- 15 Nisan 2017
- 3.469
- 9.047
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
Kizlar icimi dokmeye ve birazda rahatlatilmaya ihtiyacim var. Esim emniyet mensubu ve iki hafta once kendisine lojman cikti. Kendi memleketinde gorev yapiyor. Iki sene oldu buraya geleli ve gecen seneden beri lojmana gidelim diye basimin etini yedi. Ben gitmem diye direttikce huzursuzluk cikti aramiz bozuldu cok kotu seyler yasadik. Pes ettim artik. 9 aylik bebegim var guc bela toparladik herseyi gonderdik lojmana ama icime hic sinmiyor. Gidecegimiz lojmanlar cok eski 30 yillik ve esimin pintiligi yuzunden adam akilli bir tadilat yapmadik. Bizden oncekiler ucuzdan bir musamba sermisler ve yagli boya ile boyamislar duvarlari. Kac sene oncesine ait boya bilmiyorum ama evin ici hala yagli boya kokuyor. Musambasida dedigim gibi kalitesiz ve ucuz bir musamba. Itiraf etmem gerekirse birazda saglik takintilarim var ozellikle bebegimle ilgi cok endiseleniyorum. Orda ne kadar saglikli bir ortamda yasayacak bilmiyorum. Icim icimi kemiriyor
Kalitesiz musambalar ozellikle kucuk bebekler icin cok zararli ham maddesi pvc oldugu icin bebegimde tam emekleme doneminde. Birde kapi ve dolaplara kullanilan boya cok eski bir boya eskiden kursun iceren boyalar cok yayginmis. Bilenler bilir kursun cok agir bir metal ve ozellikle uc yas alti cocuklarin uzerinde cok zararli etkileri var. Zeka gelisimini birebir etkileyen birsey. Yani lojmanin estetigini gectim bebegim icin cok endiseleniyorum. Lojmana yerlesmeden once soz vermisti bana tadilat yapip oyle gireriz diye ama ic gerceklesince yan cizdi. Kirilmis mutfak dolaplari ve yerinden tamamen cikmis tezgahi bile yaptirana kadar annemden emdigim sut burnumdan geldi. Bebegim icin cok uzuluyorum ne olur icimi rahatlatacak birseyler soyleyin ozellikle lojmanda yasayan bayanlar sizin tecrubeleriniz neler paylasirsaniz sevinirim.