yani inanin bu konusanlar yuzunden girdim depresyona . emmiyo mu . neden emmiyo. annen neden kalmadi yaninda. obez olur bu cocuk mamadan soyleyim. aayyy ayyy.
kizim 1 yasinda 2.yi ne zaman yapicaksin diye soranmi dersiniz. birazda cevap vermeyi bilmiyorum. cat diye cevap verip susturmayi cok isterdim. insallah simdiye kadar gecen zamanimizdan daha guzel gecer gunlerimiz. insallah hayalimdeki gibi bi anne olurum
instagramda oyle bi sayfa vardi .d.d. demeliyim . demem lazim bundan sonrasi icin.Aa sen bilmiyor musun bu sorulara verilecek meşhur cevabı #hihieved
Konuyu okudunuzmu?Aaaa olmaz mı olur tabi. Bu özel günü kutlamaniz gerekirdi.
instagramda oyle bi sayfa vardi .d.d. demeliyim . demem lazim bundan sonrasi icin.
Aaaa olmaz mı olur tabi. Bu özel günü kutlamaniz gerekirdi.
aa kitabin ismi ne acaba. okumak iyi gelebilir. valla genelde geziyorum. anneme gidiyorum. insallah bu evden ciktigimda biraz daha iyi hissedecegimi dusunuyorum. birde destek almaliyim artikEvet, sevgili hande dile getirmişti kitabında da bu konuda nelere maruz bırakıldığımızı ..
Evde çok durma bence biraz gez dolaş zaten çocuklar gezmeyi sever
Sağda solda böyle densiz konuşanlar olursada hı hı de geç :)
Benim eskirvimde çok karanlıktı çok basıyor haklısın
Gun ışığından faydalanmak için gez dur:)
cok teseekkur ederimm. aslinda bu da var. bazen diyorumki ya cikiyim esimin ailesine icindekileri soyleyeyim. illa sonunda kusmek yada tartsmak olmasin. kirgibligimi dile getireyim. konusalim ve kapansin. ama cesaret edemiyorumGeçiyor geçiyor , inan hepsi hızla geçiyor.
Yaşadıklarınız lohusa depresyonu yıldönümü mü bilmem ama kırılmışlıkların birikimi bence.Dışa vuramayıp içinizde kaldıkça da büyüyerek çoğalıyor.
Ama anneyiz güçlü durmak durumunda hatta zorundayız tek önceliğimiz kendimiz ve evlatlarımız olmalı bırakın sizi üzen sıkıntıya sokan insanları insan affedemesede unutmalı bence yoksa kimsenin kulağı duymadığı gibi yalnızca kendimizi üzmekten başka da bir halta yaramıyorlar...
Güle güle büyütün bebeğinizi....
ay yani soyle konusan bi tane insan yok etrafimda desem inanirmisiniz. bu evden 2 haftaya cikiyorum insallah. burdaki komsularim hep yasli insanlardi. yeni binamda daha yasima yakin anlasabilecegim insanlarla karsilasacagimi umuyorum.
herseye bahane bulan bi tip degilimdir aslinda ama mesela disari esim olmadan cikamam. bebek arabasinda durmaz. kucagimda zaten tasiyamam. kangurudada durmuyo. hani derler ya sen isi bilmiyosun diye o isi bilmeyenlerden oldugumu dusunuyorum. nasil cikmaliyim. nasil gezdirmeliyim bilemiyorum resmen
Aynen öyle konuşamasanda gerektiği kadar samimiyet veya mesafe koyarsın daha iyi hissedersin kendini bence.cok t
cok teseekkur ederimm. aslinda bu da var. bazen diyorumki ya cikiyim esimin ailesine icindekileri soyleyeyim. illa sonunda kusmek yada tartsmak olmasin. kirgibligimi dile getireyim. konusalim ve kapansin. ama cesaret edemiyorum
esim kizim konusunda cok cok yardimci. eskiden isten 4te geliyodu ve nerdeyse yatana kadar beraber oyun oynuyolardi. ama simdi esim geceye kadar calisiyo. hep yalniziz evde kizimlaDepresyonun geçmemiş sadece biraz bastırmışsın. Bebeğin de biraz rahatlatınca ona odaklanıp idare etmişsin.
