- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi sevilay1984
-
masallah:) yok benimkide sezeyan o yuzden dedim bide kucuksun.Aman dikkat et toparladim hemen diye cikma sonra sonra cikiyo acisi.Yok resmi nikah olduğu için kimse birsey demedi birtek ameliyathanede kadın aaaa daha çok kucuksun sen yaaa dedi genç adamda kizin cocugu bile olmuş bence sus dedi o adamda 23 yaşındaymış 17 yaşında evlenmiş sohbet muhabbet ettik ilk 3 gun fena aciydi kambur yuruyodum iki büklüm bildiğin kalkamiyodum tek ama yasimdan dolayı hemen toparladım masAllah de
Asla evlilik bence erken oldumu sakinca yok ama benim oğlum var asla kiyip veremem kizim olsa asla veremezdim 70 yaşına kadar benimle duracaklar. Gerçekten insan kiyamiyor şimdi anladım babam beni niye vermek istemedi ama gocami seviyom beaa:SLütfen yeni yeni flörtleşmeyi öğrenen aldıkları eğitimin yanında aynı zamanda böyle heyecanlar yaşayan - ki bu heyacanlar Ali bana baktı, beni sinemaya davet etti vs. - gençlerle kendimize hakim olamadık aklımız fikrimiz evlilikte diye düşünen siz gibileri kıyaslamayın bile. Savunduğunuz kişinin düşünceleri bir hayli korkunç ve sizde bunu meşrulaştırıyorsunuz.
Ancak komik olan ne biliyor musunuz? Cehalet dışardan öylesine kolay anlaşılıyor ki. Bu gerek sizin gibilerin düşüncelerinden gerekse yazdığınız no go(?), eğitimciyim diyen bir diğer üyenin yazdığı yanlız kelimesi ve diğer üyeyinin hastalıklı fikirlerini saymak bile istemiyorum. Gelinen durum içler acısı.
Yazık bana ablaSus cevap verme bana ukalalıkta yapma.
Senin seviyen ancak bu kadar işte.
Yazık sana..
Ne diyem mahmut mu diyemhanım abla pek sinirlisin otur bi su ic sakinles kadınsın sonuct:))
Yazık bana abla
Ciddimisin ben ne zaman karin ustu yatabilirim???masallah:) yok benimkide sezeyan o yuzden dedim bide kucuksun.Aman dikkat et toparladim hemen diye cikma sonra sonra cikiyo acisi.
Biraz kafanı çalıştırsan kim olduğunu anlarsın aslında...Ben miyim o ? Sakin sensin deme lohusayim..
Sonuçta kadınsın ne demek ya? Bir açıklasana?
Sen bu kafayla...
Lohusayim catma bana sende annesin bak bende.! Ciddiyim!Sen kaşınıyorsun artık..
Hayır buradaki kadınlar dedim yani buradaki amcalar mi diyecektim kirdiysam turkcem kötü kusura bakmayın.Sonuçta kadınsın ne demek ya? Bir açıklasana?
Sen bu kafayla...
Lohusayim catma bana sende annesin bak bende.! Ciddiyim!
Evet var hemcinsimsin bideBiraz kafanı çalıştırsan kim olduğunu anlarsın aslında...
Lohusa olman neyi değiştirir? Lohusalar eleştirilemez diye bir kaide mi var
Yonetimdenmisin?Boşver cahilliğine ver gitsin,kiminle didiştiğini bilmiyor hala..
iki hafta da geciyo zaten normal oturup yatip dogrulabilirsin zaten.ama omur boyu dumduz yatamiyosun karnin da yada yuzustu yattiginda belinde bi gerginlik hissediyosun.bide bel agrisi oluyo yoruldugun da is felan yaptiginda.en onemliside sakin bi bes alti sene cocuk dusun me.Ciddimisin ben ne zaman karin ustu yatabilirim???
Yoo. Yok öyle bir kural.Evet var hemcinsimsin bide
Hayır babam hep der senin için hep burdayım diye seni uzuyormu diye sorar ama esimi seviyorum yani boşanmak Allah korusunMinicik anne ben sana boşan mı demişim?
Dilerim kucağında bebenle kocandan ayrılmak zorunda kalmazsın. Zira seni bu yaşta evlendiren ebeveynlerin sana destek falan olmaz. Kadının yeri kocasının yanı kır dizini otur derler büyük ihmalle. Senin için ve senin durumunda olan her küçük kadın için üzülüyorum. Hayat erkeklerden ibaret değil...
Yonetimdenmisin?
Karin ustu yatmak yokmu cesaret edip yaptim bikere patlatacak diye korktumiki hafta da geciyo zaten normal oturup yatip dogrulabilirsin zaten.ama omur boyu dumduz yatamiyosun karnin da yada yuzustu yattiginda belinde bi gerginlik hissediyosun.bide bel agrisi oluyo yoruldugun da is felan yaptiginda.en onemliside sakin bi bes alti sene cocuk dusun me.
Hayirdir yaaa alıp veremedigin ne?Az sonra reklamlar başlıyor..
Hayirdir yaaa alıp veremedigin ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?