Lohusalar kulübü

Arkadaşlar merhabalar,benim bebeğim 2 haftalık ,siz hangi bebek bezi ve ıslak mendili kullanıyorsunuz, ben unibaby yanidogan ıslak mendil ve molfix yenidogan kullanıyorum..sizce iyimi bunlar

bende unıbaby ıslak pamuk mendil veya pamuk su bez de prima yanidoğan kullanıyorum

cnm asd olanlar zararsız oluyor çocuğa bi zorluk yaratmıyor ve zamanla da kendi kendine kapanıyor korkulacak bişey yok.bnm bebeğimde daha öncede sölediğim gibi asd ve vsd var asd sorun değil ama vsd için ilaç kullanmaya başladık vsd de kapanacak yerdeymiş ama bakalım hayırlısıı

inşallah canım Allah tüm bebeklere içinde bizimkilerede şifa versin. dermansız dert vermesin Rabb'im.

kızlar kendinizi caresiz hissettiginiz yenilme duygusuna kapıldıgınız oluyomu ara ara böyle seyler gecince def edin kafanızdan ben öyle yapıyorum bizler cok iyi anneler olucaz hatta süper anneler olucaz anne olmak bi uyusada dinlensemle, uyansında seviyim özledim evladımı arasında gidip gelmekmiş....

Bizim doğum ramazana denk geldi bir yerde iftar yemeği verdik, akika kestirdik.
Mevlüt okutmayı düşünmüyorum, arkadaşlar toplanırsak kuran okuruz artık...

Selam kizlar aranizda mevlut yapan var mi? Yapmadiysaniz ne zaman yapmayi dusunuyorsunuz?

bizde bebeğin 40 ında mevlüt okutulur canım. bende 40. gün izmire dönmeden annemlerde okutucam.

o bahsettiğin çaresizlik hissi yorgunluk, uykusuzluk, evine ve eşine yetişememekten ya da bunlara benzer şeylerden kaynaklanan bi çaresizlik mi canım? şayet öyleyse bebeğimin bir gülüşü yeter hepsini silmeye. gıdısına sokulup bi koklayınca ne ev kalıyor aklımda ne iş-güç ne de yorgunluk

çok saol duyduğum herşeyi deniyorum şimdide e vitamini kapsülünü kullanıcam bebeğim acıktığında içim acıyo tek göğsümden çok az geliyo zaten Allah yardımcımız olsun bir<n önce geçer inş,

Peki mevlutte lohusa olan anneler illa gecelik mi giymek zorunda? Normal bir kiyafet giyse olmaz mi?
vala okadarını bilemicem ama gecelik saçma bence sonuçta yeni doğum yapmış değilsin ama sen bilirsin sizin adetleriniz nasıl bilemem bizde 40ında kuran okunur misafirler gelir pasta börek vs ikram olur bebeği görür giderler , anne gecelik filan giymez normal kıyafeti olur yani

kızlar nerelerdesinin bebeişlerden vakit bulup giremiyomusunuz :)
benimkini banyo yaptırdım valla baygın gibi uyuyo

kızlar bebeginizie nasıl banyo yaptırıyorsunuz yaa ben kıyamıyorum canını yakıcam diye korkuyorum..yanımda kimse de yok cesaret edemiyor ve cogu zaman yıkayamıyorum kızımı. 2haftalık annem 3 kez yıkadı gitti ben yanlızım yıkayamıyorum

canım işine yarar mı bilmem ama ben kucağımda yıkıyorum. masada kullandığımız sandalyelerden birini heba edip banyoya aldım. oturuyorum, bebeğim kaymasın diye bacaklarıma yumuşak bi havlu seriyorum, yatırıyorum dizlerime yıkıyorum arkalı önlü.hem kolay oluyor hem elini kolunu sürekli hissettiği için bedeninde çok korkmuyor. biz az önce hiç ağlamadan ana kız birlikte banyo yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…