- Konu Sahibi LolaBunnyy
-
selam kızlarrr, lola azmine hayranımmm, ben senin kadar az yiyemiyorum ama 3 gündür baya dikkat ediyorum, canımın her istediginden yiyorum ama sadece tadımlık, ve bu sayede bir kaç gram gitti bile, bu hafta hedefim 1 kilo bakalım verebilecekmiyim :)
aaa dun hic girmemisim galiba ben hic yakistiramadim kendimebende tam gaz devam 60kiloyum son 5kiloya ugrasiyorum acaba veremem mi demeye basladim nedense...hani insanin ideal bir kilosu olurmusda ondan sonra verememzmis diyolrlar ya onun icin...benim komsum 77den asagi inemedi daha birakti fln...ama devam ediyorum son 5kilo kaldi vala...eski halime geri donmeliyim..onceden hizli vermek istemiyordum ama simdi nedense hemen vermek istiyorum..gecen hafta bugun dustum 60a simdi ise adetliym zten bitince blki vermeye devam edebilirim
selam kızlarrr, lola azmine hayranımmm, ben senin kadar az yiyemiyorum ama 3 gündür baya dikkat ediyorum, canımın her istediginden yiyorum ama sadece tadımlık, ve bu sayede bir kaç gram gitti bile, bu hafta hedefim 1 kilo bakalım verebilecekmiyim :)
Bu ay 70li rakamlari gorsem cok iyi olur aslinda gayet az yiyorumm kesinlike kacamak yok :) salata yogunluklu besleniyrm tatli yok kesinlikle :))
Bende oke dusunuyrm yiyerrk nasi kilo verilir ya bi anda kestim bende insan istedikten sonra cani bile çekmiyor abur cuburu vs :)
kizlar gunaydin naptiniz...nasil gidiyor..
sadece sabahtan sabaha,tuvaletını yap oyle tartıl..
ıctıgın 1 bardak su bıle 100 gram fazla gösterir.
o anlık yukselıp alçalmalara takılma..
Millan nasıl gidiyor diyet?
lola hala toplam verdıgın 1.8 mı?
bıkac gram farkımız var..ben gun ıcınde nerdeyse hıcbıse yemıyorum artık..
cok bayılcak gıbı olursam yoğurt ve domates yıyorum..
aksama saklıyorum kendımı..
aksamda salata ve yoğurtla kocama eslık edıyorum..
aslında aksam yemeyip,gunduz yemek ısterım ama evlı olunca mumkunatı yok bunun..
ılla masada eslık etmen bekleniyor..
buyuzden artık gunduz pek acıkmıyorum..
Bende sana aynı şeyi söylicektim. Sen kaç günde verdin bu kiloyu ya ben 10 gündür uğraşıyorum.
Zor kilo verdiğimi biliyordum, ama bukadarıda şevkimi kırıyor.
Normal hlime göre gerçekten çok fark var yediklerim arasında ama gram gram veriyorum resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?