Lola'nın ölümüne diyeti...

LolaBunnyy

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
933
110
23
35
Diğer
Herşey dün akşam başladı...

Aslında farkındaydım aldığım kiloların, niyetindeydim sağlıklı beslenmenin ama tam anlamıyla bi icraata henüz geçememiştim.

Ta ki dün akşam tartıya çıkana kadar :18:

Eşimin yoğun ısrarıyla baskülün üzerine çıkarken ben, hiç görmediğim rakamlara doğru yükseldiğinde rakamlar gayri ihtiyari attım kendimi tartının üzerinden. Bi anlık refleksle.

Ama yüzleşmeliydim, tekrar çıktım :18:

1,65 boyuma rağmen tartıda 7'li o rakamları gördüm!

Tok karına 73 aç karınla 71,8 !

Evet regl olmak üzereyim ama asla bu bi bahane olamaz! Ben hayatımda bu rakamı görmedim ve görmemeliyimde.

O diyet listesi bu diyet listesi fasa fiso.

Yemiyorum arkadaş! Yemiyorum.

Ölmeyecek kadar yiyeceğim sadece. Nefsime hakim olmak zorundayım!

Burasıda benim diyet günlüğüm hergün ne yediğimi ve kilomu paylaşacağım, bi nevi kendimi kontrol etmek amaçlı.

1 aydır bebek denemelerindeyiz, eğer hamileysem tabiki yalan olucak diyet falan ama emin olana kadar yememeye devam !

Hızlı kilo vermek için verebileceğiniz bir öneri varsa, can kulağıyla dinliyorum.

Merhaba canım bende 65 i gördüm 2 gün önce ve rejime başladım.

Düğünden sonra baya kilo aldım ne yazık ki .

Ben diyet yapıyorum diye farklı şeyler yemiyorum hepsinden az az yiyorum. Mesela iş yerinde öğlen yemekhanede tatlı mı çıktı. 1 çatal alıyorum eğer çok canım çektiyse aklımda kalmasın diye. Daha önce bu şekilde güzel kilo vermiştim. Yine aynısını yapacağım bu sefer tavsiye ederim :).

Bende öyle yapmaya niyetliydim aslında ama tartıda o rakamı görünce diz çöküp ağlayacaktım nerdeyse.
O yüzden biraz hızlı kilo vermem şart.

bende tarti almistim diyet yapip tartilcam diye ama inanki hic orali olmadim birgun ciktimki 70 olmusum...direk aclik grevine basladimuc aydirki...ve simdi 60 kiloyum sabah tartildim ha hicbiseden geri kalmadm gunlerden bile yedim ama az az yedim bikasik bi catal...halada devam ediyorum...uc kilom kaldi vermek istedigim....

Canım tam olarak kaç ayda kaç kilo verdin ve nasıl bi diyet uyguladın öğrenebilirmiyim?

Benimde tam 10 kilom var şuan, başlangıçta hızlı kilo vermeliyim ki verdiğimi görüp heveslenmeliyim.

27.02.2014 perşembe günkü mönüm

Sabah :1 kase çorba

Öğlen : 1 kase çorba / 2-3 kaşık bulgur pilavı/ 4 küçük köfte (İrademe sahip çıktım mönüdeki kemalpaşa tatlısını yemedim)

Akşam : ?

merhaba arkadaşlar bende geçen hafta büyük bir şevkle diyetisyene gittim ve diyete başladım 72.5 kg boy 158 bana ağır bir diyet listesi verdi ilk hafta 2.5-3 kg verdirmek isteğini söyledi.bugün kontrolüm vardı tam 70 .5kg geldim ama 2.5 kg kaslarımdan kaybetmişim ve 500 gr da yağ almışım ayrıca minarel, kalsiyium ,su,protein miktalarım , kemik ağırlıım da azalmış !!. yağ oranım %37 den % 40 a çıkmış .çok sinirlendim bütün hafta aç ve halsiz gezdim sonuçlar da bu oldu .. tüm şevkim kırıldı .diyetisyenim de hala diyor ki bak 2 kg vermişsin .ben de artık gitmemeye karar verdim param da boşa gitti .sporu artırıp kendimce abur cuburu fastfood u kesip sağlıklı bir şekilde vermek istiyorum.size de tavsiyem ağır diyet listelerinden kaçın önemli olan kg vermek değil yağlardan vermektir.

