yani gecmicekBu o değil
Bu normal annelik halleri
banada oyle geliyo. is benden cikti artik sanki. toplamak istedikce kendimi daha bi dusuyorum sankisen depresyondan çıkamamışsın ki yıldönümü gelmiş olsun. bir süre duruma uyum sağlamışsın sadece. ciddi bir uzman yardımı alman gerekiyor. sadece senin de değil eşinle birlikte.
:) aglayarak kutladik az once. tesekkur ederiz cevabıniz icinAaaa olmaz mı olur tabi. Bu özel günü kutlamaniz gerekirdi.
yani gecmicek
İçeriği okumadan konuya atlayan bir üye daha..Aaaa olmaz mı olur tabi. Bu özel günü kutlamaniz gerekirdi.
bide bu buyudukce daha derdi artacak diyenlerde cabasi. bende hep konustugunda rahatlarim yanima arkadas olur diyorum . insallah oyle olur.Geçer geçer, geçmeyen dert duymadım.
Sarıl bebeğine daha çabuk geçer
Gelecekteki arkadasını yetiştiriyorsun
Biraz dillensin kimseye ihtiyaç duymayacaksın
tesekkur ederim :)Neden kendini işe yaramaz görürsünüz anlamam. Ben burada 3-5 konu okuyorum Allah a şükrediyorum. Siz gayet güzel bir annesiniz. Herşeyi tek başınıza yapabilirsiniz. Kimseye ihtiyacınız yok. Kendinize biraz telkin verin düşüncelere boğmayın kendinizi yoksa 4 duvar içinde kafayı yersiniz de kimsenin umrunda olmaz.
bide bu buyudukce daha derdi artacak diyenlerde cabasi. bende hep konustugunda rahatlarim yanima arkadas olur diyorum . insallah oyle olur.
yani inanin bu konusanlar yuzunden girdim depresyona . emmiyo mu . neden emmiyo. annen neden kalmadi yaninda. obez olur bu cocuk mamadan soyleyim. aayyy ayyy.Ay beni sinir ediyor onu diyenler
Her aşamada negatif yukluyorlar ama baktıgında en çok çocuk yapan ve çocuk yap yap diyenler onlar
Bakma sen onlara
Kızım 2,5 yasında her gecen gun daha da kolay ve zevkli gecıyor anneliğim iyi ki doğurmuşum İyi ki var
onlarda oyle mutlu birakin takilsinlar:)İçeriği okumadan konuya atlayan bir üye daha..
ay yani soyle konusan bi tane insan yok etrafimda desem inanirmisiniz. bu evden 2 haftaya cikiyorum insallah. burdaki komsularim hep yasli insanlardi. yeni binamda daha yasima yakin anlasabilecegim insanlarla karsilasacagimi umuyorum.Yalnız olduğun için için şişmiş senin.
Fal bakar gibi oldu bu da
Al çocuğunu çık dışarı.
Gez gez gez.
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama
İst'da falansan hala şansın var.
Giyin sıkı sıkı turlayın etrafı.
Hem bebeğin yorulur, güzel uyur.
Hem sen eş dost edinirsin.
Evin kasvetinden uzaklaşırsın.
Fazla düşünme içinin sıkıntısını.
Komşun yok mu hiç?
Çaya kahveye çağır.
Kafana göre birilerini keşfedene kadar dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?