Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öfff ya, bu bölümde çok moktan bir bölümmüş aynı geçen bölüm gibi. Con ve sovyır ağırlıklıymış.:umursamaz:

Böcük sana inanamıyorumakannehir

Bu sene salı gecesi yayınlanıyor, bizde çarşamba izliyoruz. hatta 2 saat sonra filan düşer nete, yuppiii:lepi:

ya okumuyorum mesajlarınızı yaaa napııım... :kedi:
okuyum da izlerken ekrana şaşkın şaşkın bakamıım demi...olmazzz lmaz:

ben de indiriyorum şimdi... bak part1 için son 3dk ...
indirme de ben de gayet hızlıyım da kaydirigubbakcemile3

anam düşmüş nete bütün parçalar. hemen izlemeye koyulayım:içelim:

yok ya bence bu bu bölüm güzeldi, en azından iyi ve kötü dışında bi otorite olması güzeldi, yanlış anlamadıysam tabii:hulya:

ay benjoyu hiç öğretmöen olarak düşünemedim kıl kuruk tarih öğretmenikaydirigubbakcemile3

lock herkeselri öldürüp ada da tek başınamı oturmak istiyo ne, gerçi öldürmek istese sawyeri çoktan öldürürdü, adam toplayıpta napacakki, madem bu kaadr kudretli, sankim sawyerin herosdakiler gibi bi gücü var, son of a b... demekten başka bi numarası yok sawyerin:hulya:
bu arada hiç claireyi göstermediler, jinle karısnın aşkıda türk filmlerine döndü he, karısı tapınaga gitcek jin orda diye, jin yok, claire ona naptı acaba, clairde bu iyiyle kötüye karşı kendi çapında saf tuttu acaba yada yandaş mı bi tarafa, ama tek gibi görünüyo şimdilik
:hulya:

Son düzenleme:
ay niye yazmıyonuz be tek başıma konuşuyorum burda ya burhan altıntop gibi hissettim kendimi, afra tafra:umursamaz:

bu arada o o kadın jacobun küllerini niye aldı ya, küllerinden mi doğurtcak adamı anlamadım, yoksa o kül, karadumanın korktuğu kül mübilmiyorumkismile

Hiiiç beğenmedim, ne abuk bir bölümdü öylealsanaalsanasmile

Birtek numaraları anladık o kadar.:dilcikar:

İzlemiycem ben lost most, dalga geçiyorlar bizlen salatalıklar.kaydirigubbakcemile

Hiiiç beğenmedim, ne abuk bir bölümdü öylealsanaalsanasmile

Birtek numaraları anladık o kadar.:dilcikar:

İzlemiycem ben lost most, dalga geçiyorlar bizlen salatalıklar.kaydirigubbakcemile

didim size başa sardı diye, ilk sezonda sürekli tek tek adadakiler hakkında flash back vardı,

hem ne acelen var ya yavaş yavaş gidiyoz işte
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bi daha ilk ben yazmıcam kimse yazdıklarımı sallamıyo sonra:umursamaz:

bence bu lock kötü değil ya, ters köşe yapıyolar bence:hulya:

kötü değil derken kötü bi niyeti yok yanikaydirigubbakcemile3

Amaaaan elin delisi senaryo yazıyor, biz akıllılarda vay efendim ne demek istediler, nedir bu olanlar, bu ayrıntıdan bişe çıkarmı. dıdının dıdısı lan. Yettiler alsanaalsanasmile

Bu cekyıp sıyırtığı, ne diye mağaraya o isimleri yazmış, nolmuş yani. O ambarda mağaradaki rakamlar girilince ısrarla numara karşısındaki isimlermi adaya çağrılmış oluyorsempatiksalakcinni

Amaaaan elin delisi senaryo yazıyor, biz akıllılarda vay efendim ne demek istediler, nedir bu olanlar, bu ayrıntıdan bişe çıkarmı. dıdının dıdısı lan. Yettiler alsanaalsanasmile

bana mı didin:roflol::roflol: :roflol:

valla sıradan gitmiyolar ki bilelim, tam nedir bu sayılar, jacop sawyerden ne istiyo, ha anlattı anlatcak derken, kesin 2 bölüm daha lockla sawyere geri dönmezler

daha flash back i olcak çok eleman var

yanlız locku gömerlerken pilot çok komikti
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Riçırt emmim o küük çocuğu görmezken, Sovyır nasıl gördü. Conda buna şaşırdı kanımca.
O Ufaklıkta kanımca ceykıptı. Ay aman ne bilim ben.

Keşke 1.sezon gibi olsa tüm sezonlar. Ne güzel işte adaya düş, yaşamaya çalış, ormanı keşfet, bu kadar. Ne diye kafa bulandırıyonuz kardeşim. Kafamı varki bulansın.sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…