Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaşlar bende sıkı takipçisiyim ama bu sene her cuma gününü beklemek zor geliyor, siz inetrnetten nereden, nasıl indiriyorusunuz?

aynen bende bekleyemiyorum cumayı, dizi sitelerinden izliyorum bende indirmiyorum.

kuzum sayid'in üstü çizilmemişti, tavanda JARRAH yazıyodu.

orada kate'in adının yazmamasının nedeni kadınların aday olamaması bence, yani bu durumda KWON olan da Sun değil Jin. başka neden yazmasın ki

geçen bölümde de Iliana pilot için aday olabilir öldürmeyelim demişti,

o küçük çocukta siyah dumana sawyer'ı öldüremezsin dediğine göre demekki adayların ölmemesi gerekiyo, siyah duman da öldüremiyo onları demekki.

bilmem kaç bölümdür sayılarla yattık sayılarla kalktık .hay ben bu sayıların ... ulennn adamın biri eline almış spor toto loto yapmış ..hangisini aday yapsam acep diye sallamış rakamları ..al sana rakam mı rakam ...saçmalamışlar bence bu rakam konsunda ...hiç beklediğim gibi çıkmadı yani bu rakam mevzusu ..daha egzantrik bir şey bekliyordum ben yaaa:umursamaz: sanırım bundan sonra da o kadar kafa yorduğumuz şeylerin saçma olduğunu görecek ,ulen bumuymuş yani şimdi adanın sırrı diyeceğiz ..demessek ne olayım..son bölümlerde sürekli iilik ve kötülük ve kader vurgusu yapılıp duruyor ..john mağaraya geldiklerinde terazide bir beyaz bir siyah taş vardı ..john yani kara duman beyazı fırlattı attı ..yani jacob iiliği temsil ettiği ve öldüğü için mi attı o taşı ..iliği sileceğim bu memlekettten mi demek istiyor acep :jeyyar: bir de son zamanlarda kaderle ilgili olarak gösterilen back lerde aslında bu karakterlerin hepsinin yolunun kesiştiği yani adaya düşmeseler bile hayatın bir şekilde onları buluşturacağı dolayısı ile kaderden kaçılamayacağı adada nasıl buluştularsa adaya düşmeseler de bu kaderin yaşanacağını vurguluyorlar ...nasıl ki jack ile john karşılaştı ve numarasını verdi ona ..belkide -jack johnu tedavi edecekti john iileşecekti ve adada olan o ileşme aslında onun kaderi olduğu için adaya düşmese de bir şekilde vuku bulacaktı gibi bir izlenime kapıldım ben... insanların kaderi değiştirmeye çabalamalrı bu adanın bunun sınanma yeri olduğu ama kaderin değişmeyeceği anlatılmak isteniyor olabilir...

sayılardan bahsediyoruz, bumuydu yani sayıların sırrı diyoruz ama bence bu değildir sadece sayıların sırrı, sayılarla ilgili başka bi açıklama olacak bence, ama eğer gerçekten buysa sayıların gizemi büyük hayal kırıklığı yaniii :umursamaz::umursamaz:

sawyer ı öldüremessin demedi jacop için demişti onu:hulya:

sawyer ı öldüremessin demedi jacop için demişti onu:hulya:

"Onu öldüremezsin!" dedi, biz "O" nun kim olduğunu bilmiyoruz sadece tahmin ediyoruz, bana kalırsa da orada Sawyer'dan bahsediyordu, zira Jacob öldü, bunu kendi ağzıyla da söyledi Hugo'ya, hatırlatırım; "Ben 1 saat önce öldüm." demişti sezonun başında.

yani demem o ki orada bahsedilen "O" Jacop değil Sawyer bence.

Son düzenleme:
lütfen birisi bunu farkettiğini söylesin, yoksa kendimden şüphe edicem ohaoldumsmile
bu nedir çok fena kafama takıldı akannehir

valla ben fark etmiştim, altınamı işemiş napmış anlamadım, pis ya, julyet öldüğünden beri aynı donu giyiyo herhal:roflol::roflol:

bende farkettim canım orayı.ama neden özellikle öyle gösterdiklerini anlamış değilim.tamam sevgülün öldü diye perişansında bu kadarda olmazki kardeşim yawww.iğğğğğğ böğğğğğğ

valla ben fark etmiştim, altınamı işemiş napmış anlamadım, pis ya, julyet öldüğünden beri aynı donu giyiyo herhal:roflol::roflol:

