- Konu Sahibi denizkxixzxixl
nerden girdim bu konuya bilmem bende 39 günlük lohusayım ve şu anda evde yanlızım kafamçokkarıştıdelikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnatla lohusalalık psikilojisi yada halisulasyon DEĞİLDİR DİYORUM!!!!.....
dün arkadaşlarım biraz korkuttu beni. lohusa kadın 40 gün odada yalnız bırakılmazmış.karabasan gibi kötü şeyler yaşarmış, gözüne olmayan şeyler görünürmüş.
ben pek inanmam aslında ama birkaç kişi onaylayınca şaşırdım.ilk defa böyle birşey duydum. aranızda bilgisi olan var mı? ya da yaşadınızmı böyle birşey.
Yapmayın arkadaşlar öyle birşey yaşadıysanız bile söylemeyin yazmayın..Ben asla etkilenmem öyle birşey olamaz zaten.resmen insan kendi kendine yapar.vesvese edip halüsülasyon görme ihtimaliniz çok yüksek..sonuçta yorgun olursunuz bitaraftan emzirdiğiniz için şekeriniz düşer falandı filandı işte..
bazı kişiler çok etkilenebilir ve bu çok kötü olaylar doğurabilir sonuçta herkezin piskolojisi kaldırmaz..
RABBıNıZE SIĞININ YETER ZATEN CENNETTEN GELME MELEKLERıNıZ YANINZDA..ALLAHA EMANET OLUN.ALLAHIM HERKEZE SAĞLIKLI DOĞUMLAR VE LOHUSALIK DÖNEMLERı GEÇıRMESı DıLEĞıLEEEE
dün arkadaşlarım biraz korkuttu beni. lohusa kadın 40 gün odada yalnız bırakılmazmış.karabasan gibi kötü şeyler yaşarmış, gözüne olmayan şeyler görünürmüş.
ben pek inanmam aslında ama birkaç kişi onaylayınca şaşırdım.ilk defa böyle birşey duydum. aranızda bilgisi olan var mı? ya da yaşadınızmı böyle birşey.