- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
- Konu Sahibi usuyenprenses
Rabbim şifa versin inşallah. Kötü düşünmeyin. Allah büyüktür.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeşim geçmiş olsun . Kaptığı bir enfeksiyon , kullandığı bir antibiyotik yada penisin de, herhangi bir aşı da bu şekilde yapabiliyor, o kotusu olmayabiliyor , Rabbim dert verip derman aratmasin inşaallah . Notrofiller düşük çıktıysa o yüzden bakıyorlardır. Onları yükseltmek için kaya tuzu yiyebilir, hac hurmasi yiyebilir.Çok doğru ama insan üzülmücem dese de üzülüyor
Ben elestirmedim konu sahibi ve diger arkadaslar anladi. Siz anlamasanizda olur.Evet o noktada haklı olduğunu kabul ediyorum.Ama konu şu an bambaşka.Lösemiden söz ediyor kadın.Doktorla ilgili elestirisini görmezden gelecek kadar önemli bir konu.
Inşallah yoktur dualarinizi beklerim.Çok geçmiş olsun inşallah kötü bir şey yoktur.
Ozele gitmiştim devletten sonra orda baktılar. Perşembe onkoloji hastanesins gidicez orda isler nasıl yürür bilmiyorum. Inşallah bişey çıkmaz ona bişey olucak diye çok korkuyorum annelik çok başka biseymis evlat cok baskaymisrabbim yardımcınız olsun ya çok zor hemen baktılrar mı preferik yaymaya bizi hala hastanede bekletiyorlar yatışta
Inşallah yoktur ona bişey olmasın o kaldıramaz bebek o daha ne olacaksa bana olsun. Iğne yaparken bile dayanamiyorumAllah şifa versin bebeğinize. İnşaallah hiç bir şeyi yoktur. Kötü düşünmeyin bir tanıdığımızın bebeğinde de şüphelenip tahlil istenmişti detaylı araştırmadan sonra hiç bir şey çıkmadı.
Amin inşallahAllah ikizinizede korkutunuzu yaşatmasın rabbim kimseyi canıyla,yakını ve evladıyla sınamasın![]()
Bebeğim için okurmusunuz perşembe ankaraya sevk ettiler bizide onkoloji hastanaesine. Kendim okuyamiyorum adetliyim. Yasin dagittim ama ne kadar çok o kadar iyi. Müslümanın müslüman kardeşine duası geçermiş. 6 aylik daha çok küçükKardeşim geçmiş olsun . Kaptığı bir enfeksiyon , kullandığı bir antibiyotik yada penisin de, herhangi bir aşı da bu şekilde yapabiliyor, o kotusu olmayabiliyor , Rabbim dert verip derman aratmasin inşaallah . Notrofiller düşük çıktıysa o yüzden bakıyorlardır. Onları yükseltmek için kaya tuzu yiyebilir, hac hurmasi yiyebilir.
Suya 6 şifa ayeti okuyup icirebilirsiniz
Suya ve kendisine 7 lokman suresi, 7hucurat süresi okuyabilirsiniz. Hergun kendisi yada siz onun için 137 Ya mümin okuyabilirsiniz.
Rabbim daimi şifa versin insaallah
Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın .Bebeğim için okurmusunuz perşembe ankaraya sevk ettiler bizide onkoloji hastanaesine. Kendim okuyamiyorum adetliyim. Yasin dagittim ama ne kadar çok o kadar iyi. Müslümanın müslüman kardeşine duası geçermiş. 6 aylik daha çok küçük
Inşallah bişey çıkmaz konudaki arkadaşımın kardesinde de benim kizimda daHasta Yavrucuklara acil şifalar diliyorum.
Konu sahibi panik yapmayın..
Doktorunuzdan mutlaka ITP elemesi isteyin.
Bu da lösemi ile aynı semptomları gösteren ama adı çok bilinmeyen bir enfeksiyon çeşidi.
Nette ararsanız görebilirsiniz. Özellikle çocuk ve gençlerde. Çocuğu rahatsız olan arkadaşım sizde isteyin hekiminizden bu elemeyi.
Hekim tercihiniz üniversite hastaneleri olsun öncelikle. Özeller bu konuda hastanın sağlığından ziyade parasını önemsiyor.
Son 3 aydır böyle bir süreç yaşadık. O yüzden detaylar hafızamda çok taze..
Ve mutlaka 2. 3. Hekim görüşü almadan tedaviye başlamayın. Ama zaman kaybetmeden. Büyük bir ihtimalle temiz çıkacaktır. Çıkmasa bile sorun etmeyin. Bu hastalık artık grip nezle gibi yaygın ve sıradan oldu günümüzde. Mühim olan erken teşhis ki diğer türlere göre çabuk semptom veriyor lösemi..
Akut ve kronik olarak 2 türü var. Hangisi olduğundan emin olun.
Bizim durumumuz M1 sonu M2 başıydı. Çok erken teşhis edildi. Düzenli kan bağışı yaptığımız için son değerleri bildiğimizden hemen farkına vardık. Bu evrede indüksiyon tedavisi yatarak 25 gün hemen sonrasında kosültasyon yani pekiştirme tedavisi 21 gün yapılır. Çok nokta atışlı ilaçlar geliştirildi. Korkacak birşey değil.
Hastane de yatılan süreçte hijyen en üst seviyede olmalı. Ziyaret kısıtlı olmalı. Dışarıdan yiyecek girmemeli. Bol yoğurt evde yapılan.. düşme çarpma türü kazalara dikkat edin iç kanamalar tehlikeli olabilir. odası sık havalanacak çarşaflar sık değişecek vs gibi.
Doktorumuz da süreci çok güzel yönetti ve kısa sürede sağlığımıza kavuştuk. Haftalık kontroller devam edecek bir süre daha ama şimdi çok şükür iyiyiz..
