lohusaligin yıldönümü olurmu ?

Benim de öyle hiçbir farkı yok.
Kırgınlıklarım bir türlü geçmiyor dedin ya bunun için etrafındakiler birşey yaptı mı? Telafi davranışlarında bulundular mı?
Oof od kirginliklarr... ben de cok kirginim esimjn ailesine. Ve hic birsey olmamis gibi davranmalari artik kalbimi skistiriyor. Ne guzel gorusmuyordum rahatmisim. Bebek sonrasi esim de cok uzgundu onlar da torun torun dedilee gorusmeye basladik.. taviz verdim. Esim iyilesecegine daha da delirdi. Keske bulasmasaymisim...

iste ben görüşmedigim zaman oh ne rahatmisim diyemiyorum. keske gelseler diyorum. beraber biseyler yapsak diyorum. eşimde sevinir diyorumm. ama her bir araya geldigimizde patavatsiz laflar. gergin tavirlar.

bende suan tasinma hayalini kurup mutlu oluyorum :) suanki evim cok karanlık giris kat. 10.kata cikacagim iinsallah. bugunde ILK KEZ kizimla disari çıkmayı planliyorum bakalim. kolay olsun diye umuyorum :)

Benim de kalbim sıkışıyor nefesim daralıyor
Görüşmemek biryere kadar olmuyorki
Dışarıdan söylendiği kadar kolay değil

kendi ailem bulundu,bulunmaya da dvam ediyorlar. ama esimin ailesi tam tersi .
Telafi davranışı olmayınca düzelmiyor.
Ben insan yerine koydum eşimin annesiyle konuştum kırıldım şöyle böyle diye kötüydüm ilaç tedavisi gördüm hep anlattım aslında zeytin dalı uzattım
Kadının cevabı " aaa öyle mi demişim onu da ben demişim bak demek baskı altında kalmışım sen bana yaz ver ona göre konuşayım"
Bitti

neye kırıldınız bu kadar
dogumdan sonraki yalnizlik beni cok etkiledi. zaten normalde ilgiyi alakayi seven bi insanimdir. tam ihtiyacim oldugu zaman kimse yoktu yanimda. olmak zorundalarmiydi. hayir.. ama ne biliyim kendi annemden bekledim en azindan. sezeryan dogum yaptim,gogsumde cok yaram vardi,emziremedim..hepsini gectim..lohusaydim ya kotuydum iste. destek bekledim . ama kimsenin o halimi anlamadan devamli yargilamasi,hadi toparlan artik,hadi giymine kusamina dikkat et,hadi oyle hadi boyle .. oyle cok sıkmısımki kendimi o dönem. yani affedemiyorum bazen. bazen hic sebepsiz zamanda duygusal bosluga dusuyorum. ben dogum yaptiktan 2 gun sonra annem gitmisti. o yalnizligi,o yere oturup aglayisimi tekrar tekrar yasiyorum. diger tarafa olan kizginliklarimi saymiyorum. ama sunu ogrendim ne kadar beklentisiz olursan o kadar mutlu oluyosun. keske en basindan kimseden bisey beklemeseymisim..

Güneş ışığından mahrum kalmakta insanı depresyona sokuyor. Bebeğinle hava alın. Ayrıca D vitamini kullan daha iyi hissedersin kendni.

şuan beni anlatıyorsun 70 günlük bebeğin var ben bakamiyorum bile ac sanırım 2 saatte bir yemiyor beni de emmiyor beceremedim pele pusur geziyorum ne kadar mama vermeliyim bilmiyorum gece de uyuya kalmışım besleyemiyorum bebek de aglamiyo hic kafayı yemek üzereyim sezeryan ben de beni de bırakıp gittiler ayni dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…