canım ya sabret. 40ın çıkınca herşey eski haline döner. bebeğine de alışırsın. eşin seni alttan alsın. sen şimdi normal düşünemezsin. bunu bilsin. ben kendi lohusalığımı hatırlıyorum da...
tekerkkur ederim pregant, birilerinin bana bu gunler gececek demesine oyle ihtiyacim var ki....
dun belediyeyi aradim cocugun ismini degistirmek icin, oradan beni avukata yonlendirdiler. avukat bana bu isin 6 haftadan fazla surecegini 1200 eurodan fazla tutacagini soyledi. ben bi dusunim dedim teli kapattim. cokta tutuyormus ya...
kızlar bende iki aya kadar doğum yapacağım.lohusalıktan çok korkuyorum bende.
benim annem vefat etti,kaynanamda küstü konuşmuyo.büyük ihtimalle doğumda eşimden başka kimsem olmayacak.bu şehrede iki buçuk ay nce geldik ve hiçkimseyi tanımıyoruz.zor olurmu çok merak ediyorum.
kızlar bende iki aya kadar doğum yapacağım.lohusalıktan çok korkuyorum bende.
benim annem vefat etti,kaynanamda küstü konuşmuyo.büyük ihtimalle doğumda eşimden başka kimsem olmayacak.bu şehrede iki buçuk ay nce geldik ve hiçkimseyi tanımıyoruz.zor olurmu çok merak ediyorum.
arkadaşlar korkmayın hepsi geçiyor
amaaan ben ne kötüydüm ilk günler kıyafetlerim olmuyo diye hüngür hüngür aglamıştım
sezeryan kesimi ilk gördüğüm anda hüngür hüngür agladım
ilk 4 5 gun annem benimle kaldı gidiccek diye agladım
şimdi bakıp gülüyorum
herşeyin keyfini çıkartın kendinizi toparlayana kadar bir iki gün kaynananız yanınızda kalsın istiyorsa
mecursanız yani ben değildim izin vermedim
ama kendinizi toparladığınız anda çocuğunuza kendiniz bakmak istediğinizi söyleyin
kibarca yollayın kendinizi iyice kötü hissettirmesini sağlamayn
insan bu yaşadıklarını aklından nasıl silip atabilir.. Ben o günlerin kötü anılarını aklımda taşıyarak üzülmek, yorulmak istemiyorum. Ama resmen onları sürekli larak taşıyorum. Bazen bebeğime bile bakarken aklımdan bunlar geçiyor. Kızım 2.5 aylık ama hiç bir kareyi unutmadım. Unutmayı bırakın o günler önemsememeye çalıştıklarım bile artık hep aklımda.. Ben bunlardan tamamen kurtulmak istiyorum. Nasıl unutucam..
bugün 25. gün. beni ayakta tutan tek şey bebeğim. herkesten nefret ediyorum. doğum yaptığım gün herşey çok güzeldi. sütüm geldi,bebeğimi emzirdim. 2.günden sonra herşey mahvoldu. strese soktular beni. sütün yok,çocuk aç diye. şimdi geçekten yok. sağıyorum 3cc çıkıyor,şaka gibi. mama veriyorum küçücük bebeğime. hiç içim dayanmıyor ama çok çaresizim. beni kimse anlamıyor. hele eşim hiç anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?