- Konu Sahibi LolaBunnyy
-
Merhaba canım bende 65 i gördüm 2 gün önce ve rejime başladım.
Düğünden sonra baya kilo aldım ne yazık ki.
Ben diyet yapıyorum diye farklı şeyler yemiyorum hepsinden az az yiyorum. Mesela iş yerinde öğlen yemekhanede tatlı mı çıktı. 1 çatal alıyorum eğer çok canım çektiyse aklımda kalmasın diye. Daha önce bu şekilde güzel kilo vermiştim. Yine aynısını yapacağım bu sefer tavsiye ederim :).
bende tarti almistim diyet yapip tartilcam diye ama inanki hic orali olmadim birgun ciktimki 70 olmusum...direk aclik grevine basladimuc aydirki...ve simdi 60 kiloyum sabah tartildim ha hicbiseden geri kalmadm gunlerden bile yedim ama az az yedim bikasik bi catal...halada devam ediyorum...uc kilom kaldi vermek istedigim....
Canım tam olarak kaç ayda kaç kilo verdin ve nasıl bi diyet uyguladın öğrenebilirmiyim?
Benimde tam 10 kilom var şuan, başlangıçta hızlı kilo vermeliyim ki verdiğimi görüp heveslenmeliyim.
aciktimmi yogrut ayran yedim ictim... salata yesillik yedim... aslnda saglikli beslenmeye yni basladm galibabide bn kisiri cok seviyorum ya oyuzden yapiyorum ama yag koymuyom yada cok cok az damlatiyorum yani canim ne isterse yedim bn pasta borek kestim sadece... sende sana nelerin kilo aldrdigini bilirsin... onlari kesmekle basla bide cok kilo vercem on kilo vercem diyip gozunu korkutma sakin bak bn ne yaptim yetmis dim ya dedim ki 68 olcam tmm.oldumda 66 olcam dedim hep kndime iki kilo belrledim o iki kiloyu vermeye ugrastim simdi son uc kilo ama uc kilo vercem bile demiyom 2 verim yeter ama 2 den snra yine devam bence sende oyle yaap
merhaba arkadaşlar bende geçen hafta büyük bir şevkle diyetisyene gittim ve diyete başladım 72.5 kg boy 158 bana ağır bir diyet listesi verdi ilk hafta 2.5-3 kg verdirmek isteğini söyledi.bugün kontrolüm vardı tam 70 .5kg geldim ama 2.5 kg kaslarımdan kaybetmişim ve 500 gr da yağ almışım ayrıca minarel, kalsiyium ,su,protein miktalarım , kemik ağırlıım da azalmış !!. yağ oranım %37 den % 40 a çıkmış .çok sinirlendim bütün hafta aç ve halsiz gezdim sonuçlar da bu oldu .. tüm şevkim kırıldı .diyetisyenim de hala diyor ki bak 2 kg vermişsin .ben de artık gitmemeye karar verdim param da boşa gitti .sporu artırıp kendimce abur cuburu fastfood u kesip sağlıklı bir şekilde vermek istiyorum.size de tavsiyem ağır diyet listelerinden kaçın önemli olan kg vermek değil yağlardan vermektir.
Diyet listenizden memnun kalmamış olabilirsiniz ama kesinlikle kendinizi salmayın derim. kilomuz aynı sayılır ama siz benden 5-6 cm daha kısasınız, sakın pes etmeyin.
Evlimisiniz bilmiyorum ama ben vücudumdan utanıyorum artık. En çokta bu yüzden zayıflamak istiyorum.
vala bn hic bise cikarmadim az yedim aksamlari... salata ye bunyeni alistr oyle oyle pat diye kesme...ha eger hamissen dr a sor bnce.bnm zaten dogumdan kalma bunlar bn cok aldim ya snrada vermek istemedim zor geldi bn hic veremem dedim kactim gercekten
slm diyetinizde başarılar dilerim bende pazartesiden itibaren başladım
sabahları 1 dilim kepek ekmeği ve kahvaltılık yiyorum
öğlen ve akşam koca bir bardak ayran yapıyorum ve yemeklerden ekmeksiz yiyorum
ayran şişkinlik veriyor
akşamlarıda dans etmeye başlayacağım bakalım
bekarım canım 27 yaşındayım son bir yılda hızla kilo aldım daha önce 60 kgdum yine zayıf değildim ama o halim bana göre idealdi..
Günaydın hanımlar; Diyetimin 1. günü yani dünbende gidip gelip birseyler yesem boyle atistrmalik cikolata tatli cips vs... boyle seyleri cok seviyorum.aksam markete gitmistik bnde diyet biskuvilernden aldim... canim istedikce onllardan atarim agzima... abaartmamak kaydiyla;-)
bende salidan beri 60dim bugun bir 60 bir 61 geliyom cok su ictim bugun yesilcayda cabasi ondanmi acaba regli olcam sistim sanki varya ...ama pes etmeyecem tabi uc kiloya ugrasiyorum bugun taa bes sene onceki pantolonumun icine girdim biraz daha verince daha rahat olacak onlar ama pntolonm biri olmadi..onlarin ikisini aldim ama biraz giydim hamile kaldim snrada hic olmadi tabi...bnde saklamistim iyikide saklamisimsimdi azimettim girecem onlarin icine senin nasil gidiyo.yesil cay ic bide canim bn faydasini gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?