lohusayim ben taaaam mi!!!

Aldırtmayacaksın bi şekilde. Ben sinir olurum . Şurdan bile sinir oldum!!

Annemi kirdigima pişmanım evet hep yanimda oldu ama herkese veriyor yaaa
Kontrollü kucağa almayla hiçbirsey olmaz
Kimseyi kırmaya değmez
Siz biraz lohusa psikolojisi ile hassassiniz
Odayi o kadar doldurmasalar iyiymiş ama olmuş bi kere
Sonuçta o kadar insan sizin için ziyarete gelmiş
Nezaket göstermişler

Dayimlar öyle insanlaeki kizim bizler hep böyle büyüttük der akraba katili eder beni
Herkesle kavga ettim öpmeyin diye. Ne oldu biliyor musunuz öküzler ben yokken öpmüş bütün yüzü kabuk kabuk soyuldu sonra da konak çıktı. Herkes beni eleştirdi ama sonuçta benim bebeğim. Çok kızarsam istiyosan doğur bitane dedim. Herkesi kırdım. Hemen herkesi. İşe yaradı mı hayır. Ama ben elimden geleni yaptım. Sana benim gibi yap diyemem ama benim bebeğim hastane odasında havasız kalmaz. Herkesi kovarım. Alındılarsa gidebilirler.

Son düzenleme:
Oooofff ama bebegim istemiyor o sıkılıyo

Ah senin gibi yapsam annem işten geldi şimdi dedim opemezler diye hemen iyi bizde opmeyiz ben kiskanmadim felen diyo kafayı yicem

Canım sen çok hassassın ve haklısın..
İkisi birleşince insanlar dikkate almıyor..
Aman iyiki bi doğurdu yedik mi çocuğunu derler böylesine laf anlatılmaz..
Stresin sana ve bebeğine zarar.. direkt gözlerinin içine bakıp net söyle.. bi kere oksijensiz kaldı çok hassas dedi Dr. Bebeğim fena olursa sizden bilirim de.. çok ısrarcı gıcık tiplere.. annenı ayrı tut eşini de.. antibakteriyel sabunla yıkama koşulu koy dışarıdan gelene.. sen annesin saçma bile olsa senin kararın neyse ona uysunlar..

Sen doğuracağın gün çok sakindin nooldu sana böyle. Bence de kendi evine git sakinliğe ihtiyacın var. en iyi evinde rahat edersin. Şimdi anne evinde gelen giden eksik olmaz bizim toplumda böyle bi algı var ameliyat olana doğum yapana hemen gitmezsek ayıp olur gibi.. Halbuki insanların dinginliğe ihtiyacı oluyor gelip de birilerinin vah tüh deyip sorular sorup tavsiye verip bunaltmalarına değil.

haklisin hem de sonuna kadar. bide yeni dogmus bebegi ben kucaga almaya bile korkarim. bir tanidigim yeni dogmus bebegini kucagina verdi bana ugur getirsin diye 5 dk sonra yatir istersen yerine diye geri verdim cunku yanlislikla zarar veririm diye binlikdagina falan yani. bunlarda resmen mincikliyo ne cesaret annende hic korkmuyo cocuga bir sey olur diye olur diye bide bebek okjisensiz kalmis ne kadar zararli

İkinciye akıllanirsin canım ama sakın ol çok ağır laflar etme insanlara sonra her şey unutulur onlar kalır. Malesef biz böyle bir milletiz aşamayiz bunu

Tek bildiği koku anne iken doğum bitse de o hala dünyaya gelme korkusu içinde.. tek istediği güven ve bu anne kokusunda teninde.. yeni doğmuş bebek kucak kucak gezerken bence eziyet yaşıyordur.. bin tane koku birbirine karışmış.. hadi anneyi takan yok bari bebeği düşünün Yazmalı odanın duvarına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…