Ben de direk altına mı mıçmış bu diye düşündüm :1ninca:
Ben bu sezon nedense magazinel boyuttayım, sorulara ve cevaplara kaptırmıyorum kendimi aklinialirimsmile
Hepsi çökmüş sanki yaa, çok değiştiler. Jack ve Richardı çok beğenirdim ben ikisi de yaşlandı resmen, sawyerı hiç beğenmezdim ama bakıyorum hala taş gibi, hoşuma gitmeye başladı namıssız :jeyyar: Bi de locke'un sevgilisiyle sahneleri gereksiz uzundu :dilcikar:

Dii mi ya, bi hikaye de ben üreteyim mi burdan yola çıkıp. Bence james aslında öldü, julietin aşkına dayanamadı benneyaptımki
insanlar ölürken altına mıçarmış ya o bakımdan sempatiksalakcinni

lost bilinmezlerine ekleme:
sawyerin donu neden bu kadar pis, bu konuyla bs nin bi ilgisi var mı
:roflol::roflol:

dikkatimi çekenler :

richard neden hiçbir şeyden habersiz ve sorgusuz sualsiz jacobun dediklerini yapıyr..
jacob bütün bu insanları neden adaya çekip orada yaşamak zorunda bırakıyor ..acaba jacob sandığımız kadar ii değil mi ?
kara duman adada tutsak olduğunu söylemişti belki de o okadar kötü değildir tek amacı adadan kurtulup özgürlüğüne kavuşmaktır...

KÜÇÜK ÇOCUĞUN kolları kanlıydı ..

lost bilinmezlerine ekleme:
sawyerin donu neden bu kadar pis, bu konuyla bs nin bi ilgisi var mı
:roflol::roflol:

Zuhahhaha:roflol::roflol:, hakket ya, ne pis görünüyor cidden:roflol:, ama yorumlara koptum.

Chess lütfen bir soru daha kaldıramam şekerim, acı bana litfen:bbo:

Riçırt, karaduman hakkında ne biliyor, tek kurtuluşun tapınak olduğunuda nerden çıkardı. tapınağın etrafına küller şeettilerya karduman giremeyecek oraya, ondanmıki acabaCADIARZU

Şimdi sovyır conla birlik olduya , napacaklar bundan sonra. Diğerlerinide kendi saflarına çekip adadan gideceklermi??İlk işleri kanımca o mağaradab çıkıp, tapınağa gitmek olacaktır. Orayı yerle bir edip ver elini dış dünyasempatiksalakcinni

ben eskiden beridir lostun mistik kökenli olduğuna inanıyorum ...umarım sonu da başına uygun gider ...topici baştan beri takip etmiyorum ama biliyorsunuzdur ki dizi karakterlerinin hepsi birer filozofu bilim adamını temsil ediyor ..bu şahısların adada ifade ettikleri karakter de isimlerini aldıkları filozofların felsefeleriyle de tamamen örtüşüyor ....aslında lostta yaratılış destanı da anlatıylıor olabilir ...

dizide her inaçtan öğelere vurgu yapılmış ...özellikle mezopotamya ile ilgili vurgular da var ..bu bana bilinen gılgamış destanını da hatırlattı ...malum nuh tufanını anlatıyor bu destan..gılgamış destanında insanın ölümsüzlük ve bilgi peşinde nasıl koştuğu da anlatılır ..bu açılarda diziyle örtüşüyor..sümerlerin yaratılış destanında yeryüzü cenneti denilen bir cennetten bahsedilir ..ada burası da olabilir ...ama bütün bu filozoflar düşünürler hayata bakış açıları ,ilik ve kötülük ,kader vurgusu v.s. bende yaratılış destanını anlatıyor hissini kuvvetlendirdi ..jacobun yakup ,benjaminin bünyamin ,auron un harun u ifade ettiğini düşünmem gibi ..aslında dizide çok geniş bir yelpaze var bu anlamda düşünürsek ...tarihin başlangıcından itibaren insanoğlunun yaşayışı anlatılıyor ...john locke ve rousseau nun ameikanın kuruluşuna direk etkileri olan insanlardır ..bu durum dizideki john karakterinin liderlik özelliği ile de uyuşuyor aslında ..john diğerlerini uykudan uyandırmaya ve gerçekleri göstermeye çalışıyor ...şu anda aklıma gelenler bunlar ..her dakika yeni bir fikir beynimden geçiyor ..dizinin görüntüleri de ...anlamlandırmaya çalışıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…