lohusayim ben taaaam mi!!!

bebeğe doknmayın de uyar. bebek uyyosa uyandırmayın de. seni anlıyorm bnde öyleydim . ewe gidince 2 . dewre başlıyor. eşinle çocuğu banyo yaptırırken fln hepsinde bi yaygara koparcan çünkü sen lohusasın. bzde geçtk o evreden. geçmş olsn

ne tarz bir hastaneymis orasi? hemsireler mincikliyor, bebek havasiz kaliyor falan.
kucagindan indirme kimseyede verme ne diyim.
Lohusalık sendromu sebebiyle bebeği kucağında getiren hemşireleri mıncıklıyor olarak görüyor gelen 2 akrabayı da 50 kişi olarak sayıyor onca uzun yorum da dayı ve kızdan başka akraba yazmamasından belli
Ayrıca özel yada devlet hastanesi fark etmez o kadar ziyarerçiyi yeni doğan odasına almazlar.Minik anne epey depresyona girmiş belli ki

Bu zamanlarda oluyor bu tür hisler ama mama ver dediler diye birşey yok bende sezaryen oldum ilk gün cocuk doktoru geldi göğüsümu sıktı süt vardi ve emzireyi gösterdi hemşireler mama aldirmisti kesinlikle verme dedi... sen bol bol emzir ne zaman isterse biberona alisirsa daha kötü evine gitmssin dus al hergün ve emzir... allah bağışlasın

Konunuzu okuyunca bugün esimin kuzeninin bebisini bizde hastaneye görmeye gittik o geldi aklima. Ben giderken 3 yasinda oglumu götürmedim. Iceri girer ve cikarken dezenfekte kullandim. Bebisi asla ama asla uyurken kucagima almadim. Görümcemler tutturdu kayinvalidemle beraber uyandiralim diye; sacmalamayin bebegi uyandirmakta ne nefret ederim böyle seylerden; uyuya uyuya büyüyecek o daha tazecik birakin uyusun dedim. Ve en cok nefret ettigim bebegin uyurken kucaga alinip uyandirilmasidir. Ben bile sevmem hastaneye her gelen gidenin ziyaret edip 1 saat cafeye gider gibi oturup kalmalarini. Bizimkilerde kalacaklardi bende hasta ziyareti kisa olur gidelim dedimde kalktilar yoksa aksama kadar otururlardi

Bak canım benim...en sinir Olduğum ve hassas Olduğum konulardan biri.yeni doğmuş;aşıları bile olmamış;daha Dünya'ya adapte olmamış Bebeğe dokunulması;öpül'mesi.kim kırılırsa kırılsın.gelen kişi mutlaka ellerini yıkamalı..Hoş dışarıdan girer girmez eve;bizde hemen el yıkanır.sakın öpmelerine izin verme;ve kucaklarına aldırma.Bunun için kim kırılırsa kırılsın.Allah korusun...bir akrabamız ÖĞRETMEN.çevresi ilk kızını çok esirgedin.oğlunu rahat rahat seveceğiz demişler..Çoçuk menenjit oldu.Annenizin asıl bunları düşünmesi Lazım.Bir de lütfen hormonların değişeceği için;seni doğum depresyonuna itecek Herşeyden Koru kendini.Allah sana bağışlasın.

Benim bebegim yok ama yegenim var onu bile kucagina aldilar mi sinir oluyorum ya teyzelik psikolojisi sanirim enisteme bile opmesene ya daha taze dedigimi bilirim insani bunalima sokar bu bebek minciklayanlar

Dr. Opmeyin enfeksiyon kapmış dedi deyin bende ayniydim çocuğuma zarar verecekler edecekler die ödüm kopuyordu şimdi de aynı on aylık oldu ağzından opulunce sinirlerim patliyor

Ay amma abartmissın ya insanlar seni sevdiği için yanında oluyor ziyarete geliyor insanlara kopekmisler gibi davranırsan allahın zoruna gider ondanda koruyamazsin ya bebegini bence biraz sakin ol tek doğuran sen değilsin tek bebekte senin değil

Ilk çocuğum da ben böyleydim. Ikinci doğumu 1 ay önce yaptım. Daha sakinim, kucağına almak isteyen olursa kundaklıyıp verdim,5 dk sonra aldım. Ama kesinlikle öptürmedim. Öpmüyoruz diye uyardım. Herkesle başa çıktım cadı bacım hariççç. O biz gidicez diye başından öptü gıcık. .

Kız ben seni yeriiiim

Bebegini huzursuz ettikleri icin kizmissin haklisinda annenin sucu ne anlamadm :) birde sezeryan dogumla emzirmemenin baglantisi ne ?

Evet sakindim naptilar bana boylee Evet ama tek basima korkuturlar diye gitmiyorum

Aynen oylr annem hic cekinmez bana olur bir sakinilan göze cop batar diyo boylede bana batiyor

Aynen öyle yazacam bebegin anlina dokunmayın bana diye

Aynen esim tutuyo yıkarken napiyon oğlum canini acitiyon diyorum kavga tartışıyoruz ondan sonra bağırıyor lohusayim ben diye ağlıyorum hemen sakinlestiriyorlar beni

Gurbette olmamın faydalarından biri de bu çok şükür .. Haklısın canım lohusalıkla alakası yok. Biz öpmeye kıyamazken, başkalarının hoyratça sevmesi olacak şey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…