eveeettt. insallah goz acip kapayincaya gecer :) rabbim gonlunuze gore versin. sagolun hepinizOo tamam azıcık sabretmek kalmış geriye
Canım bütün sıkıntıların geçecek buna inan.Eşinin ailesini kafana takma senin minik bir bebeğin var enerjini,zihnini bebeğine yönlendir.Takma kafana bebeğinle güzel vakit geçir.Boguluyorum sanki. gecen sene dun dogum yapmistim. dogum sonrasi kendimi toplamam cok uzun zaman aldi. annemin yanimda olmamasi,bebegimin huzursuz olmasi,emzirmeyi becerememem,acemligim... derken buyuk bi depresyona girdim. bebegimi sevmedigimi ona bakamadigimi dusunuyodum. neden iyice düşünüp anne olmadim diye kendime kiziyodum. bu depresyon bana 27 kilo verdirecek kadar agir gecti. bebegim 3.ayinda daha rahat bi bebek oldu. bende 5.aydan sonra kendimi daha iyi hissetmeye baslamistim. bebegime daha iyi bakiyodum. hala iyi baktığımı dusunuyorum. ama bikac haftadir yine icimde o kotu duygular. gecmeyen skinti. hic biseye yetememe hissi. yalnizliktan o kadar bunaliyorum ki. esimin ailesiyle problemlerimiz hala duzelmedi dogumdan sonra. hep adim atip sonra bana gelinmemesinden yoruldum. dusunuyorum sonra e herkes yalniz bi benmiyim. kizim buyuyene kadar boyle diyorum. ama bazen yenik dusuyorum
evim giris kat. inanilmaz derecede karanlık. karanlikta beni cok bunaltiyo. vel hasili kelam lohusa depresyonunun yil donumu geldi sanirim
insallahh 2 hafta sonra tasiniyorum. anneme yakin bi yerde 10. kat. daha ferah olur insallahh. gercekten o kadar tatlikiii. en mutsuz animda bile gulunce eriyo. Allah annelerin kalbine oyle bi merhamet koyuyoki . ne kadar yorsada bunaltsada evladin yeri bambaska oluyo.Canım bütün sıkıntıların geçecek buna inan.Eşinin ailesini kafana takma senin minik bir bebeğin var enerjini,zihnini bebeğine yönlendir.Takma kafana bebeğinle güzel vakit geçir.
Giydir güzelce çık dışarıya hava alın,ona kitap oku,şarkı söyle,oyunlar yap o şimdi çok tatlıdır onun güzel enerjisi sana da geçer.
Bir de canım o evden ćıkabilirseniz iyi olur gerçekte giriş kat,karanlık evler insanın enerjisini emer,mutsuz yapar .Şöyle güneş gören havadar bir eve çıkın olabiliyorsa.
ya soguk havayi ne yapayimm. ehliyet almam lazim benim. ve evet eve kapanmamaliyimmmGececek üzülme.Büyüdükce sen de daha cok keyif alacaksin, keyif almayi ogreneceksin aslinda.Bebekten önceki hayatınla kıyaslamayı bırakacaksın, şimdiyi yaşamayı daha da benimseyeceksin.Dışarı çok çıkamadığın için de bunalıyorsun ama kendini kapatma çıkamam diyorsun çıkarsın aslında.Arabasına doldur oyuncakları, atıştırmalıklar al onun için yanına mızmızlanmaya basladığında ver eline oyalansın.Benim oğlumla dışarı çıkmak hala zor yolun ortasında birden durur oturuverir , başlar ağlamaya.Ama bir şekilde çözümlüyorum o an , ya bekliyorum sakinleşsin ya da çantamdan bir sürpriz çıkarıyorum.Sen de sakin ol, sakin kal.Bu hallerin çok normal ben de az ağlama krizlerine girmedim çok yalnızdım hala öyleyim.Ama artık oğlum var yanımda arkadaşım :) Emiyor mu diye soranlara da #hihieved de :)
kendimi begenmeme kismi bende de var. begenmemekten cok bi degisiklik istyorum sanki. ve bende inanıyorum gececekkBebeğim 4.5 aylik. Yalniz hissediyorum yetemiyorum. Kendimi begenmiyorum. İnsanlarin arayip sormamasina cok takiliyorum. Ama sonra kizima bakiyorum onu ne çok beklediğimi animsiyorum.. gececek inaniyorum
:) şu an yaşadığım yer o kadar soğuk ki.Öğlen sıfır dereceydi ama çıktık şöyle bir hava aldık.Saatlerce dolanmasınızda olur.Sıkı sıkı giydirirsin hiçbir şey olmaz.ya soguk havayi ne yapayimm. ehliyet almam lazim benim. ve evet eve kapanmamaliyimmm
yaaaa. ben hasta olursa dye cok korkuyorum. aslinda nasil alistirirsak oyle gider:) şu an yaşadığım yer o kadar soğuk ki.Öğlen sıfır dereceydi ama çıktık şöyle bir hava aldık.Saatlerce dolanmasınızda olur.Sıkı sıkı giydirirsin hiçbir şey olmaz.
