izledim bi mok anlamadım benneyaptımki
Ama ben Keyt'in Sovyıra yanaşmak için tapınaktan kaçtığını düşünmüyorum. Sovyıra destek olmak istedi.
Tek başına napar, kurtlar kuşlar ormanda yerler Sovyırı, yabancıya gitmesin ben yiyim diye düşünmüştür.
Cidden ben öyle düşünmedim. Artık ümitli değil Sovyırdan.
akannehir, yoook Cekle Keyt nişanlıyken kardeş kardeş uyumuşlardı. Ne işleri olur onların sevişmeyle mevişmeyle. Hatta Ajirayla adaya gelecekleri günde sevişmediler. Hatta Keyt Cek'e hiç yapışmadı. Aeronu anneannesine bıraktığı için perişandı ama teselliyi Cek'in kollarında aramadısempatiksalakcinni
Ama ben Keyt'in Sovyıra yanaşmak için tapınaktan kaçtığını düşünmüyorum. Sovyıra destek olmak istedi.
Tek başına napar, kurtlar kuşlar ormanda yerler Sovyırı, yabancıya gitmesin ben yiyim diye düşünmüştür.
Cidden ben öyle düşünmedim. Artık ümitli değil Sovyırdan.
akannehir, yoook Cekle Keyt nişanlıyken kardeş kardeş uyumuşlardı. Ne işleri olur onların sevişmeyle mevişmeyle. Hatta Ajirayla adaya gelecekleri günde sevişmediler. Hatta Keyt Cek'e hiç yapışmadı. Aeronu anneannesine bıraktığı için perişandı ama teselliyi Cek'in kollarında aramadısempatiksalakcinni
olurmu cınım ya, koştur koştur peişnden gitti, sawyer gelme peşimden dediği halde, sawyer julyette kaldığı evde julyete ait bişey buldu ona bakarken kate onu gözetliyodu işte o an umudu kesti döndü gidiyordu ki yakaladı sawyer onu, gölün başında kate zırıl zırıl ağladı falan, ee artık kafası basıyosa biraz vaçgeçmiştir herhalde ama yinede sanmıyorum ya, zaten adada bir avuç insan, mecburen adadakiler birbirlerine aşık olcaklar, kıtlık olunca seçenek darlığından yanikaydirigubbakcemile3
valla ömüre didim kate jacklen sevişmedi diye inanmadı bana seviştilerde seviştiler dedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Normaldir canım, normaldir.:teselli: Aksini beklemek anormal olurdu :hulya:sempatiksalakcinni
valla ömüre didim kate jacklen sevişmedi diye inanmadı bana seviştilerde seviştiler dedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yaa ben de kate ve jack seviştiler diye biliyorum. Aynı evde yaşamıyolar mıydı, orda bi duş sahnesi vardı, hatta sezonun ilk bölümüydü sanırım, kate jackin duşundan çıkıp çıplak falan dolaşıyodu evde, yatakta göstermediler ama ben direk öyle yormuştum yani :kedi:
bi sefişemediler :mymeka: oysaki onların şe etmesi lazımdı :kedi: boshayallersmile
LOST 6x04 "The Substitute" Sneak Peek #2
[dailymotion]video/xc6ql7_lost-6x04-the-substitute-sneak-peek_creation[/dailymotion]
bide jack yaşlanmış ya :gitme:
az buz değil bayağı yaşlanmış ya diğerlerine nazaran, kilo vermesininde etkisi olabilir tabii, hatta bence saçları bile boya
eee sıska sinsi kate, yedi bitirdi adamı, hoşşik:hulya:
:roflol: :roflol: adi kadın:mymeka:
Sadece Keyt olsa iyi, bide liderlik şeysi varya Cek'te. Yok ben sizi kurtarıcam bu adadan, yok siz benim sorumluluğumdasınız, her bi halta koşa koşa çöktü adamceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?