Lohusalık ne berbat şey... bırakın saç dökülmesini...

canım benım senın durumun da zormuş allah yardımcın olsun. annen fılan yok mu yanında. gercı benım var da noluyo. insana eşinden başka dost olmuyo.

annemlerle aynı apartmanda oturuyorum.. eşimin ablası da hamileliğimin son haftalarından itibaren yanımızda kalıyor sağolsun.. ama senin de dediğin gibi kimse eşin gibi olmuyor, hele de bu günlerde, gecelerde..
ama olsun bugunler de gececek inş...baharı biraz sıkıntılı gecirsek de yaza bebeklerimiz ve eşlerimizle huzurlu ve neşeli gireriz inşş.. güzel günleri düşünp kendimizi motive edelim..

benimde kaynanam 2 hafta bizdeydi maalesef bütün güzel günlerimi mahvettiği gibi bunuda mahvetti.oğlumda bi hafta küvezde kaldı hiç alttan almadıki hiç bir kabahatim olmadığı halde.ben doğurdum o depresyona girdi sürekli laf sokmalar iğnelemeler.zaten aramız iyi değildi iyice kötüleşti doğumda eşime şikayete devam etti beni,küvezde olduğu halde bebeğim.kadın kadın bu kadar düşmanı olabilir nasıl sabırlı davranmışım ozamanlar inanılmaz sabrım vardı şimdi çok pişmanım.insan içinden nasıl geliyorsa öyle davranmalı.2 hafta sonra o gidince annemde gitti çok rahat ettim.ama yaşadıklarımı halen unutamıyorum 2.5 ay oldu.unutmayacağımda.şuan çok mutluyum allaha şükür

ahh canım ahhhh ben logusalıgımda 40 gun ıcınde 17 kılo verdım sıkıntımdan esım daha bebegım 1 haftalıkken ıs geregı yurt dısına cıkmak zorunda kaldı bende kaldım mı kaynanayla..annemde ıstanbula kardesımın unıversıtesı ıcın gıtmek zorunda kaldı kafayı yedım sezeryan olmustum zorunlu ne evımı temızlendı nede kan ılaclarım ıcırıldı ben yapamıyordum cok zor gectı amelıyat sonram.neler yasadım 40 gun ıcınde sımdı aklıma tekrar gelıyorda tuglerım urperdı..esım yurt dısından geldı yatagımızda bırlıkte uyumak ıstıyorz kaynanam geldı esıme sen dıger odada yat bebek aglıyo sabah ısıne gıdemezsın falan fılan tabı esım gıtmedı..bı ton kalabalık ınsanlar kım ne takmıs merakında su buuu delırdım yaa cok zor bı zaman durup durup aglamalar cıglılar..bunların nedenıde soyle dusun arabanın ıbresı son sevıyesınde ve bırden dusmeye baslıyor oyle bısey hormonlar yanı soz konusu..yapıcak bır sey yok sana tek dıcegım bol bol bebısınle vakıt gecır esın yokken kımseyı duyma gorme ıstemıyorsan ınsan ıcıne cıkma zorunlu degılsın kıkme ne yanı..esınle konus bırlıkte bebegınızle oynayın.valla hıcbı seyı kafana takma tatlım nasıp olur ıkıncı bebegım olursa ne hamılelegımde ne logusalıgımda asla kımseyı dınlemıcem ve takmıcam sen sen ol sımdıden kendını yıpratma canım allah bebegını analı babalı buyutmeyı nasıp etsın sansı bahtı acık olsun ınsallah..

