Lola'nın ölümüne diyeti...

Kesinlikle katılıyorum, bende hep bu şekilde telkin veriyorum kendime.

Canım sen bu şekilde 20 günde 3 kilo verdiysen benim bu yaptığım diyetle çok daha hızlı ve fazla kilo vermem gerek.
Benimde felsefem akşam yemeği yememek şuan. Çünkü eve gitmem 19:00 u buluyor, bende öğleden sonra bi ara öğün yiyorum burda kepekli bisküvi sonra eve gidince bişey yemiyorum. Süt içiyorum veya yoğurt yiyorum.

Ama öğlen yemeklerinde ne çıkarsa yiyorum ama az! Pilavsa 2 kaşık mesela. Ve ekmek yemiyorum.

Çok merak ediyorum 1 aynın sonunda kaç kilo vermiş olucam acaba :18:

Canım umarım istediğin gibi verirsin kilonu bence de senin kilo vermen başlangıçta benden hızlı olur. Ama madem işten geç çıkıyorsun en azından evde sabah küçük bi tost yapsan beyaz peynirden ve akşam 6 gibi yesen sağlığın açısından daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Hem vücut kıtlık psikolojisine girmez böylelikle. :)) tabi bu benim düşüncem. Umarım diyetinin karşılığını misli misli alırsın😃😊😊

lola bende dun gece başlama kararı aldım..
sadece 1 gun yemeden durabılırsem dıyetımı asla bozmam sonrasında..
oyuzden bugun yememem lazım..bende 6-7 kılo vermek ıstıyorum..
hatta belkıde 10 kılo vermek ıstıyorum..
ınsallah ogun bugundur de baslarım bende..

Soğur canım tost, yediğimdende bişey anlamam yani. Şimdilik sıkıntı yok, çok acıkınca akşam 1 kase yoğurt yiyorum.

İnşallah inşallahhh

Öncelikle ''inşallah diyetimi bozmayacağım'' diyerek başla

Kaç kilosun boyun kaç?

Bence ekmeği ve tatlıyı çıkartıp pilav ve makarnayı 2-3 kaşığa indirerek başlayabilirsin.

Öncelikle ''inşallah diyetimi bozmayacağım'' diyerek başla

Kaç kilosun boyun kaç?

Bence ekmeği ve tatlıyı çıkartıp pilav ve makarnayı 2-3 kaşığa indirerek başlayabilirsin.

evet aynen oyle yapacam..ama dıger yedıklerımıde mınımuma ındırmelıyım..
yoksa benım yedıkce yıyesım gelır..
herseyden azcık azcık..bıkacgun böyle sürerse zaten mıde kuculur..
bıde nefsine hakım olmaya baslarsın..

ben 1.63 boyunda;suan tartıldım 62.2 kılodayım..

suan adetlıyım ama yınede başladım dıyete..
bu arada bı yandan da emzırme donemım suruyor..1 yasında kızım var..

yaza ıncecık olmalıyım..kafaya taktım..genç kızlıgımdakı gıbı 52 olamasamda;bı 55 olaydım ıyıydı:)

ben 60 kılo ıle hamıle kaldım..
86 kılo ıle doğuma gırdım:)

hastaneden eve dondugumde 79 kılo ıdım..
kırkım çıkana kadar 63 kıloya ındım..
emzırsemde dıyet yaptım..cunku kendımı cok cırkın hıssedıyordum...
maşallah cocugunda kılosu dıyet yapmama rağmen gayet ıyı olunca,
bı sakınca görmedim emzırırken rejım yapmakta..

ozamankı dıyetım aynen suydu..

sabah rafadan yumurtanın beyazı;beyaz peynır..

öğlen yoğurtlu nesfıt

aksam 4kasık sebze yemegı..

bunun dışında hıcbıse sokmadım ağzıma..

sımdıde o dısıplıne gırmek ıstıyorum yıne..

lola gecmıs sayfaları okuyorumkı belkı bı bılgı vardır,hemde bana sevk gelır dıye..

bak senın suan yaptığın dıyet,benım o lohusalık donemımdekıne benziyor..

bende o donem 2 günde 1 kılo verıyordum..

aynen böyle devam edersen 1 ayda halledersın bence..

bıde kılo bı donem duraksıyor,o zaman sakın bozma,yıne devam et..

Ben zaten hamileyken yada emzirirken diyet yapılmaz iddasına katılmıyorum. Kaldıkı kadın doğumcular bil bunu öneriyor.

Önemli olan yediğimiz gıdaların besin değerleri değlmi.

Örneğin hamilelikte, yediğin hamurişinin tatlının çikolatanın pilavın bebeğe ne yayarı olabilir ki, zaten kiloyu yapan bunlar.

Bunun yerine sütünü içeceksin, yoğurdunu yiyeceksin, yine ekmeğini abartmdan etini sebzenide yiyeceksin sağlıklı beslenerek kilo vereceksin yani.

