- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Öyle değil iste konulara bakarsan memur kadınlarımız neler çekiyor biri doktordu kaynana koca bunları dinlemiyor:) ha kendini kurtarmış oluyorsun o başka yoksa saygı konusunda katkı yok eskidenmis onlarYani kimi anne çocuğu erken yaşta "evleneceğim" derse çıldırıyor; kimisi de "okuyacagim" derse. Bu kkdaki konuların %90i aynı yere dayanıyor: Kız çocukları okumalı, ayakları üzerinde durmalı.
Okuyan anne çocuğunu 15 yaşında evlendirmeyi aklından geçirmez, tecavüze-tacize "kızım evlenmedi de ondan oldu" demez.
Okuyan kız kaynanasindan daha az çeker, kaynana birkac adım geri durur vs. Baktı ki olmuyor, ekonomik özgürlüğü olacağından çeker gider. Bunu bilen koca da aldatma konusunda bile 5 kere düşünür. Daha neler var neler yazılacak...
Helal olsun diyorum ve susuyorum ;-)1. si toplumda tecavuz vakalarına bakarsak sapıkların bir kısmının evli ve cocuklulardan oldugunu goruyoruz. Demek ki evli olnak tecavuze engel değil.
2. si evet istek olabilir ama istekleri dizginlemek kendini okumaya hayatını kurmaya yonlendirmek daha onemli. Her istegin aninda karsilik mi gormesi gerekiyor.
3. sü ben de kapalıyım islamî bir hayatim var ama senin gibilerden axaip korkuyorum lutfen biraz aklınızı kullanmaya cesaret edin.
4. Bir de ben kucukken yillarca sakalli haci esi carsafli evine tv sokmayan 5 vakit namazi camide kilan annemin babası tarafindan taciz edildim biraz daha saftirik olsaydim o sahsiyetten hamile bile kalabilirdim. Biraz buyudum aklim basima geldi de disimi gosterdim de kurtuldum.
HAHAHA annem bakiyor banyo yapacagimda yoksa yaz günü cekilmezbir kac hafta gecince ,birileri gelse cocugumu kucaklasada bi dus alsam isimi gucumu yapsam nolur allahim diceksin
Dinlemeyen o kaynana ve kocalar var ya , sen bir de aynı kaynana ve kocayı o kız çalışmıyorsa düşün. Ben kimse melek olur demiyorum, aynı kaynana ve koca çalışan ve çalışmayan geline mecburen farklı davranır diyorum.Öyle değil iste konulara bakarsan memur kadınlarımız neler çekiyor biri doktordu kaynana koca bunları dinlemiyor:) ha kendini kurtarmış oluyorsun o başka yoksa saygı konusunda katkı yok eskidenmis onlar
Burada hic kimse 16 yasinda ben sevgilimle birlikte olmak istiyorum diyen kiza yardım etmezYuru beee kim tutar seni buradaki kadınlara göre 16 yaşındaki bir kizin sevgilisi olabilir el ele tusup sinemalara gidebilir sevisebilir opusebilir ama asla evlenemez niye istismar no go
Evet onlar okumuşlar ama zihniyetleri eskide kalmış ve korkak oluyor. Fakat bunlar senin okumamanı ve erken yaşta evlenmeni haklı çıkarmıyor...Öyle değil iste konulara bakarsan memur kadınlarımız neler çekiyor biri doktordu kaynana koca bunları dinlemiyor:) ha kendini kurtarmış oluyorsun o başka yoksa saygı konusunda katkı yok eskidenmis onlar
Biz de 16 yaşında olduk, en önemli şey derslerimizdi elbette ama bunun dışında hem kız hem de erkek arkadaşlarımız oldu. Ama erkek arkadaşla benim şu an varoş sokaklarda gördüğüm kuytularda sevişip, opusmedik. Gayet normal bir şekilde gezip, evimize döndük. Namusumuz(!) da gitmedi, kimse tecavüz de etmedi. Okuduk, meslek sahibi olduk ve evlendik. Her şeyi olması gerektiği gibi yasadikBurada hic kimse 16 yasinda ben sevgilimle birlikte olmak istiyorum diyen kiza yardım etmez
Ayrıca 16 yasinda kızın sevgilisiyle sinemada olmasi lohusa yatağında olmasından daha normal
Yuru beee kim tutar seni buradaki kadınlara göre 16 yaşındaki bir kizin sevgilisi olabilir el ele tusup sinemalara gidebilir sevisebilir opusebilir ama asla evlenemez niye istismar no go
Saygi konusunda haklısın canım ama yarın eşin seni aldatsa siddet uygulasa bosanmak için elinde mesleği parasi olmayan kadin iki kere düşünür ama eğitimli olan basar gider. Tabi istisnalar elinde meslegi olup da mal mal adamı çeken salaklar var.Öyle değil iste konulara bakarsan memur kadınlarımız neler çekiyor biri doktordu kaynana koca bunları dinlemiyor:) ha kendini kurtarmış oluyorsun o başka yoksa saygı konusunda katkı yok eskidenmis onlar
Zuhahahaha niye fofenk yazdın profiline ustume alindimAyyyyyyyyyyy, çok korkuyorum
Resmen çok korkuyorum.
Ama dindar hanımların bile bunu savunmadığını görmek beni inanılmaz rahatlattı.
Bugün doğum günüm.
En azından yeni yaşa bir umutla başlayabilirim
Amerikanca gelme demek sanirim"No go" ne demek oluyor? Anlayan var mı?
Lütfen yeni yeni flörtleşmeyi öğrenen aldıkları eğitimin yanında aynı zamanda böyle heyecanlar yaşayan - ki bu heyacanlar Ali bana baktı, beni sinemaya davet etti vs. - gençlerle kendimize hakim olamadık aklımız fikrimiz evlilikte diye düşünen siz gibileri kıyaslamayın bile. Savunduğunuz kişinin düşünceleri bir hayli korkunç ve sizde bunu meşrulaştırıyorsunuz.Yuru beee kim tutar seni buradaki kadınlara göre 16 yaşındaki bir kizin sevgilisi olabilir el ele tusup sinemalara gidebilir sevisebilir opusebilir ama asla evlenemez niye istismar no go
Benim 16 yaşında kız sevişsin diyen tek bir cumlemi gösterin..bu siteyi bırakacağım.Yuru beee kim tutar seni buradaki kadınlara göre 16 yaşındaki bir kizin sevgilisi olabilir el ele tusup sinemalara gidebilir sevisebilir opusebilir ama asla evlenemez niye istismar no go
Birisi şikayet ederse ne yapacaksın ?Yuru beee kim tutar seni buradaki kadınlara göre 16 yaşındaki bir kizin sevgilisi olabilir el ele tusup sinemalara gidebilir sevisebilir opusebilir ama asla evlenemez niye istismar no go
+1 kimse 16 yaşında birliktelik yaşamak isteyen kızı onaylamaz. 16 yaş bu tür şeyler için çok çok küçük.Burada hic kimse 16 yasinda ben sevgilimle birlikte olmak istiyorum diyen kiza yardım etmez
Ayrıca 16 yasinda kızın sevgilisiyle sinemada olmasi lohusa yatağında olmasından daha normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?