Şunu söylemem lazım ki, moral motivasyon ve iştah en büyük ilaç...
gönlünüzü ferah tutun. Güzel haberlerinizi bekliyorum...
İnşallah canım arkadaşım.. sıkıntılı bir süreç ama geçiyor. Senin çok güçlü olman lazım..Inşallah bişey çıkmaz konudaki arkadaşımın kardesinde de benim kizimda da
Çok geçmiş olsun ben okuyabildigimi okurum inşaallah,bebeğinizin adı nedir. Esmaul husnalari adetli iken de okuyabilirsiniz. Selati Tefriciye de okunur . Sureler ve şifa ayetleri suyuna ve üstüne okunmali. Tavsiye ettiğim yiyecekleri ihmal etmeyin Rabbimin izniyle. Stresi bile yetiyor insana. Mevlam bütün hastalara kalıcı şifa versinBebeğim için okurmusunuz perşembe ankaraya sevk ettiler bizide onkoloji hastanaesine. Kendim okuyamiyorum adetliyim. Yasin dagittim ama ne kadar çok o kadar iyi. Müslümanın müslüman kardeşine duası geçermiş. 6 aylik daha çok küçük
allah yard. olsun.kız kardeşimin kaç gündür ateşi hep yüksek
sürekli acildeyiz önemli bir şey yok diye iğne vurup yolladılar
yoğun ve izinsiz çalışmasına bağladık
dün de kendisi gitmiş acile haberim yoktu doktor gene pek önemsememiş
kardeşim kanına bakmalarını kendini iyi hissetmediğini söylemiş
zar zor kan almışlar
sonuçları göstermeye ikimiz gittik
doktor işin rengi değişti dedi
aynı anda birbirimize baktık çok değişik saniyelerdi
viral bir hastalıkta olabileceğini ama lösemi belirtileri olduğunu preferik yayma ile baktırmamızı söyledi
bugün gidecek annem babamla işten dolayı yanında olamıcam
dün ona yorgunluktandır kaç gündür yemek bile yemiyorsun ondandır dedim ama
içimi bir şey kemiriyor
içimde bir his var
sanırım o kötü ihtimal olacak ama bunu ona hiç yansıtmıyorum
nolur dua edin
şimdi ne olacak nasıl yol izlicez bilenler yardım etsin
ben lösevde gönüllü birisiyim faaliyetlerine de katıldım ama başımıza geleceğini düşünmemiştim
tam anlamıyla ne yapılır bilmiyorum
Allah razı olsun rabbim kimseyi hastanelere düşürmesinHasta Yavrucuklara acil şifalar diliyorum.
Konu sahibi panik yapmayın..
Doktorunuzdan mutlaka ITP elemesi isteyin.
Bu da lösemi ile aynı semptomları gösteren ama adı çok bilinmeyen bir enfeksiyon çeşidi.
Nette ararsanız görebilirsiniz. Özellikle çocuk ve gençlerde. Çocuğu rahatsız olan arkadaşım sizde isteyin hekiminizden bu elemeyi.
Hekim tercihiniz üniversite hastaneleri olsun öncelikle. Özeller bu konuda hastanın sağlığından ziyade parasını önemsiyor.
Son 3 aydır böyle bir süreç yaşadık. O yüzden detaylar hafızamda çok taze..
Ve mutlaka 2. 3. Hekim görüşü almadan tedaviye başlamayın. Ama zaman kaybetmeden. Büyük bir ihtimalle temiz çıkacaktır. Çıkmasa bile sorun etmeyin. Bu hastalık artık grip nezle gibi yaygın ve sıradan oldu günümüzde. Mühim olan erken teşhis ki diğer türlere göre çabuk semptom veriyor lösemi..
Akut ve kronik olarak 2 türü var. Hangisi olduğundan emin olun.
Bizim durumumuz M1 sonu M2 başıydı. Çok erken teşhis edildi. Düzenli kan bağışı yaptığımız için son değerleri bildiğimizden hemen farkına vardık. Bu evrede indüksiyon tedavisi yatarak 25 gün hemen sonrasında kosültasyon yani pekiştirme tedavisi 21 gün yapılır. Çok nokta atışlı ilaçlar geliştirildi. Korkacak birşey değil.
Hastane de yatılan süreçte hijyen en üst seviyede olmalı. Ziyaret kısıtlı olmalı. Dışarıdan yiyecek girmemeli. Bol yoğurt evde yapılan.. düşme çarpma türü kazalara dikkat edin iç kanamalar tehlikeli olabilir. odası sık havalanacak çarşaflar sık değişecek vs gibi.
Doktorumuz da süreci çok güzel yönetti ve kısa sürede sağlığımıza kavuştuk. Haftalık kontroller devam edecek bir süre daha ama şimdi çok şükür iyiyiz..
Şunu söylemem lazım ki, moral motivasyon ve iştah en büyük ilaç...
gönlünüzü ferah tutun. Güzel haberlerinizi bekliyorum...
Ebrar kızımın adıÇok geçmiş olsun ben okuyabildigimi okurum inşaallah,bebeğinizin adı nedir. Esmaul husnalari adetli iken de okuyabilirsiniz. Selati Tefriciye de okunur . Sureler ve şifa ayetleri suyuna ve üstüne okunmali. Tavsiye ettiğim yiyecekleri ihmal etmeyin Rabbimin izniyle. Stresi bile yetiyor insana. Mevlam bütün hastalara kalıcı şifa versin
Allah razı olsun rabbim kimseyi hastanelere düşürmesin
hiç iştağı yok hiçbir şey yemiyor
![]()
İkinizinde sonucu temiz çıkacak inşallah içime öyle doguyor. demedi demeyinEbrar kızımın adı