınca yapılıo canım
Selam kizlar aranizda mevlut yapan var mi? Yapmadiysaniz ne zaman yapmayi dusunuyorsunuz?
kızlar kendinizi caresiz hissettiginiz yenilme duygusuna kapıldıgınız oluyomu ara ara böyle seyler gecince def edin kafanızdan ben öyle yapıyorum bizler cok iyi anneler olucaz hatta süper anneler olucaz anne olmak bi uyusada dinlensemle, uyansında seviyim özledim evladımı arasında gidip gelmekmiş....
illa 40 cikinca mi yapmak gerek? Bizimkiler bu pazar yapalim diyor. Pazar gunu oglum 31 gunluk olucak.
illa 40 cikinca mi yapmak gerek? Bizimkiler bu pazar yapalim diyor. Pazar gunu oglum 31 gunluk olucak.
Allah kolaylık versin inşallah kısa sürede geçer
ben yeni öğrendiğim birşeyleri not alıyorum yakında bebeğim doğacak, ilk bebeğimde çok göğüs acısı çekmiştim , göğüs yaraları için
1- saf zeytin yağı çok iyi geliyomuş her emzirmeden sonra göğsü temzileyip güzelce zetytinyağını sürebilirsin.. oradaki dokuları tedavi ediyormuş
2 - bildiğimiz tahinin kvanozun üstüne çıkan yağı olur ya, o çok iyi geliyormuş çok kişiden okudum
3- sarı kantoron yağı... hücreleri yeniliyormuş ve iyileşmeyi hızlandırıyormuş..yara yanık tedavisinde kullanılıyor düşün ne kadar etkili olduğunu... pişiğede çok iyi geliyormuş.. hatta birisi yazmış 4 çocuğumuda kantoron yağıyla büyüttüm tek bir pişik bile olmadılar demiş
canım sonuçta okunacak olan mevlüt ve ya kuran niyet önemli sen istersen pazar günü yap yani ben öyle düşünüyorum
vala okadarını bilemicem ama gecelik saçma bence sonuçta yeni doğum yapmış değilsin ama sen bilirsin sizin adetleriniz nasıl bilemem bizde 40ında kuran okunur misafirler gelir pasta börek vs ikram olur bebeği görür giderler , anne gecelik filan giymez normal kıyafeti olur yani
Peki mevlutte lohusa olan anneler illa gecelik mi giymek zorunda? Normal bir kiyafet giyse olmaz mi?
Peki mevlutte lohusa olan anneler illa gecelik mi giymek zorunda? Normal bir kiyafet giyse olmaz mi?
kızlar bebeginizie nasıl banyo yaptırıyorsunuz yaa ben kıyamıyorum canını yakıcam diye korkuyorum..yanımda kimse de yok cesaret edemiyor ve cogu zaman yıkayamıyorum kızımı.2haftalık annem 3 kez yıkadı gitti ben yanlızım yıkayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?