lohusaligin yıldönümü olurmu ?

Canım bütün sıkıntıların geçecek buna inan.Eşinin ailesini kafana takma senin minik bir bebeğin var enerjini,zihnini bebeğine yönlendir.Takma kafana bebeğinle güzel vakit geçir.
Giydir güzelce çık dışarıya hava alın,ona kitap oku,şarkı söyle,oyunlar yap o şimdi çok tatlıdır onun güzel enerjisi sana da geçer.
Bir de canım o evden ćıkabilirseniz iyi olur gerçekte giriş kat,karanlık evler insanın enerjisini emer,mutsuz yapar .Şöyle güneş gören havadar bir eve çıkın olabiliyorsa.

insallahh 2 hafta sonra tasiniyorum. anneme yakin bi yerde 10. kat. daha ferah olur insallahh. gercekten o kadar tatlikiii. en mutsuz animda bile gulunce eriyo. Allah annelerin kalbine oyle bi merhamet koyuyoki . ne kadar yorsada bunaltsada evladin yeri bambaska oluyo.

Gececek üzülme.Büyüdükce sen de daha cok keyif alacaksin, keyif almayi ogreneceksin aslinda.Bebekten önceki hayatınla kıyaslamayı bırakacaksın, şimdiyi yaşamayı daha da benimseyeceksin.Dışarı çok çıkamadığın için de bunalıyorsun ama kendini kapatma çıkamam diyorsun çıkarsın aslında.Arabasına doldur oyuncakları, atıştırmalıklar al onun için yanına mızmızlanmaya basladığında ver eline oyalansın.Benim oğlumla dışarı çıkmak hala zor yolun ortasında birden durur oturuverir , başlar ağlamaya.Ama bir şekilde çözümlüyorum o an , ya bekliyorum sakinleşsin ya da çantamdan bir sürpriz çıkarıyorum.Sen de sakin ol, sakin kal.Bu hallerin çok normal ben de az ağlama krizlerine girmedim çok yalnızdım hala öyleyim.Ama artık oğlum var yanımda arkadaşım :) Emiyor mu diye soranlara da #hihieved de :)

Bebeğim 4.5 aylik. Yalniz hissediyorum yetemiyorum. Kendimi begenmiyorum. İnsanlarin arayip sormamasina cok takiliyorum. Ama sonra kizima bakiyorum onu ne çok beklediğimi animsiyorum.. gececek inaniyorum

ya soguk havayi ne yapayimm. ehliyet almam lazim benim. ve evet eve kapanmamaliyimmm

Bebeğim 4.5 aylik. Yalniz hissediyorum yetemiyorum. Kendimi begenmiyorum. İnsanlarin arayip sormamasina cok takiliyorum. Ama sonra kizima bakiyorum onu ne çok beklediğimi animsiyorum.. gececek inaniyorum
kendimi begenmeme kismi bende de var. begenmemekten cok bi degisiklik istyorum sanki. ve bende inanıyorum gececekk

ya soguk havayi ne yapayimm. ehliyet almam lazim benim. ve evet eve kapanmamaliyimmm
:) şu an yaşadığım yer o kadar soğuk ki.Öğlen sıfır dereceydi ama çıktık şöyle bir hava aldık.Saatlerce dolanmasınızda olur.Sıkı sıkı giydirirsin hiçbir şey olmaz.

Bebeğinizle daha çok ilgilenin,sizi motive edecek şeylere yönelin,eviniz karanlıksa bebeğinizi sarın sarmalayın her gün 1 saatte olsa dışarı çıkın,olumlu düşünmeye çalışın..Eşinizin ailesini boşverin sizi üzen insanları düşünecek değilsiniz sonuçta..İsterseniz inanın hepsi geçer.

:) şu an yaşadığım yer o kadar soğuk ki.Öğlen sıfır dereceydi ama çıktık şöyle bir hava aldık.Saatlerce dolanmasınızda olur.Sıkı sıkı giydirirsin hiçbir şey olmaz.
yaaaa. ben hasta olursa dye cok korkuyorum. aslinda nasil alistirirsak oyle gider

istemezmiyimm. inanin cok istiyorum. en cokta kizim için. gergin , pimpirikli bi anneyle buyumesin istiyorum. rahat olalim ,gezelim tozalim eglenelim istiyorum. daha iyi olucam insallah

Yilida olur 3.yilida olur bu surec cok uzayabiliyor ben cok zorlu gecirdim bence destek al

Bende o günleri geçirdim seninki depresyon değil normal bi iç sıkıntısı kendi içinde savaşmşsin ki sana dha bi sürü örnek verebilirim.. binevi yalnızlık çevresel bendede halen dha var ne arkadaş ne dost ne araba aksine eşimin tarafı bile düzgün bi misafirligi yok komsularim bile gelip gitmiyor 2 kızıma doğum yaptım ve gerçekten birinin gidip gelmesine ihtiyacm var

Ben öyle diyenlerin üstüne gidiyorum bazen
Neden niye ne yapacak
Cevapta veremıyorlar verilen cevaplarında bende karsılığı cıkıyor
Boş boş konuşuyorlar işte
Akıllarınca ben senden daha çok çektim daga öndeyim mesajı veriyorlar

Karanlik cok olumsuz etkiliyor los isikta etkiliyor. Ben de dogum yaptiktan sonra aksamlari ruhum daraliyordu kendimi cok cok kotu hissediyordum sonra bi gun farkettim ki oturma odamizin lambasi cok loş. 3lu avizeye tek bir ampul takmistik normalde bize oyle iyi gelmisti ama sonra 3une de ampul taktik o kotu ruh hali ustumden gitti.ferah bir eve tasindiginizda kendini daha iyi hissedeceksindir mutlaka

Benim ablam ilk yaş gününde bebişe nişandan hallice bir doğum günü planlayıp, tamamen kendi ruh sağlığı açısından böyle bir organizasyona girdiğini, süslenip sevdiği eşi dostuyla bir gün geçirmek için bahane aradığını söylemişti. Belki gerçekten lohusa yıldönümü diye birşey vardır.

Kendinizi mutlu edip rahatlatacak aktivitelerle geçirmeye çalışın bu haftayı. Bu sene ilk kez ailecek yılbaşı kutlayacaksınız. Şimdiden hediyelerinizi seçmeye, ev için süsler almaya başlayın.Bazı sinemalar, bebekle girilebilen seanslar düzenliyorlar, araştırın yaşadığınız şehirde varsa sinemaya gidebilirsiniz anne kız. Olmadı aranız iyi olmasa da bir akşamlığına bebeği eşinizin ailesine bırakıp eşinizle yemeğe, sinemaya kaçabilirsiniz. Torun sahibi olmak kolay değil. Kırk yılda bir bebeğe bakmak onların da görevi. Hiç olmadı patlamış mısırınızı, çerezinizi ayarlayın, internetten güzel bir film bulup evinizin rahatlığında izleyin. Yarın cumartesi bebeği babasına bırakıp güzel bir masaja gidin. Fırsat sitelerinden uygun fiyata bulabilirsiniz. Kız arkadaşlarınızla buluşup bir kahve için. Hafta içi alın kızınızı birlikte kahvaltıya gidin. Ne biliyim şımartın kendinizi, bu hafta sizin haftanız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…