Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oooo meltem bacım bakıyon alttan alttan, ama boşa bakıyon, Mr Eko yine yok, ay em so sori.naniknanik

evet ya o küçük kızan ne ayak :uhm:
karaduman korktu sanki ondan
bi zamanlar benjamini de bi halt sandırdık jacopu görünce yanıldığımızı anladık ne yani şimdi jacopla karadumanda öyle liderleri ufacık çocuk mu yani

oooo meltem bacım bakıyon alttan alttan, ama boşa bakıyon, Mr Eko yine yok, ay em so sori.naniknanik

ölenle ölünmüyo be kuzu:a015: şu tapınaktan çıkan claire in öldürdüğü kara çucuğu beğendiydim ama ömrü kısa oldu onunda ekoyu diriltmiceklerse onu diriltsinler bari yaa:kedi:

meltem bence abc'nin sitesindeki yeni bölüm tanıtımıını izle, valla video nasıl ekleniyo bilsem ben eklicem ama malesef bilmiyorum:))

bu arada bişey dikkatimi çekti, flash forwardlarda gördüğümüz john acaba kara duman olabilir mi? çünkü dizinin ilk sezonunda john daha umutsuz bi adamdı, bu john bana biraz değişik geldi, bi de iliana dediya o daha değişemez diye, bence geri dönen john gerçek john değil...

cmr zaten john şuan karaduman ki :uhm: sorduğun buydu dimi yannış anlamadıysam
hemen bakıyorum abc yedelikafadulden

cmr bulamadımmmeyvahedigeldismile

edit: buldum cmr buldum ilk önce çıkmadı video şimdi çıktı
bence bu ikinci zenciylen eko arasında bi kan bağı var aynı irilik aynı vahşilik:asigim:

Son düzenleme:
meltemcim benim bahsettiğm şimdiki john deil, ben eve dönen johndan bahsediyorum, helenin yanındaki

sawyer candidate miş ya ondan görmüştür, riçirtın o adada ne idüğü belirsizsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben bu sayılardan yine bişey anlamadım bacım
neden o sayılar? hugo neden o sayılarla piyango kazandı? sayıların uğuru uğursuzluğu nerde? anlayan beri gelsin. :teytey:

Neden duvardaki adların arasında üstü çizili yada değil Kate'in soyadı yazmıyordu?????? Ah çok merak ettimmmm mafoldumben

Mağarada yazanlar;

4 Locke(öldü)
8 Hugo
15 Sawyer
16 Sayid
23 Jack
42 Kwon

Kate'in bir etkisi yok heralde, olsa oda yazardı CADIARZU

Ayrıca küçük sarışın çocuk Jacob'dı sanırsam

Öf hiç bi halttan emin değilim deliricem :mymeka:

Varya o çocuk Aeron çıkarsa şaşırmayın ohaoldumsmile Aşağıdaki videoları izleyin..

LOST 6x05 "Lighthouse" ABC Promo #1

[dailymotion]video/xc9dom_lost-6x05-lighthouse-abc-promo-1_creation[/dailymotion]

LOST 6x05 “Lighthouse” Sneak Peek #1

[dailymotion]video/xc9e1o_lost-6x05-lighthouse-sneak-peek-1_creation[/dailymotion]

sayılar neden sawyerin dikkatini çekmedi acaba unuttumu push the button u

4-8-15-16-23-42

4-lock un üstünü çizdi bs

kaldı 8-15-16-23-42, sawyer, sayid, jin yada karısı, reyes, jack,
sayid de rahmetli olduğuna göre kaldı 4 canditate
sawyer, jin yada karısı, reyes, jack,
bence bs bu adaylarla özellikle kanka olmak istiyo çünkü bunların ilerde ona düşman olma potansiyeli var, jacopun yerine geçecekler sanırım.
peki, uçakta adaylarla beraber düşenler neyin nesiydi garnitür mü
boshayallersmile

bencede o çocuk jacop olabilir, çünkü hatırlarsanız finalde, bs ve jocop, hayatın anlamından ve kurallardan bahsediyolardı, çocuk bs ye kuralları biliyosun onu öldüremezsin dediğine göre
yada bu çocuklara bakıcılık eden üst bi makam daha mı var
:hulya:

Sayid ölmediki yavbilmiyorumkismile

sadece içine kötülük kaçtı suya girince. Con öldü cidden, onun üstü çizildi de Sayidin ismidemi çizilmişti, ben dikkat etmedim oraya. Eğerki çiziliyse Sayidde öldü demektir. Şu anki sayidde demekki başka bişe.CADIARZU

Hay ben bu cekyıpında, Conunda, karadumanında, adanında, Benjamininde, İstasyonlarında, kutup ayılarınında, cekinde, şırfıntı keytinde, sülalesine saygılarımı yolliyim emi. Nerden musallat olduk yaaa:1no2:

:1shok:Anaaaa, sinekpiklere bakılırsa kıleyır, tapınaktakilerin aeronu sakladıklarını düşünüyor. Zencinin ağzından laf alacak. Vay anasını yaaaeyvahedigeldismile

dun askim gec geldi o gelsin beraber bakalim dedim losta :bbo:
dizinin yarisinda uyumusum :kedi::roflol:delikafadulden anlatin bana neler oldu
bugun tekrar izlemek zorundayim delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…