Lohusalık sıkıntısı

cnm allah yardımcın olsun.bol dua et. bebeğini duayla al kucağına, duayla emzir, duayla yatır. sen de rahatlarsın bebişinde.Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

ben henüz doğum yapmadım. son ayıma girdim.bilgiler için kendi adıma çok ama çok teşekkür ederim. beynime kazıdım hepsini büyük ihtimalle aynı şeyleri ben de yaşayacağım çünkü.emzirme,uyku,gaz.......bunların hepsi aklımda olacak inşallah

Son düzenleme:

bebişlerimizin ilk bayramları anne olarakta bizim ilk bayramamız Allahım sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin hepimize
bayramınız mübarek olsun arkadaşlar

bu günlerde geçecek.. bunları yaşayan ilk anne sen değilsin, son da olmayacaksın... sağlıklı bi bebeişin var ne güzel, seneye bu günlerini hatırlayıp amma stres yapmışım yaa deyip gülümseyeceksin emin ol..

İnşaAllah öyle olur, çok şükür yavaş yavaş atlatıyorum, bi kaç gündür evdeydim bugün dışarı çıktım ve evde çok bunalmış olduğumu hissettim. Sanırım dışarıda çıkıp gezmek gerekiyor...

Kesinlikle evden biraz uzaklaşmak insana çok iyi geliyor. Benim bebeğim 58 günlük.İlk 3 hafta o kadar kötüydüm ki, sürekli sıkıntılıydım ağlamak istiyordum,yemek yemek istemiyordum,niye yaptım bu çocuğu bile dedim.üstelik evim çok kalabalıktı.ama ne zaman ki herkes çekildi ve biraz eşimle dışarı çıkmaya başladık ve hepsinden önemlisi bebeğim annesini tanımaya ve gülücükler atmaya başladı herşey bambaşka oldu. gerçekten bu bir süreçmiş ve geçiyormuş,keyfini çıkarmak lazım.

bende henüz 20 günlükken bir anda tek başıma kalmıştım.Ama insanın başına gelince mecbur alışıyosunuz.bebek ağlıyor bende ağlıyordum.
Benim 40. günümde yanlızlık çok koymuştu insan 40 yıkamasında yanında büyükleri görüp adetleri yaşamak istiyor.kimse yanıma gelmemişti . Ağlaya ağlaya bebeğimi yıkamıştım. Biraz ayılıncada bir cesaretle küçücük bebeğimi kanguruya koyup biraz dolaşmaya çıkmıştım.Çok garip bir 40 uçurması yaşadık bebişimle..

Çok şükür şuan ağır gelmiyor, oğluma bakmaya alıştım, banyosunu yaptırıyoruz, sanırım eşim işe gidince daha zor olacak, şimdi o var diye rahatım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…