Canım tam olarak kaç ayda kaç kilo verdin ve nasıl bi diyet uyguladın öğrenebilirmiyim?

Benimde tam 10 kilom var şuan, başlangıçta hızlı kilo vermeliyim ki verdiğimi görüp heveslenmeliyim.

canim bn abur cubur pasta borek seven biriyim aksamlarida kuruyemis ve kurabiye hele kahvaltida ohhh bi gor dur demem lazimdi.aralikdan bugune kadar verdim...cok sabrettim kim ne yerse yesin onumde yemedim israrlara ragmen ha nasl oldu anlamad bzen bir kilo fazla bile geldim oldu ama inatlastim beyaz ekmegi kestim tamamen hic yemiyorum
tatli cikolata cips kola vs.. asla
makarna pilav manti vss
hamur isi asla
yemedim... suaralar bi iki kasik...
kndime odul gunleri belirledim ayda bir gunumuz var ogunlrr herseyden bir tanr tatli yas pasta yarim yada dha az seklimde sartlandrdim kndimi
sabahlari haslanmis yumurta zeytn domates slatalik
arada yesilcay
oglen yogurt veya corba
ikindi yesil cay galeta kepek bi tne mink zten
aksam sebze yemegi yada haslama biara boyle gittim snra snra ekledim biseyler... bnm coxugum var onunla gidemem disari yuruyuse spra o yizden bogazmdan kestim cok cnm isterse bir tnee mesela bgn kiza ciklota alinca minicik kopardim yedim snra dedim durr aksama da fasulye yiyecem mesela oglen corba yedim...hizlii verme ama ver kndini sartlandrma sende bosver bn baslarken ayda iki uc versem tamm demistim oylede oldu nisanda son bnm ama yinede ne bulduysam yemem yersem geri alirom bu bir gercek...

aciktimmi yogrut ayran yedim ictim... salata yesillik yedim... aslnda saglikli beslenmeye yni basladm galiba bide bn kisiri cok seviyorum ya oyuzden yapiyorum ama yag koymuyom yada cok cok az damlatiyorum yani canim ne isterse yedim bn pasta borek kestim sadece... sende sana nelerin kilo aldrdigini bilirsin... onlari kesmekle basla bide cok kilo vercem on kilo vercem diyip gozunu korkutma sakin bak bn ne yaptim yetmis dim ya dedim ki 68 olcam tmm.oldumda 66 olcam dedim hep kndime iki kilo belrledim o iki kiloyu vermeye ugrastim simdi son uc kilo ama uc kilo vercem bile demiyom 2 verim yeter ama 2 den snra yine devam bence sende oyle yaap

Benimde ilk gedefim 65. Buna 1 ayda düşebilirim sanıyorum. Sonraki aşamada 60.

Ama hamile kaldıysam eğer napıcam bilmiyorum. Bebeğin ihtiyacı olan şeylerden beslenip yine yediklerime dikkat ederek bacaklarımdan simitlerimden kilo verebilirim sanıyorum.

Ben akşam öğününü kaldırmayı düşünüyorum bu arada. 1-2 günden sonra bünyen alışır diyorlar.

Diyet listenizden memnun kalmamış olabilirsiniz ama kesinlikle kendinizi salmayın derim. kilomuz aynı sayılır ama siz benden 5-6 cm daha kısasınız, sakın pes etmeyin.

