Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buraya pek yazmıyorum, zaten birazda geç takip ediyom ben tvden.
ben daha bu sezon başlamadan önce demiştim claire karaduman oldu die kmse bana inanmadı.
belliydi böle olacağı.
hem karaduman da kötü bişi istemiyo ki evine gitmek istiyo adamcağız, bunun için yapıyo ne yapıyosa

Vay arkadaş yaa!! Sözde her şey açıklanacaktı bu sezon, benim kafam iyice allak bullak oldu. Bu iki ayrı durum nası oluyo da oluyo anlamadım gitti... bilmiyorumkismile

ya şimdi bana sende abartıyosun diceksiniz ama göl başında sawyer julyete evlenme teklif edeceği yüzüğü evrip çevirirken kate yüzüğe pis bakıyodu, sawyer yüzüğü göle attıktan sonrada ağladı, atacağına bana tak der gibi havası vardısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bakalım yarın ilk önce kim izleyecek?:roflol::roflol:

evet hala ümidi vardı kanımca sovyırdan şıllığın.:mymeka:

Sovyırda denize atınca yüzüğü hepten ümidi kesti, ohhhhhhkaydirigubbakcemile

lostçuların yüz karası olarak bişi sorucam...

henüz 6. sezona başlayamadım...

1. ve 2. bölüm öncesi özel bir bölüm var... onun alt yazısını bulamadığım için başlayamadım ama geçerli mazaretim var... özel bölüm alt yazısını nerden bulabilirim kızlar?

evet hala ümidi vardı kanımca sovyırdan şıllığın.:mymeka:

Sovyırda denize atınca yüzüğü hepten ümidi kesti, ohhhhhhkaydirigubbakcemile

ümidi olmasın bence ..bir türlü karar veremiyor ki ..bi ona bi ona..ohhh ne ala ..bu işten karlı çıkan zaten kate ..seç beğen al yapıyor ..kimi canı çekerse ona ..harem kurdu kadın valla .sinir oluyorum iice zaten ...odun gibi ,dişilik adına hiçbir şey yok ..o safsalaklar da bi işmiş gibi peşinde dört dolanıyorlar ..çirkin şansı da buna denir yani ...

Böcüüm sen de benim gibi indiriyosun sanırım bak bu özel bölümün direk alt yazı linki, alttakilere takılma "alt yazıyı indiri" seç sadece Lost (2004) Dizisi 6. Sezon Türkçe DivX Altyazısı ( 1 CD, 23.976 Fps, SubRip, InDivX Altyazı Takımı ) Sub id: 155071

Senin durum daha vahimmiş kardeşbilmiyorumkismile

sorma bacııım... vay halime beniiim ; vaah bana ; yazık banaa...
içler acısı benim halim... :sinifsinif:

indiririm 3 hafta beklerim izlemeden filan... lostçuların yüz karasıyım ben... sempatiksalakcinni

indiririm 3 hafta beklerim izlemeden filan... lostçuların yüz karasıyım ben... sempatiksalakcinni

Üzülme canım alt tarafı 3 bölüm yetişirsin bize:teselli:

Kuzu madem biriktirebiliyosun bekle bence, toplu izle. Bizim gibi yeni bölüm yolları gözlemezsin en azından aklinialirimsmile

Kuzu madem biriktirebiliyosun bekle bence, toplu izle. Bizim gibi yeni bölüm yolları gözlemezsin en azından aklinialirimsmile

evet ben sinema keyfi şeklinde takılıyorum...
avatar misali afakanlar basana kadar izlicem sempatiksalakcinni

az kaldı, sanırım bu bölüm bazı sorulara cevap bulcaz, inşallah yanibilmiyorumkismile

bakalım yarın ilk önce kim izleyecek?:roflol::roflol:

Tabiki de ben:smiley-cool::icecream:
başladım indirmeye sositososito
unutmuşum yannız işle uğraşırken yarım saat geç başlamış oldum indirmeyekaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…