Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kate, sawyerin gözüne girmek istiyosa, pis donlarını yıkasın bence:roflol::roflol:
bs adadan gidip napcak ya, onun evi orası, ama sawyeri adadan yollama vaadiyle kandırcak bence, zaten hep aynı yalana kanmıyolar mı, zamanda titreme, sıçrama, parlama derken adanın başka bi köşesinde buluyolar kendilerini ama
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şu kül dökme işide ne saçma ya, hepten büyücülüğe döktürler olayı, bi kurbaaa bacağı yarasa kanadı eksik, izlerken merlinden bi sahne geldi valla gözümün önüne kaydirigubbakcemile3
ne var o külün içinde, şu sensey, sayide içirtmeye çalıştığı kapsülün içine o külden koyduydu sanırım
bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
sawyer ın donunun arkasını bende farketmiştim haa:smiley-cool:

dizi izlerken hepimizin neye baktığı anlaşıldı böyleliklen :icecream: bi kuzum resmi görünce farketmiş
hepimiz sawyerın totosunu gözetliyoz annaşılan-tatlicadiarzu-

bir de ben varım o adama bakmayan ..hiç tipim değil ..çok itici bekötükedihüso

ay görünmeyecek gibi değildi ya, valla toto neyin gözetlemiyodum, artık gözetlememde zaten, pis donlu sawyer:dilcikar::dilcikar:

hadi hadi kolpa yapma:jeyyar:
bak farketmeyen farketmiyo aklinialirimsmile

herüf teşhirciyse biz napalım ya, ne suçumuz var yani:roflol::roflol:

acaba ilerleyen bölümlerde jackin de donunu görebilecekmiyiz:roflol::roflol:

Chess:roflol::roflol:

Kız, şıpsevdi Keyt, Sovyırdan yüz bulamayınca Cek'e döner yine, kaptırırmı Cek'i sana bee, şırfıntıalsanaalsanasmile, Cek'in değil donunu, tırnağını göstertmez valla. sempatiksalakcinni

Keyt: Cek, Sovyır bana resti çekti, çok üzgünüm
Cek: Üzülme yavrum gel benim kollarıma, gel bi teselli ediyim seni
Keyt: ahh Cek ne kadar iyisin, oysa milyon kere aldattım seni sovyırla
cek: Olsun bende Culyeti öpmüştüm vakti zamanında, ödeştik.

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

herüf teşhirciyse biz napalım ya, ne suçumuz var yani:roflol::roflol:

acaba ilerleyen bölümlerde jackin de donunu görebilecekmiyiz:roflol::roflol:

teşhircilik diz boyuydu valla :icecream: hele o koltuğa oturuş nası oturuştu öyle yavvv uuuuvvvaklinialirimsmile
sawyer ı ezberledim yani tümdensempatiksalakcinni

bencede jack göstertmez ama bak desmond cıbıl cıbıl gösterdi sawyer gösterdi demek kendine güvenen açıyolaelaelaelaelaeve ya düşün bi charlie yi veya benjamini göstertirken:bbo:akannehir

bide ben düşsem şu adayada ceykkkkkk diye cırlasam off. 3. sezona yeni bsşladım biraz geç kaldım ama kapatırım arayıı şuanda jack tek favorim. ee ada da fena değil falan gizemliii :roflol:

bide ben düşsem şu adayada ceykkkkkk diye cırlasam off. 3. sezona yeni bsşladım biraz geç kaldım ama kapatırım arayıı şuanda jack tek favorim. ee ada da fena değil falan gizemliii :roflol:

sen daha iyi sezonlarındasın Lost'un.olumunekankayizsmile

3.sezonu bitir ve dahada devam etme, Lost sende hoş bir anı olarak kalsın. Bak biz son sezondayız da noluyor, hepimiz sıyırdık.sempatiksalakcinnilaelaelaelaelae

ya ben şimdi anlamadım.bu yeni locke iyi mi kötü mü?izlerken yoruluyorum resmen ya.ve claire e ne olduğunu çok merak ediyorum.

Bu akşam lost var, yarınada bayram:lepi::dance:

Bu sezon pek bir sönük bu topik, kimsecikler uğramıyor

adamı hasta etmeyin kardeşim, uğrayın iki karalayınalsanaalsanasmile

ya ben burda aktif olmak istiyorum ama benle konuşmuyonuz napayımgamyoncuiremsu

kuzumu hasta etmiim karalayıp çıkıcam mirmirmirmir -tatlicadiarzu-

izliyom anlamıyom sinirlerim bozuldu :dilcikar:

bütün bölüm bitsin öyle izlicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…