- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Konu sahibi evli, yasal olarak.Birisi şikayet ederse ne yapacaksın ?
"No go" ne demek oluyor? Anlayan var mı?
Evli olsa bile eşi çocuk istismarı yapmış oluyor diye biliyorum . Gerçi ben henüz 3. Sınıfa yeni geçtim hukuk fakültesinde. Tam öyle olmayabilir ama bir kaç öyle olay hatırlıyorum ailenin şikayeti mi gerekiyor ?Konu sahibi evli, yasal olarak.
Çok erken ve yanlış bir evlilik olmuş
Henüz kendini düzün bile ifade edemiyor.
Zamanla öğrenecek artık..
Bebeği de oldu
Bebekle birlikte büyüyecek.
HAHAHA aynen dusundumde neyse bana catmayin lohusayim taam miDinlemeyen o kaynana ve kocalar var ya , sen bir de aynı kaynana ve kocayı o kız çalışmıyorsa düşün. Ben kimse melek olur demiyorum, aynı kaynana ve koca çalışan ve çalışmayan geline mecburen farklı davranır diyorum.
Bak benim bakicim bana diyor ki: Nerisona hanım, ben kayinvalidemle altlı üstlü oturuyorum, çalışmadan önce her işini bana yaptırırdı, gitmezsem surat asardı. Gittiğim halde laf sokardı, çalışmaya başlayalı ne çağırıyor ne de laf sokuyor. Çünkü sen calismadiginda birçok kaynana "artık baba parası değil, oğlumun parasını yiyor, bu yüzden de bana hizmet edecek mecbuuurr" anlayışı güdüyor. Hiç çalışanla çalışmayan bir olur mu güzel evladım?
Aynen cok normalBurada hic kimse 16 yasinda ben sevgilimle birlikte olmak istiyorum diyen kiza yardım etmez
Ayrıca 16 yasinda kızın sevgilisiyle sinemada olmasi lohusa yatağında olmasından daha normal
Peki peki hemen bosanacagimEvet onlar okumuşlar ama zihniyetleri eskide kalmış ve korkak oluyor. Fakat bunlar senin okumamanı ve erken yaşta evlenmeni haklı çıkarmıyor...
Hayır, esasen re'sen dikkate alınması gerekiyor.Evli olsa bile eşi çocuk istismarı yapmış oluyor diye biliyorum . Gerçi ben henüz 3. Sınıfa yeni geçtim hukuk fakültesinde. Tam öyle olmayabilir ama bir kaç öyle olay hatırlıyorum ailenin şikayeti mi gerekiyor ?
Yok resmi nikah olduğu için kimse birsey demedi birtek ameliyathanede kadın aaaa daha çok kucuksun sen yaaa dedi genç adamda kizin cocugu bile olmuş bence sus dedi o adamda 23 yaşındaymış 17 yaşında evlenmiş sohbet muhabbet ettik ilk 3 gun fena aciydi kambur yuruyodum iki büklüm bildiğin kalkamiyodum tek ama yasimdan dolayı hemen toparladım masAllah de16 yasin da oldugun icin hastane de sorun cikmadimi.
Yazik sana ya o yasta nasil dayaniyosun sezeryan acisina agrisina.
Esinin yasidami kucuk.
Ne diyem mahmut mu diyemBuradaki kadınlar ha..
Ağzını topla önce ufaklık..
Hayır, esasen re'sen dikkate alınması gerekiyor.
Ama konu sahibi Danimarka' da bir evlilik yapmış ve gebe kalmış.
Mk 124' e istinaden de evlilik onaylanmış fıstık :)
Aynen katılıyorum. Bahsedilen kişiye de biliyorum. Boşandı sanırım. Mesleğin varsa yani ekonomik gücün varsa ne olur söyleyeyim.Dinlemeyen o kaynana ve kocalar var ya , sen bir de aynı kaynana ve kocayı o kız çalışmıyorsa düşün. Ben kimse melek olur demiyorum, aynı kaynana ve koca çalışan ve çalışmayan geline mecburen farklı davranır diyorum.
Bak benim bakicim bana diyor ki: Nerisona hanım, ben kayinvalidemle altlı üstlü oturuyorum, çalışmadan önce her işini bana yaptırırdı, gitmezsem surat asardı. Gittiğim halde laf sokardı, çalışmaya başlayalı ne çağırıyor ne de laf sokuyor. Çünkü sen calismadiginda birçok kaynana "artık baba parası değil, oğlumun parasını yiyor, bu yüzden de bana hizmet edecek mecbuuurr" anlayışı güdüyor. Hiç çalışanla çalışmayan bir olur mu güzel evladım?
Varoş ingilizcesi"No go" ne demek oluyor? Anlayan var mı?
Hangisine?Çocuğa yazık
Minicik anne ben sana boşan mı demişim?Peki peki hemen bosanacagimne yapım Allah aşkına seviyorum adamimi
Benimkine .Hangisine?
Ne diyem mahmut mu diyemhanım abla pek sinirlisin otur bi su ic sakinles kadınsın sonuct:))
Işte öyle kadınlar var bide ben gibi bi poku olmayan ama gururu serefi herşeyi on planda olup babasının evine gidenler var HAHAHA neyse baba evi ne gune duruyo ama gerçekten kiz çocukları okumalı benim bebek az büyüsün dışardan okuyacagimSaygi konusunda haklısın canım ama yarın eşin seni aldatsa siddet uygulasa bosanmak için elinde mesleği parasi olmayan kadin iki kere düşünür ama eğitimli olan basar gider. Tabi istisnalar elinde meslegi olup da mal mal adamı çeken salaklar var.
Ben miyim o ? Sakin sensin deme lohusayim..şu ergen , ukala , şımarık , sonradan görme kız çocugu için vakit harcamaya değmez:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?