Eşin bebek konusunda yardımcı mı? Eğer öyleyse o geldiğinde 1-2 saat bırakıp tek başına bir şeyler yap kafan dağılsın. Eğer içimden gelmiyor, üşeniyorum dersen bil ki bu da depresyon belirtisi..
7/24 bir bebekle dört duvar içinde birlikte olmak aşırı bunaltıcı bir iştir. Kendin için bir şeyler yap.
Bebeğin çok küçük değil artık bakılabilir..
insallahhh. evimin iki yanida cocuk parki. binada da 2 tane kizimla yasit bebek var. umarim iyi dostluklar kurarim.Yaşlılar da komşu çocuklarına torun sevgisi veriyor aslında.
Avantaja çevirebilirdin bu durumu
Bi tas çorba yapıp götürüp görüşmeye başlayıp bebeğini sevmelerine izin verseydin.
Yardımcı olurlardı sana.
Güvenilir birileriyse tabii..
Neyse zaten gidiyormuşsun.
Yeni evinde yeni komşulukların olur.
Belki bebekli birilerini bulursun
O çok daha iyi olur.
Eğlendin mi şimdi sen?Aaaa olmaz mı olur tabi. Bu özel günü kutlamaniz gerekirdi.
Evet ya konuya dalmış gibi oldum ama benim de en büyük yaram bu nefret ediyorum herşeyi bilenlerden ayy bi büyüsünde gör şimdiki hali kolay yok yaaa.istanbulda bi başına iki bebe büyüt bakalım sanıyolar ki zaman 30 yıl önce ile aynı kendi babam dahi anlamiyo inanır mısın bi çok zaman he deyip geçiyorum artık sinirim kaldırmıyo siz de doğum yapicaksiniz hazırlıklı olun sevgili anneAy beni sinir ediyor onu diyenler
Her aşamada negatif yukluyorlar ama baktıgında en çok çocuk yapan ve çocuk yap yap diyenler onlar
Bakma sen onlara
Kızım 2,5 yasında her gecen gun daha da kolay ve zevkli gecıyor anneliğim iyi ki doğurmuşum İyi ki var
insallah iki hafta sonra bu evden cikiyorum :) ve yeni evim 10. kat. pencerelerimin hizasinda bina bile yok. bosluk tamamen. oranin cok ferah olucagini umuyorum. bu evde perdeleri acamadim cok. bizimde binalar cok yakin. aslinda kisi cok severim. ama 2 kistir acayp bunaliyorum. yaz gelsin hemenEvinin karanlik olmasi gercekten cok etkiliyordur. Mumkun oldukca oturdugun odaya az esya koy ve perdelerini acik tur. Daginiklik olmasin. Ben normalde temizlik takintili bir insan degilim iki hafta evin temizlenmedigi olur. Esim de birinci katta oldugumuz icin ve karai apartmanla merdeyse burun buruna oldugumuz icin kendi evde yokken perdeleri acmami istemez. Bu ara kendimi cok bunalmis hissediyorum evin karanligindan. İki gune bir temizlik yapar ve perde acar oldum iceri isik girsin diye. Temizlik cok yoruyor ama ayni zamanda derli toplu ve aydinlik ev insani gercekten ferahlatiyor. Tabi bir de evi havalandirmalisin gunluk. Uzerinde ki olumsuzluk cikain gitsin evden. Bunalmak bence tum hastaliklardan daha kotu.
Aa sen bilmiyor musun bu sorulara verilecek meşhur cevabı #hihieved
bide bu buyudukce daha derdi artacak diyenlerde cabasi. bende hep konustugunda rahatlarim yanima arkadas olur diyorum . insallah oyle olur.
Oo tamam azıcık sabretmek kalmış geriyeinsallahhh. evimin iki yanida cocuk parki. binada da 2 tane kizimla yasit bebek var. umarim iyi dostluklar kurarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?