Evlimisiniz bilmiyorum ama ben vücudumdan utanıyorum artık. En çokta bu yüzden zayıflamak istiyorum.

vala bn hic bise cikarmadim az yedim aksamlari... salata ye bunyeni alistr oyle oyle pat diye kesme...ha eger hamissen dr a sor bnce.bnm zaten dogumdan kalma bunlar bn cok aldim ya snrada vermek istemedim zor geldi bn hic veremem dedim kactim gercekten

slm diyetinizde başarılar dilerim bende pazartesiden itibaren başladım
sabahları 1 dilim kepek ekmeği ve kahvaltılık yiyorum
öğlen ve akşam koca bir bardak ayran yapıyorum ve yemeklerden ekmeksiz yiyorum
ayran şişkinlik veriyor
akşamlarıda dans etmeye başlayacağım bakalım

bekarım canım 27 yaşındayım son bir yılda hızla kilo aldım daha önce 60 kgdum yine zayıf değildim ama o halim bana göre idealdi..

bende gidip gelip birseyler yesem boyle atistrmalik cikolata tatli cips vs... boyle seyleri cok seviyorum.aksam markete gitmistik bnde diyet biskuvilernden aldim... canim istedikce onllardan atarim agzima... abaartmamak kaydiyla;-)

bekarım canım 27 yaşındayım son bir yılda hızla kilo aldım daha önce 60 kgdum yine zayıf değildim ama o halim bana göre idealdi..

bende gidip gelip birseyler yesem boyle atistrmalik cikolata tatli cips vs... boyle seyleri cok seviyorum.aksam markete gitmistik bnde diyet biskuvilernden aldim... canim istedikce onllardan atarim agzima... abaartmamak kaydiyla;-)
Günaydın hanımlar; Diyetimin 1. günü yani dün
Sabah 1 kase çorba ekmeksiz
Öğlen 1 kase çorba / 2-3 kaşık bulgur pilavı / 4 minik köfte
Akşam 1 bardak taze kaynatılmış süt içtim yemek yemedim.

Ara öğün kullanmadım ilerleyen günlerde belki dahil edebilirim.

Bu sabah güne başlangıcım 71.3.

Yavaş yavaş şişkinlikler gidiyor sanırım.
Bugün yediklerimide yarın yazıcam.

Son düzenleme:
bende salidan beri 60dim bugun bir 60 bir 61 geliyom cok su ictim bugun yesilcayda cabasi ondanmi acaba regli olcam sistim sanki varya ...ama pes etmeyecem tabi uc kiloya ugrasiyorum bugun taa bes sene onceki pantolonumun icine girdim biraz daha verince daha rahat olacak onlar ama pntolonm biri olmadi..onlarin ikisini aldim ama biraz giydim hamile kaldim snrada hic olmadi tabi...bnde saklamistim iyikide saklamisim simdi azimettim girecem onlarin icine senin nasil gidiyo.yesil cay ic bide canim bn faydasini gordum

Diyetimin 3. sabahı kilom 70,6

Dünkü mönüm

Sabah 2 fincan süt
Öğlen 1 kase çorba - çok az mantı
Ara 15:00-16:00 arası 1 paket kepekli bisküvi
Akşam 1 küçük kase(3-4 kaşık) yoğurt - 3-4 hurma.

Canım ben bebek düşündüğüm için, yeşilçay vb çaylarda hamilelikte zararlı olduğundan dolayı her ihtimale karşı içmiyorum.

60 tım 61 geliyorum demişsin, aklını bulandırmamak için her sabah aç karınla tartıl, ona göre takip et kendini. Ben öyle yapıyorum.
Canım inanmicaksın ama benim 2 günde 1 kilo gitmiş gibi görünüyor
Tabiki bununla ikna olmuyorum çünkü şimdilik gidenlerin ödem olduğunu düşünüyorum.
Düşünsene Perşembe sabahı tartıldığımda 71,8 idim, bu sabah 70,6 geldim.
Bu bile acayip şevk veriyor insana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…