kızlar selam ben 6. sezonun 3. bölümünü bulamadım izleyen varmı
Zuhahhaha:roflol::roflol:, hakket ya, ne pis görünüyor cidden:roflol:, ama yorumlara koptum.
Chess lütfen bir soru daha kaldıramam şekerim, acı bana litfen:bbo:
Riçırt, karaduman hakkında ne biliyor, tek kurtuluşun tapınak olduğunuda nerden çıkardı. tapınağın etrafına küller şeettilerya karduman giremeyecek oraya, ondanmıki acabaCADIARZU
Şimdi sovyır conla birlik olduya , napacaklar bundan sonra. Diğerlerinide kendi saflarına çekip adadan gideceklermi??ılk işleri kanımca o mağaradab çıkıp, tapınağa gitmek olacaktır. Orayı yerle bir edip ver elini dış dünyasempatiksalakcinni
sawyer ın donunun arkasını bende farketmiştim haa:smiley-cool:
dizi izlerken hepimizin neye baktığı anlaşıldı böyleliklen :icecream: bi kuzum resmi görünce farketmiş
hepimiz sawyerın totosunu gözetliyoz annaşılan-tatlicadiarzu-
sawyer ın donunun arkasını bende farketmiştim haa:smiley-cool:
dizi izlerken hepimizin neye baktığı anlaşıldı böyleliklen :icecream: bi kuzum resmi görünce farketmiş
hepimiz sawyerın totosunu gözetliyoz annaşılan-tatlicadiarzu-
ay görünmeyecek gibi değildi ya, valla toto neyin gözetlemiyodum, artık gözetlememde zaten, pis donlu sawyer:dilcikar::dilcikar:
hadi hadi kolpa yapma:jeyyar:
bak farketmeyen farketmiyo aklinialirimsmile
herüf teşhirciyse biz napalım ya, ne suçumuz var yani:roflol::roflol:
acaba ilerleyen bölümlerde jackin de donunu görebilecekmiyiz:roflol::roflol:
Chess:roflol::roflol:
Kız, şıpsevdi Keyt, Sovyırdan yüz bulamayınca Cek'e döner yine, kaptırırmı Cek'i sana bee, şırfıntıalsanaalsanasmile, Cek'in değil donunu, tırnağını göstertmez valla. sempatiksalakcinni
bide ben düşsem şu adayada ceykkkkkk diye cırlasam off. 3. sezona yeni bsşladım biraz geç kaldım ama kapatırım arayıı şuanda jack tek favorim. ee ada da fena değil falan gizemliii :roflol:
ya ben şimdi anlamadım.bu yeni locke iyi mi kötü mü?izlerken yoruluyorum resmen ya.ve claire e ne olduğunu çok merak ediyorum.
claire manisa jeyni olmuş canım:roflol:
are you ready:lepi::lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?