Benim kuzenim doktorunun önersiyle hamileliği boyunca diyet yaptı 4,5 kilo çocuk doğurdu.

Sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmeliyiz. Ben hamurişine aburcubura acayip düşkünüm ama kilo almayada çok elverişliyim. Buyüzden ömrüm boyunca bu gıdalara dikkatli yaklaşmalıyım.

Benimde hedefimde ilk etapta 60 kilo var inşallah. Yani 11 kilonun 1 kilosu gitti :)

Çok hırs yaptım, hazır bu ay hamile kalmamışken kalana kadar zayıflamam lazım :18:

Şuan yemeyerek vermeye çalışıyorum 60a düştükten sonra sağlıklı beslenerek vermeye çalışıcam artık.

Ben çok zor kilo veriyorum. Şuandada tartı sürekli harekette bazen 70 gösteriyor bazen 70,7...
Sanırım o sırada mdemdeki şeylerle alakalı.
Haftada 2 likoyu garantilemem gerek, ozaman ayda 8 kilo eder.
Bugün henüz 5. gün 1 haftanın sonunda net ne olacak merak ediyorum.

onemlı olan zaten proteın ve sebzeyı almak..
ben hamılelıgımde sağlıklı beslenmenın yanında doyama hıssımı kaybettım..
buyuzden ekmeğe saldırdım,doktorum cok kılo aldın az dıkkat etmeye calıs dıcem ama sen yedıkce bebekte kılo alıyor sanslısınkı dıyordu..

bende 4 kılo doğurdum bebegımı..

sonrasında zaten gerekenı yaptım..zaten sut ıctıgın sıvılardan oluşuyor..
ekstra seker yüklenmeye veya hamurısı yemeye gerek yok..

ben hamılelıgımde kılo almıcam dıye kendımı kassamda,aldım da aldım..
bıde hem kocam,hem annem kılo sevmeyen ınsanlar..sıkıyosa verme bakalım o aldığın kıloları:)

sadece sabahtan sabaha,tuvaletını yap oyle tartıl..
ıctıgın 1 bardak su bıle 100 gram fazla gösterir.
o anlık yukselıp alçalmalara takılma..

Benim kocam normalde pek lafını etmezdi ki ben hep kiloluydum zaten satandart 65 bende.
Ama 70e dayanınca artık oda az ye demeye başladı :)

sadece sabahtan sabaha,tuvaletını yap oyle tartıl..
ıctıgın 1 bardak su bıle 100 gram fazla gösterir.
o anlık yukselıp alçalmalara takılma..

Öyle yapıyorum her sabah wc ye gittikten hemen sonra pijamalarımı çıkarmadan tartılıyorum. Ona göre takip ediyorum ve not alıyorum :)
İnşallah bu sefer çok hırslıyım, vericem.

sen ozaman ideal olana in..insanlarada bakin zayiflamis dedirt birak cnku sagligindan olma...

Bu ay 70li rakamlari gorsem cok iyi olur aslinda gayet az yiyorumm kesinlike kacamak yok :) salata yogunluklu besleniyrm tatli yok kesinlikle :))

Bende oke dusunuyrm yiyerrk nasi kilo verilir ya bi anda kestim bende insan istedikten sonra cani bile çekmiyor abur cuburu vs :)

Bende 60lı rakamları görmek istiyorum. bİGÜN BUNU SÖYLEYECEĞİM HİÇ AKLIMA GELMEZDİ.

Bende 60lı rakamları görmek istiyorum. bİGÜN BUNU SÖYLEYECEĞİM HİÇ AKLIMA GELMEZDİ.

Ins olur cnm. Kendimi sartlandirdim ve yemıyorum mutluyum inaniyrm 70li rakamlari görüncem. Gobegim küçüldü cunku mide kuculdu :) sende kendini boyle motive et :) sen hedefine daha yakinsim hem ne kdr guzel biseu bu :)

Ins olur cnm. Kendimi sartlandirdim ve yemıyorum mutluyum inaniyrm 70li rakamlari görüncem. Gobegim küçüldü cunku mide kuculdu :) sende kendini boyle motive et :) sen hedefine daha yakinsim hem ne kdr guzel biseu bu :)

benim kuzenimin boyu 175 kilosu da bir hayli fazlaydı. lisedeyken arkadaşları dalga geçmiş yarmagül falan demişler dolmuşta..
ondan sonra hiç birşey yemedi , koşu yaptı. ağladı falan. her gece yatağa aç girdim diyordu. 1 yılda 100lü kilolardan 65e düştü.
ilk yıl biraz derisi pörsüdü gibi oldu ama sonra derisi kendini topladı.
bence isteyen herkes zayıflayabilir.
yakıştığını giyebilir.
kilolarımla barışığım diyip durmadan yiyen insanlara aklım ermiyor.

Masallah :) ya o bi bahane veremicem nasilsa diyip hopp ye babam ye neeeye kdr oda :) bu son kilo verme olayim olacak ins vericm hepsini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…