Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
6.bölüm diye diye içimizi kuruttular ama bi nane yok daha ortalıkta hele bu bölüm izlenmye değmezdi bile be o kadar merakla bekledim ulen ben bu lostun yapımcılarınııııııııııı varyaaaa lost adasına düşsünler hemi...

jack ile kate gibi olasıcalar ...

kara dumanla başbaşa kalıp numaralara basamıyasıcalar ne olacak ..

İzlemedim daha ama izlediğimde de bi po.... anlamayacağım kesin.
kim kimdi ne nerde kalmıştı valla tam şedemiyorum.

Deme ya

Neremle izliyosam artık:roflol:

olurmu cınım ya, koştur koştur peişnden gitti, sawyer gelme peşimden dediği halde, sawyer julyette kaldığı evde julyete ait bişey buldu ona bakarken kate onu gözetliyodu işte o an umudu kesti döndü gidiyordu ki yakaladı sawyer onu, gölün başında kate zırıl zırıl ağladı falan, ee artık kafası basıyosa biraz vaçgeçmiştir herhalde ama yinede sanmıyorum ya, zaten adada bir avuç insan, mecburen adadakiler birbirlerine aşık olcaklar, kıtlık olunca seçenek darlığından yanikaydirigubbakcemile3

valla ömüre didim kate jacklen sevişmedi diye inanmadı bana seviştilerde seviştiler dedi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Benim niye aklımda seviştiler diye kalmış yabilmiyorumkismile

valla ömüre didim kate jacklen sevişmedi diye inanmadı bana seviştilerde seviştiler dedi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bi sefişemediler :mymeka: oysaki onların şe etmesi lazımdı :kedi: boshayallersmile

ahahahah...
kimse beğenmemiş ama ben böle tın tın bölümleri seviyorum...
heh böle yavaş yavaş gidin işte ne o sanki kovalıyorlar...
bak nasılda anladım bu bölümde...

Yaa ben de kate ve jack seviştiler diye biliyorum. Aynı evde yaşamıyolar mıydı, orda bi duş sahnesi vardı, hatta sezonun ilk bölümüydü sanırım, kate jackin duşundan çıkıp çıplak falan dolaşıyodu evde, yatakta göstermediler ama ben direk öyle yormuştum yani :kedi:

Ya işte bende öyle hatırlıyorumbilmiyorumkismile

LOST 6x04 "The Substitute" Sneak Peek #2

[dailymotion]video/xc6ql7_lost-6x04-the-substitute-sneak-peek_creation[/dailymotion]

LOST 6x04 "The Substitute" Sneak Peek #2

[dailymotion]video/xc6ql7_lost-6x04-the-substitute-sneak-peek_creation[/dailymotion]

Vay anasını Cona bakın hele. Neden bu adadasınız filan hepsini size söylüycem diyor Ceymse. Ceyms de iyi verdi cevabını heee, ohhhhhkaydirigubbakcemile

Uçurumdan niye atlıyor sovyır.:gitme:, noluyor yaakafamçokkarıştı

ana lusiyayıda tekrar görürmüyüz acep o karakteri çok sevmiştim benboshayallersmile
eşimde çok sevmişti gıcık olmuştum eşime orası ayrı
:mymeka:

bide jack yaşlanmış ya :gitme:

az buz değil bayağı yaşlanmış ya diğerlerine nazaran, kilo vermesininde etkisi olabilir tabii, hatta bence saçları bile boya

eee sıska sinsi kate, yedi bitirdi adamı, hoşşik:hulya:

az buz değil bayağı yaşlanmış ya diğerlerine nazaran, kilo vermesininde etkisi olabilir tabii, hatta bence saçları bile boya

eee sıska sinsi kate, yedi bitirdi adamı, hoşşik:hulya:

:roflol: :roflol: adi kadın:mymeka:

Sadece Keyt olsa iyi, bide liderlik şeysi varya Cek'te. Yok ben sizi kurtarıcam bu adadan, yok siz benim sorumluluğumdasınız, her bi halta koşa koşa çöktü adamceğiz

:roflol: :roflol: adi kadın:mymeka:

Sadece Keyt olsa iyi, bide liderlik şeysi varya Cek'te. Yok ben sizi kurtarıcam bu adadan, yok siz benim sorumluluğumdasınız, her bi halta koşa koşa çöktü adamceğiz

:roflol::roflol:

Bi de yok yaralanırlar yaralarını iyileştir ameliyat et falan filan kolay mı yani:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…