lohusayim ben taaaam mi!!!

Özel hastanede alıyorlar bu 1 ikincisi benim en güvendiğim hemsirelerdi yatağında yatarken ben sezeryan olduğum için cisimi fark etmeden posete yaptirtmislar bana yatağın kenarında duruyor da kiz gelip gidip kontrol ederken yatağına gidip burnunu felen mincikliyordu aglattığında ha nazar degmez diyodu lohusayim ama aptal degilim

Ben kimsenin kucagina vermedim. Zaten yurtdisinda dogum yaptim, orda oyle cumbur cemaat gelip dolusamiyolar hastane odasina, hemsireler kovaliyo herkesi. Eve cikinca da gelmek isteyenleri ilk haftalar kovaladim, sonra ablami bebegin basina diktim, kucaga almak isteyenleri uyardi kucaga vermiyoruz buyusun oyle dedik. Zaten yabanci olunca insanlar sinir oldu yadirgadi ama cok laf edemediler. Sakin sakin kimseye mincirttirma kucaga verme, canim daha cok minik simdi kucaga almiyoruz de.

Ben emziriyorum ilk 3 gun mama aldı sonra babam zorla emzir dedi gittik gogus pompasi aldık onu kullandıktan sonra sutum cesme gibi akip duruyo

Keşke senin gibi olsa herkeeeesss

Amiin gerçekten halimden anliyorsunuzzz

Yurt dışında yaşadım diye söylüyorum dayanağı olmadan atmiyorum yani biz dogurmayi çok büyük bir şey sanıyoruz yahuuu dünyadaki tüm canlılar ürüyor.
Yabancı annelerde yok bu ben lohusayim halleri
Ortadoğu ve az gelişmiş ülkelerde var doğumu , düğünü kadınlar çok abartiyor çünkü sadece o günlerde değer görüyorlar bu da bu yüzden kültür haline gelmiş . Ananelerimiz filan dur hazır ortam bulmuşken abartabildigim kadar abartayim demiş garibanlar çünkü ömürleri hizmetle geçmiş biz de o kültürün ekmegini yiyoruz Ayy lohusayim diye .
Hemşire çocuğu minciklamamistir her gün bebek görüyorlar hepsi de birbirinin aynısı. Sen anne olduğun için dünyanın en güzel bebeği saniyosun ama bizler için sıradan bebek işte ve hemşireler içinde . Sana öyle gelmiştir . Bulunduğun yerde eğer tek sen dogurmadiysan çok ilginç gelmemiştir bebeğin onlara

HAHAHA benim kiz kardesimde oyle

Hersey tamam da... haklisinda. Insanlara neden pis bedenleriyle diyorsun?
Insari pislik gibi gormende bit acayip.

Evet dolus tokus gelmeleri anlayissizlik. Belliki memnun etmek icin gekmisler. Kotu niyetle bebek ziyaretine gidilmez ama tek tek gelselermis bebegi ellemeselermis iyimis. Yazik oksijensiz kalmis bebek.
Hadi geldiniz el kadar bebegi neden minciklarsiniz.

Ama senin tavrinda pek hosuma gitmedi nekadar logusa olursan ol.

Daha nazik sekidle uyarabilirdin.
Anne dikat edermisin gelen giden ellemesin bebek bu vs. Gibi...

Pis bedenler??
Ve konuşma tarzı....

Çok duygusal değil çok şımarıksın benim görüşüm...

Gelen insanlara acıdım şu an inanki, bebek görücez diye seni sayıp insanlar geçmiş olsuna geliyor sen insanlara bağırarak azarlayarak karşılık veriyorsun yazık...

Nazik bi şekilde "doktor daha çok ufak olduğu için kucaktan kucağa alınmasını uygun görmüyor lütfen kucağınıza almayın" desen onlarda eşek değil anlar elbet...

Türkiye'den yurtdışına gidipte Türkleri aşağılamaya çalışanlarda bi ilginç doğrusu...

Durdum biraz eski konularına göz attım. Annen sana gerçekten değer verip yardım ediyorsa kırma üzme. Çünkü sende daha çocuksun o çocugu büyütmende en çok o destek olacak. Madem bu kadar yük aldın o çocugu yaptın biraz olgunlaş sende. Lohusayım ben taaam mı ne ya? Bizlerde lohusa olduk. Bence çocukluğuna verip kaale almıyorlar seni. Senin sorunun yaşının kaldıramayacagı şeyler yaşıyor olman. Lütfen yardım al kendini geliştir eğit. Oğlum mızır mızır elimi çekiştirirken bunları yazmamın tek sebebi de o minicik yavru...

pis bedenler mi? Ne alaka insanlar yıkanmıyor mu ki bence sacmalıyorsunuz.
Ayrıca sakınan goze cop batarmıs.
İnsanlar sizi sayıp bebegınızı ve sızı gormeye gelmis ne var bunda? Daha cok kucuk lutfen kucagınıza alıp öpmeyin dersin olup biter.Dunya da dogum yapan tek kadın siz degilsiniz ilk lohusa da siz degilsiniz.Biraz sakin ve anlayıslı olun.

Kedi bile hatta bütün hayvanlar,yeni dogan yavrusunu koruyup kolluyor,yanina kimseyi yaklastirmiyor. bunu biz insanlar yapınca niye görmemiş gibi oluyoruz,tuhaf dogrusu
Insanlar da ne diye 40 çıkmamış bebegi gormeye gelirler hic anlam veremem gelmeyin rahat bırakın istenmiyorsunuz ışte...
Cok mu gelmek istediniz anneye bir geçmiş olsun diyin bebegi gormesenizde olur.bir öğrenemedik bu mevzuyu..
Aksam Aksam sinirlerim zipladi.
Hayirli olsun bebegin canim.

Aynen yok bizde boyle lohusa yatagi, lohusa serbeti gibi sacma sapan seyler cumbur cemaat dolusmalar. Ben her geleni kabul etmedim ilk haftalar eve sokmadim. Dogurduktan sonra biseyin yoksa yolluyolar zaten hastaneden herkes isine gucune bakiyor. Ben de yaptirmadim hicbirini, gavur gelin ne anlar deyip ayipladilar anca. Zaten doguma ebeler bakiyor burda hastane hastane gezip doktorlari ayaga kaldiriyolar ben boyle bisey gormedim yurtdisinda.

Evladım,yaşın 16.
Sen daha bebesin lohusalık sendromunu nerden biliyosun?
Hayır bide atara atar gidere gider,büyü biraz. Hayır daha büyümeden bebek yapıp o bebeye eziyet ediyorsun.
Cidden ne kadar çok aşık olmuş olabilirsin ki ailenin de mi aklı yoktu da 15 yaşında evlendirdi seni.
Ben 15ken lisede fır fır dönüyordum,16 iken üniversiteye hazırlanıyordum. Hayır 21 oldum üniversiteyi bitirdim yine de bu eğitim öncesi koca bebe merakına anlam veremedim.
Evet yavrum lohusasin sen,iyiki bir "doğum ettin"

Allah anneli babali büyütsün canim. Geçmiş olsun.
Ilk başta annene bağırman iyi olmamış. Çünkü oda torununu emin ol ki korur.
Ayrıca öyle seven akrabalar herkezde var bir beş dakika sevsinler sonra ben emzirecem diye al başka odaya sonrada uyudu diye yanlarina çıkartma. Ama insanlarıda kırma çünkü akraba olduğunuz için sürekli yüz yüze bakacaksıniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…