ya şimdi bana sende abartıyosun diceksiniz ama göl başında sawyer julyete evlenme teklif edeceği yüzüğü evrip çevirirken kate yüzüğe pis bakıyodu, sawyer yüzüğü göle attıktan sonrada ağladı, atacağına bana tak der gibi havası vardısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bakalım yarın ilk önce kim izleyecek?:roflol::roflol:
evet hala ümidi vardı kanımca sovyırdan şıllığın.:mymeka:
Sovyırda denize atınca yüzüğü hepten ümidi kesti, ohhhhhhkaydirigubbakcemile
lostçuların yüz karası olarak bişi sorucam...
henüz 6. sezona başlayamadım...
1. ve 2. bölüm öncesi özel bir bölüm var... onun alt yazısını bulamadığım için başlayamadım ama geçerli mazaretim var... özel bölüm alt yazısını nerden bulabilirim kızlar?
En son ben izlerim yine..3. bölümü bile yeni izledimsempatiksalakcinni
aaa olur mu hiç... ben daha 1. bölümü bile izlemedim bilmiyorumkismile
Böcüüm sen de benim gibi indiriyosun sanırım bak bu özel bölümün direk alt yazı linki, alttakilere takılma "alt yazıyı indiri" seç sadece Lost (2004) Dizisi 6. Sezon Türkçe DivX Altyazısı ( 1 CD, 23.976 Fps, SubRip, InDivX Altyazı Takımı ) Sub id: 155071
Senin durum daha vahimmiş kardeşbilmiyorumkismile
sorma bacııım... vay halime beniiim ; vaah bana ; yazık banaa...
içler acısı benim halim... :sinifsinif:
indiririm 3 hafta beklerim izlemeden filan... lostçuların yüz karasıyım ben... sempatiksalakcinni
sorma bacııım... vay halime beniiim ; vaah bana ; yazık banaa...
içler acısı benim halim... :sinifsinif:
indiririm 3 hafta beklerim izlemeden filan... lostçuların yüz karasıyım ben... sempatiksalakcinni
Kuzu madem biriktirebiliyosun bekle bence, toplu izle. Bizim gibi yeni bölüm yolları gözlemezsin en azından aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?