istemezmiyimm. inanin cok istiyorum. en cokta kizim için. gergin , pimpirikli bi anneyle buyumesin istiyorum. rahat olalim ,gezelim tozalim eglenelim istiyorum. daha iyi olucam insallahBebeğinizle daha çok ilgilenin,sizi motive edecek şeylere yönelin,eviniz karanlıksa bebeğinizi sarın sarmalayın her gün 1 saatte olsa dışarı çıkın,olumlu düşünmeye çalışın..Eşinizin ailesini boşverin sizi üzen insanları düşünecek değilsiniz sonuçta..İsterseniz inanın hepsi geçer.
degistiriyorum :) 2 haftaya insallahhEvini degistir.
Kendini cok daha iyi hissedeceksin bence.degistiriyorum :) 2 haftaya insallahh
Yilida olur 3.yilida olur bu surec cok uzayabiliyor ben cok zorlu gecirdim bence destek alBoguluyorum sanki. gecen sene dun dogum yapmistim. dogum sonrasi kendimi toplamam cok uzun zaman aldi. annemin yanimda olmamasi,bebegimin huzursuz olmasi,emzirmeyi becerememem,acemligim... derken buyuk bi depresyona girdim. bebegimi sevmedigimi ona bakamadigimi dusunuyodum. neden iyice düşünüp anne olmadim diye kendime kiziyodum. bu depresyon bana 27 kilo verdirecek kadar agir gecti. bebegim 3.ayinda daha rahat bi bebek oldu. bende 5.aydan sonra kendimi daha iyi hissetmeye baslamistim. bebegime daha iyi bakiyodum. hala iyi baktığımı dusunuyorum. ama bikac haftadir yine icimde o kotu duygular. gecmeyen skinti. hic biseye yetememe hissi. yalnizliktan o kadar bunaliyorum ki. esimin ailesiyle problemlerimiz hala duzelmedi dogumdan sonra. hep adim atip sonra bana gelinmemesinden yoruldum. dusunuyorum sonra e herkes yalniz bi benmiyim. kizim buyuyene kadar boyle diyorum. ama bazen yenik dusuyorum
evim giris kat. inanilmaz derecede karanlık. karanlikta beni cok bunaltiyo. vel hasili kelam lohusa depresyonunun yil donumu geldi sanirim
Evet ya konuya dalmış gibi oldum ama benim de en büyük yaram bu nefret ediyorum herşeyi bilenlerden ayy bi büyüsünde gör şimdiki hali kolay yok yaaa.istanbulda bi başına iki bebe büyüt bakalım sanıyolar ki zaman 30 yıl önce ile aynı kendi babam dahi anlamiyo inanır mısın bi çok zaman he deyip geçiyorum artık sinirim kaldırmıyo siz de doğum yapicaksiniz hazırlıklı olun sevgili anne
Cok kilp aldim :/kendimi begenmeme kismi bende de var. begenmemekten cok bi degisiklik istyorum sanki. ve bende inanıyorum gececekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?