lohusayim ben taaaam mi!!!

Öyle değil iste konulara bakarsan memur kadınlarımız neler çekiyor biri doktordu kaynana koca bunları dinlemiyor:) ha kendini kurtarmış oluyorsun o başka yoksa saygı konusunda katkı yok eskidenmis onlar

Helal olsun diyorum ve susuyorum ;-)

Öyle değil iste konulara bakarsan memur kadınlarımız neler çekiyor biri doktordu kaynana koca bunları dinlemiyor:) ha kendini kurtarmış oluyorsun o başka yoksa saygı konusunda katkı yok eskidenmis onlar
Dinlemeyen o kaynana ve kocalar var ya , sen bir de aynı kaynana ve kocayı o kız çalışmıyorsa düşün. Ben kimse melek olur demiyorum, aynı kaynana ve koca çalışan ve çalışmayan geline mecburen farklı davranır diyorum.
Bak benim bakicim bana diyor ki: Nerisona hanım, ben kayinvalidemle altlı üstlü oturuyorum, çalışmadan önce her işini bana yaptırırdı, gitmezsem surat asardı. Gittiğim halde laf sokardı, çalışmaya başlayalı ne çağırıyor ne de laf sokuyor. Çünkü sen calismadiginda birçok kaynana "artık baba parası değil, oğlumun parasını yiyor, bu yüzden de bana hizmet edecek mecbuuurr" anlayışı güdüyor. Hiç çalışanla çalışmayan bir olur mu güzel evladım?

Yuru beee kim tutar seni buradaki kadınlara göre 16 yaşındaki bir kizin sevgilisi olabilir el ele tusup sinemalara gidebilir sevisebilir opusebilir ama asla evlenemez niye istismar no go
Burada hic kimse 16 yasinda ben sevgilimle birlikte olmak istiyorum diyen kiza yardım etmez
Ayrıca 16 yasinda kızın sevgilisiyle sinemada olmasi lohusa yatağında olmasından daha normal

Evet onlar okumuşlar ama zihniyetleri eskide kalmış ve korkak oluyor. Fakat bunlar senin okumamanı ve erken yaşta evlenmeni haklı çıkarmıyor...

16 yasin da oldugun icin hastane de sorun cikmadimi.
Yazik sana ya o yasta nasil dayaniyosun sezeryan acisina agrisina.
Esinin yasidami kucuk.

Burada hic kimse 16 yasinda ben sevgilimle birlikte olmak istiyorum diyen kiza yardım etmez
Ayrıca 16 yasinda kızın sevgilisiyle sinemada olmasi lohusa yatağında olmasından daha normal
Biz de 16 yaşında olduk, en önemli şey derslerimizdi elbette ama bunun dışında hem kız hem de erkek arkadaşlarımız oldu. Ama erkek arkadaşla benim şu an varoş sokaklarda gördüğüm kuytularda sevişip, opusmedik. Gayet normal bir şekilde gezip, evimize döndük. Namusumuz(!) da gitmedi, kimse tecavüz de etmedi. Okuduk, meslek sahibi olduk ve evlendik. Her şeyi olması gerektiği gibi yasadik

Yuru beee kim tutar seni buradaki kadınlara göre 16 yaşındaki bir kizin sevgilisi olabilir el ele tusup sinemalara gidebilir sevisebilir opusebilir ama asla evlenemez niye istismar no go

Buradaki kadınlar ha..

Ağzını topla önce ufaklık..

Saygi konusunda haklısın canım ama yarın eşin seni aldatsa siddet uygulasa bosanmak için elinde mesleği parasi olmayan kadin iki kere düşünür ama eğitimli olan basar gider. Tabi istisnalar elinde meslegi olup da mal mal adamı çeken salaklar var.

Lütfen yeni yeni flörtleşmeyi öğrenen aldıkları eğitimin yanında aynı zamanda böyle heyecanlar yaşayan - ki bu heyacanlar Ali bana baktı, beni sinemaya davet etti vs. - gençlerle kendimize hakim olamadık aklımız fikrimiz evlilikte diye düşünen siz gibileri kıyaslamayın bile. Savunduğunuz kişinin düşünceleri bir hayli korkunç ve sizde bunu meşrulaştırıyorsunuz.
Ancak komik olan ne biliyor musunuz? Cehalet dışardan öylesine kolay anlaşılıyor ki. Bu gerek sizin gibilerin düşüncelerinden gerekse yazdığınız no go(?), eğitimciyim diyen bir diğer üyenin yazdığı yanlız kelimesi ve diğer üyeyinin hastalıklı fikirlerini saymak bile istemiyorum. Gelinen durum içler acısı.

Benim 16 yaşında kız sevişsin diyen tek bir cumlemi gösterin..bu siteyi bırakacağım.

+1 kimse 16 yaşında birliktelik yaşamak isteyen kızı onaylamaz. 16 yaş bu tür şeyler için çok çok küçük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…