slm arkadaşlar bende sıkı takipçisiyim ama bu sene her cuma gününü beklemek zor geliyor, siz inetrnetten nereden, nasıl indiriyorusunuz?
aynen bende bekleyemiyorum cumayı, dizi sitelerinden izliyorum bende indirmiyorum.
kuzum sayid'in üstü çizilmemişti, tavanda JARRAH yazıyodu.
orada kate'in adının yazmamasının nedeni kadınların aday olamaması bence, yani bu durumda KWON olan da Sun değil Jin. başka neden yazmasın ki
geçen bölümde de Iliana pilot için aday olabilir öldürmeyelim demişti,
o küçük çocukta siyah dumana sawyer'ı öldüremezsin dediğine göre demekki adayların ölmemesi gerekiyo, siyah duman da öldüremiyo onları demekki.
sawyer ı öldüremessin demedi jacop için demişti onu:hulya:
valla ben fark etmiştim, altınamı işemiş napmış anlamadım, pis ya, julyet öldüğünden beri aynı donu giyiyo herhal:roflol::roflol:
bende farkettim canım orayı.ama neden özellikle öyle gösterdiklerini anlamış değilim.tamam sevgülün öldü diye perişansında bu kadarda olmazki kardeşim yawww.iğğğğğğ böğğğğğğ
Ben de direk altına mı mıçmış bu diye düşündüm :1ninca:
Ben bu sezon nedense magazinel boyuttayım, sorulara ve cevaplara kaptırmıyorum kendimi aklinialirimsmile
Hepsi çökmüş sanki yaa, çok değiştiler. Jack ve Richardı çok beğenirdim ben ikisi de yaşlandı resmen, sawyerı hiç beğenmezdim ama bakıyorum hala taş gibi, hoşuma gitmeye başladı namıssız :jeyyar: Bi de locke'un sevgilisiyle sahneleri gereksiz uzundu :dilcikar:
valla ben fark etmiştim, altınamı işemiş napmış anlamadım, pis ya, julyet öldüğünden beri aynı donu giyiyo herhal:roflol::roflol:
Ben de direk altına mı mıçmış bu diye düşündüm :1ninca:
Ben bu sezon nedense magazinel boyuttayım, sorulara ve cevaplara kaptırmıyorum kendimi aklinialirimsmile
Hepsi çökmüş sanki yaa, çok değiştiler. Jack ve Richardı çok beğenirdim ben ikisi de yaşlandı resmen, sawyerı hiç beğenmezdim ama bakıyorum hala taş gibi, hoşuma gitmeye başladı namıssız :jeyyar: Bi de locke'un sevgilisiyle sahneleri gereksiz uzundu :dilcikar:
lost bilinmezlerine ekleme:
sawyerin donu neden bu kadar pis, bu konuyla bs nin bi ilgisi var mı:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?