kuzum hadi ben senin sinirlerini zıplatayım...
ben hala daha 6. sezonu izlemeye başlamadım sempatiksalakcinni
salı günleri düşmüyormuydu nete ..ben de dün akşam uyumuşum erkenden izleyemedim diye yakınmıştım ..bugün de işyerinde videolar engelli bakamıyorum ...akşama kadar nasıl dayanacağım diyordum ..ii bari bugün düşecekse sorun yok :)
ben indiriyorum şimdi... part1 indi... 2. için beklemedeyim... yani linkler düştü...
söylemeseydin keşke kaydirigubbakcemile bak merak ettim şimdi iimi ..bugün yorum yapmayın ..topiğe bakasım geliyor ..bakınca da okumak istemiyorum ..heyecandan gebermek istiyorum akşama kadar :roflol::roflol::roflol:
yemek yaparken bile bir an önce yiyelim de lostun başına geçelim diye bekliyorum iimi :roflol::roflol:
söylemeseydin keşke kaydirigubbakcemile bak merak ettim şimdi iimi ..bugün yorum yapmayın ..topiğe bakasım geliyor ..bakınca da okumak istemiyorum ..heyecandan gebermek istiyorum akşama kadar :roflol::roflol::roflol:
yemek yaparken bile bir an önce yiyelim de lostun başına geçelim diye bekliyorum iimi :roflol::roflol:
taam lost topiğinde yaprak dökümü konuşuruz o vakit :smiley-cool:bayanssulusmile
----------------------------
perşembeye alışmışım unuttum bugün lost olduğunueyvahedigeldismileneyse hemencik başladım indirmeye bugün en erken izleyen ben olamiciimboshayallersmile
1 saat sonra incek hımm 12:30 başlıcam ancabenneyaptımkiohaoldumsmile
konuşalım da yarın konuşalım yoksa bi tane mefta ayrılacak aranızdan kaydirigubbakcemile3
bekle bekle gına geldi ulenn..bekliyoruz da sanki bi nane oluyor da ...adrenalin seviyem uç noktalarda bu adrenalinle bungy jumping bile yapılır be :roflol:
uzattılar iice ..bu sezonu beğenmedim zaten ..diğer sezonlar daha action lı idi ..bu ne böyle uzata uzata ipek yoluna döndü :roflol:
benim daha önceki sayfalarda yazdığım varsayımlarım tutarsa süper olacak ..yok farklı bir şey çıkarsa kendimi şu pencereden atacağım hee.düşüne düşüne filozof olacağım yakında bu lost yüzünden iimi a.s:roflol:
taam biz gene konuşuruzda sen yarın konuşursunkaydirigubbakcemile3valla şahsen ben kendimi tutamam diziyi bitirip hemen o an o solukla yazarım söyliyim:hulya:sempatiksalakcinni
daha da uzatsalar daha da izlerim haa fringe bitti bunu bekle bekle bi hal oldum ne izlicem benbilmiyorumkismiletudors mı izlesem püff oda aşk entrika baycak:bbo:
şiii, daha nete düşmedi kanımca bugün. Baktım malum siteye, yok.:sm_confused:
Hooffffakannehir
ya kızlar 3 saatir diziportta var ya ama geniş aileyi üste koyduklarından fark etmediniz herhalde
anlatayımmızemuszemus
ne diyosunakannehir
Len bende bakıyom en üstte geniş aile herhalde daha koymadılar diyorum.
Ben kaçar:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?