çok haklısın arkadaşım. ben doğurdum benım de annem depresyona gırdı. aynen dedıgın gıbı. alttan almak yok. şişirdi kafamı gunlerce.

ooo yavrum sen ilk değilsin son da olmucan, hepimiz geçtik bu yollardan, bak ben 5 aydır hala uykusuzum hala uykusuzum, bi süre sonra deliksiz uyuamaz hale geliyosun, geçenlerde eşimle anlaştık cumartesi geceleri o bakcak çocuğa, be yatak odasına kaçtım ama inanırmsın sürekli uyanıp uyanıp sesini dinledim, uykusuzluğun verdiği şeyler biraz da bunlar, tabi lohusalığın verdiği etkiler de var, hormonlar değişiyo falan, ne kavgalar ne tartışmalar oldu ilk zamanlarda bizim evde, hala daha oluyo, geçer emin ol, zamanla düzelecek

ben de doğum sonrası çok kötüydüm.bebeğimi kabullenemedim ilk başta.zaten sezeryan olunca sadece emmek amaçlı yanımagetiriliyordu.diğer zamanlar ya uyuyor ya da annem ve eşim ilgileniyordu. 20 günlük olunca 2-3 günbebeğimle başbaşa kalmıştım.o ağladıkça sinirlerim bozuluyor ve ona bağırıyordum.ama ardından çok pişman olup bebeğimden özür diliyordum.annem sağolsun 40ım çıkana kadar yanımdaydı.şimdi geçti hepsi şükürler olsun. bebeğim 3,5 aylık ve mutlu mesut geçinip gidiyoruz.ama saç dökülmem başladı.10 gündür falan çok aşırı dökülüyo.sabah bi kalkıyorum yastığın üstü bir sürü saçla dolu.ne hamilelikte ne de lohusalıkta yaşamamıştım böyle bir durum.

ya kıslar ben okduukca fena oluyorummm:kedi: benımde dogumuuma bı kac hafta kaldı annem uzakta eh erken gelıcem dıo ev temızlıgı fılan sonra dogum hadı 20sı cıkana kadarkalırım dıo mafoldumben hayır annemden sıkılmam tabıkıde ama ben kocamla yanlız kalma manyagıyımdır yanı evde 3. 4. kişiye tahammul edemeıyorum bıde kaynana bı de gorumce off nasıl gecıcek o gunler sımdıden stres oldum kımseyı o ruh halıyle kırmakda ıstemıyorum eh gıdın artıkda denmez :umursamaz:
off offfmafoldumben

hiç stres yapmayın o kadar uykusuz ve yorgun oluyorsunuz ki 40 kişi bile kalsa banamısın demiyor:)) ama ben kendiniz bakmaya biran önce alışın derim. sonra anneniz gittiğinde zorluk çekmeyin. hayırlı doğumlar :))

hamile misin canım yoksa yeni mi doğum yaptın? bence doğum sonrası stresi azaltmak için şimdiden önlem alın

:kedi:bende öyle tahmın dıyorum 40diil 80 olsa sanırım vız gelıyo kaydirigubbakcemile3
en ıyısı kendım alışmak zatende bende bunu ıstıyorum aslında en kısa zamanda kocam ben ve kızım yanlız kalmak kendı basımın caresıne bakmak :sinifsinif:

aynı beni tarif etmişsin vereliniortak

aynı benvereliniortak

benim lohusalığımda berbat geçmişti.okadar mutsuzdumki hayatta zek aldığım şeylerden bile zevk alamaz olmuştum.

kizlar, dogum yapali 12 gun oldu. kendimi cok kotu hissediyorum. surekli agliyorum... esim bebegimize benim istedigim ismi degilde kendi istedigi ismi koydu. iki oglum vardi bir kizim olsun istemistim ama yine oglan oldu. yani anlicaniz ne cinsi ne de ismi istedigim gibi olmadi. bebege bir turlu alisamadim. diger iki lohusaligimda boyle olmamistim. simdi niye boyle seyler yasiyorum bilmiyorum. esimin ustune cok gidiyorum, kavga cikaracak seyler ariyorum. adam sabrediyor ama birinde oda artik patlayacak, daha kotu seyler olmasindan korkuyorum...

canım ya sabret. 40ın çıkınca herşey eski haline döner. bebeğine de alışırsın. eşin seni alttan alsın. sen şimdi normal düşünemezsin. bunu bilsin. ben kendi lohusalığımı hatırlıyorum da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…